Kom og nyd at tage ansvar. Lav fejl, lær, opnå resultater og ha' det sjovt samtidig - det er det vi gør hver dag!

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Ansøg nu

ØKONOMIELEV TIL ISHØJ

SCANIA SØGER EN ØKONOMIELEVER INDEN FOR ØKONOMI MED TILTRÆDELSE 1. MARTS 2022 – ELLER GERNE FØR. KAN DU LIDE AT ARBEJDE MED TAL, OG KUNNE DU TÆNKE DIG EN SPÆNDENDE UDDANNELSE, HVOR DU FÅR MULIGHED FOR AT KOMBINERE KREDITOR, DEBITOR, FINANS OG INDKØB OG HAR DU LYST TIL AT BLIVE UDFORDRET BÅDE FAGLIGT OG PERSONLIGT? - SÅ ER DET MÅSKE DIG VI LEDER EFTER. ARBEJDSPLADSEN LIGGER I ISHØJ.

Scania søger en økonomielever inden for økonomi med tiltrædelse 1. marts 2022 – eller gerne før. Kan du lide at arbejde med tal, og kunne du tænke dig en spændende uddannelse, hvor du får mulighed for at kombinere kreditor, debitor, finans og indkøb og har du lyst til at blive udfordret både fagligt og personligt? - Så er det måske dig vi leder efter. Arbejdspladsen ligger i Ishøj. 

Om dig 

Du har, inden du starter hos os, bestået den 3-årige HHX, har kørekort til personbil og kunne godt tænke dig at gå i gang med en elevuddannelse. Forståelse af økonomi har din store interesse. Du er flittig, fleksibel og har et godt humør. Du er selvstændig, ansvarsbevidst, engagerer dig i dine opgaver, og du kan lide udfordringer. Du kan se dig selv i et firma, der er præget af dynamik og høj arbejdsmoral, og hvor der samtidig er plads til en afslappet og humoristisk omgangstone. 

Vi tilbyder 

I det 2-årige elevforløb hos Scania, kommer du igennem 4 forskellige områder – Debitor, Kreditor, finans og indkøb. 
Du kommer til at lære at håndtere og tage ansvar for kreditor-debitor og finansopgaver, herunder betalinger, rykkerprocedurer og kontoudtog, finansopgaver som rejseafregning, kassebilag, kontering mv.
Under Indkøb vil du lære at foretage pris- og prduktsammenligninger, og du får en væsentlig support-rolle for vores ansvarlige indkøber. 

Du indgår i det tværfaglige samarbejde mellem Scanias mange afdelinger, og du får en bred kontaktflade i hele den danske Scania organisation med meget menneskelig kontakt, både til interne og eksterne kunder.
Sideløbende med den praktiske uddannelse hos Scania følger du et obligatorisk skoleforløb i samarbejde med Niels Brock Erhvervsuddannelserne. 

Ansøgning og spørgsmål 

Har du spørgsmål til elevstillingen, er du velkommen til at kontakte Finance and Administration Manager Brit Debois på T: 25 51 80 18. Vær opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Scania Danmark A/S
Industribuen 19
2635 Ishøj 

Datoer

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. marts 2023

Kontakt

Finance & Administration Manager Brit Debois
(+45) 25 51 80 18Find vej

.

Vores kerneværdier

Vores succes bygger på vores kerneværdier - kunden i centrum, respekt for den enkelte, eliminering af spild, dedikerede medarbejdere, team spirit og integritet. Kerneværdierne indgår i vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid samt cementerer vores position i Traton Group. Disse værdier vil fortsat indgå i den måde, vi driver vores forretning baseret på en global førerposition inden for bæredygtig transport.

() På lager
  Gem til senere

Speditørelev

Bliv speditørelev i DSV

Som speditørelev i DSV planlægger og gennemfører du godstransporter i Danmark og resten af verden. Det kræver et særligt talent at gøre det godt, især hvis du vil drive det videre. Men har du ambitionerne, så har DSV uddannelsen.

Kontorelever

Egedal Kommune søger kontorelever

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®