FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Er du LeasePlans næste trainee?

LeasePlan søger 2 administrative kontorelever med start 1. september 2023.

Brænder du for at få en støre viden inden for erhvervslivet, og ønsker du erhvervserfaring, imens du uddanner dig i en virksomhed, hvor vi værdsætter din indsats, energi og samarbejde?

Som trainee i LeasePlan vil du opleve, at dine kompetencer udvikles og udfordres. Samtidig udbygger du dine personlige egenskaber undervejs. Som uddannet trainee fra LeasePlan vil du gå herfra med en værdifuld erfaring, som du kan bruge videre i din karriere. Du vil som trainee hos os være en vigtig byggesten i vores forretning, og du kan bidrage med værdifuldt input til vores forretningsudvikling. Det er vigtigt for os, at vi udfordrer vores elever for at dygtiggøre dem mest muligt.

Din elevtid

Du vil du som Trainee i LeasePlan indgå i flere forskellige afdelinger, og få et indblik i hvad din fremtiden kan byde på inden for administration. Vi ønsker, at alle elever intræder på lige fod med de øvrige kolleger, og du vil blive stillet overfor mange forskellige opgaver. Størstedelen af din elevtid vil foregå på kontoret, afbrudt af korte skoleperioder.

Arbejdsopgaverne varierer meget fra afdeling til afdeling, men består blandt andet af bestilling af biler, kreditvurdering, oprettelse af kontrakter, håndtering af skader, deltagelse i projekter samt meget andet. Du bliver klogere på, hvor dine faglige interesser og kompetencer bedst kommer til udtryk. I perioder vil en stor del af din arbejdsdag bestå af hjælp og rådgivning til vores kunder.

Vi forventer

  • Du er ansvarsfuld og har viljen til at lære nyt
  • Du er effektiv og kan planlægge din egen hverdag
  • Du er god til at samarbejde og indgå i forskellige teams
  • Du synes, at kundeservice er et vigtigt forretningselement
  • Du har interesse og flair for det administrative arbejde
  • Du kan godt lide en travl og afvekslende hverdag med højt humør
  • Du er motiveret for at lære og prøve kræfter med forskellige administrative opgaver
  • Du er initiativrig og god til at sætte tingene i system
  • Du er vant til at bruge en computer, og kan nemt tilgå nye systemer

Som person er du selvstændig og team-orienteret, proaktiv og trives i en travl hverdag med mange opgaver. Vi forventer ikke, at du som trainee er ekspert. Tværtimod er elevtiden en læreproces, hvor vi lægger vægt på at støtte og vejlede, så du får det optimale udbytte af din elevtid.

Adgangskrav

Du har eller består snart én af følgende uddannelser:

  • EUX Business
  • HG med grundforløbsbeviset ’Kontor med speciale i administration’
  • HHX
  • STX/HTX/HF suppleret med 5 ugers EUS (find det næste EUS kursus hos EUC)

Hvad kan vi tilbyde?

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du får 140 dygtige kollegaer i Danmark samt over 8.000 på verdensplan. LeasePlan er at finde i 29 lande med hovedkontor i Holland. Vi har respekt for hinanden, og hvor alle gør alt for at levere den bedste service til vores kunder. Ud over dette tilbyder vi en konkurrencedygtig lønpakke med pensionsordning, sundhedsforsikring, motionsrum, mulighed for hjemmearbejdsdage og meget andet. Vi er underlagt standardoverenskomsten mellem finansforbundet og FA.

Er du interesseret?

Send straks din ansøgning og dit CV. Ansøgningsfristen er den 3. februar 2023.

Hvis du vil vide mere om Traineestillingen, er du velkommen til at kontakte HR Consultant, Michael Jensen, på 2532 6945 / msj.dk@leaseplan.com eller HR Director Kim Henning på 2373 1001 / khe.dk@leaseplan.com

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

LeasePlan Danmark A/S
Midtager 20
2605 Brøndby

Datoer

Ansøgningsfrist: 3. februar 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

HR Consultant, Michael Jensen
2532 6945
msj.dk@leaseplan.com

HR Director Kim Henning
2373 1001
khe.dk@leaseplan.com



Find vej

.

LeasePlan Danmark

LeasePlan Corporation blev stiftet i 1963 i Holland af Anton Goudsmit.

1992 åbnede vi i Danmark, og introducerede ved samme lejlighed begrebet ’Fleet Management’. Det nye var, at du som kunde nu ikke længere selv skulle håndtere bilens service og vedligeholdelse, administrere brændstofkort, koordinere erstatningsbil m.m. Fleet Management blev straks en succes, og LeasePlan voksede.

LeasePlan er blandt verdens førende leasingselskaber. LeasePlan Danmark er et datterselskab af LeasePlan, som repræsenterer en række langsigtede ansvarlige investorer, og inkluderer bl.a. den førende hollandske pensionsfondsserviceudbyder PGGM og Danmarks største pensionsfond ATP.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®