FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv speditørelev

- og få hele verden som din arbejdsplads

Drømmer du om en karriere med globalt udsyn? 

Hvad siger du til en hverdag med skarpe deadlines og en masse logistikkoordinering på tværs af tidszoner og landegrænser? Så start din karriere den 1. september 2023 som speditør hos os i et elevforløb!

Få det hele til at gå op i en højere enhed

Som speditørelev hos os arbejder du på lige fod med dine kolleger og med ansvar for egne opgaver fra dag 1. Speditørelevuddannelsen er en 2-årig uddannelse suppleret med 10-12 uger på skole, hvor du får et teoretisk kendskab til branchen, som understøtter det, du oplever i hverdagen. 

Ønsker du at få mere ud af din uddannelse, har du mulighed for at vælge uddannelsen med Talentspor, som udbydes i samarbejde med Danske Speditører. Fagene er en del af uddannelsen Eksamineret Speditør, men vil også kunne indgå på andre videregående uddannelser, efter endt elevuddannelse. 

Du kan arbejde inden for vejtransport, luftfragt eller søfragt. Vi hjælper både kommercielle kunder samt FN og nødhjælpsorganisationer. Din hverdag bliver derfor fuld af koordinering, højt tempo og internationalt samarbejde. 

Dit arbejde er lige dele kommunikation og logistik, når fragtplaner skal forhandles på plads med kunder og leverandører fra hele verden. Og så er dit forløb selvfølgelig skræddersyet til dig og dine interesser. Så du kan sidde i alt fra toldkompetencecenteret til nødhjælpsafdelingen, afhængig af lokation.

"Jeg starter med at have onlinemøder eller kald med kontorer og rederier i Kina og Vietnam. Og i løbet af dagen koordinerer jeg eksempelvis med leverandører og håndtere hastesager på tværs af Europa og USA" - Christoffer kercza, Freight forwarder

Din sans for struktur og service gør forskellen

Det er din udadvendte natur og din ivrighed efter at lære, som gør, at speditørfaget er lige dig. Du følger altid dine opgaver til dørs, fordi du tager ansvar og arbejder struktureret. Og så har du let ved at træffe beslutninger – også i en hektisk hverdag.

Herudover forventer vi, at du har: 

  • bestået HHX, HF, EUX eller STX
  • Gode samarbejdsevner og en indstilling, der rimer på service
  • erhvervserfaring fra et fritidsjob eller dit sabbatår - har du også haft en udlandsophold, er det en fordel
  • gode engelskkundskaber i skrift og tale
  • flair for tal og IT

Din fremtid venter – søg i dag! 

Har du konkrete spørgsmål til elevforløbet eller jobbet, kan du kontakte HR Business Partner Ditte Finsen på telefon +45 40 30 55 42

Vi afholder løbende samtaler, og vi forbeholder os retten til at lukke rekrutteringen, når vi har ansat de rette kandidater - så send gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at klikke på ”Ansøg nu” nedenfor. 

Denne stilling er til København. Vi søger også elever til Aarhus, Taulov og Esbjerg, så hvis du ønsker at søge til denne lokation, kan du gøre det via linket her

Husk at notere hvilken lokation din ansøgning er til. Vær opmærksom på at det kun er ansøgninger, der modtages via dette link, der vil komme i betragtning til stillingen. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Kuehne & Nagel
København

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

HR Business Partner Katrine Rosenbom 
(+45) 40 30 55 42


De globale muligheder venter på dig

En elevstilling hos os er din vej ind i et internationalt miljø med masser af ansvar og udviklingsmuligheder. Her er det nemlig dig, der er drivkraften bag din karriere. Og når du er færdiguddannet, så er verden åben for dig. 

Du kan derfor enten komme rundt i vores afdelinger i Danmark eller tage på et udlandseventyr på et af vores mange kontorer rundt om i verden.

() På lager
  Gem til senere

BUsINESS SUPPORT ELEV

DHL Aviation søger elev

The most international company in the world are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®