FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Ansøgningsfristen er udløbet

ØKONOMIELEV TIL ISHØJ

SCANIA SØGER EN ØKONOMIELEVER INDEN FOR ØKONOMI MED TILTRÆDELSE 1. MARTS 2022 – ELLER GERNE FØR. KAN DU LIDE AT ARBEJDE MED TAL, OG KUNNE DU TÆNKE DIG EN SPÆNDENDE UDDANNELSE, HVOR DU FÅR MULIGHED FOR AT KOMBINERE KREDITOR, DEBITOR, FINANS OG INDKØB OG HAR DU LYST TIL AT BLIVE UDFORDRET BÅDE FAGLIGT OG PERSONLIGT? - SÅ ER DET MÅSKE DIG VI LEDER EFTER. ARBEJDSPLADSEN LIGGER I ISHØJ.

Scania søger en økonomielever inden for økonomi med tiltrædelse 1. marts 2022 – eller gerne før. Kan du lide at arbejde med tal, og kunne du tænke dig en spændende uddannelse, hvor du får mulighed for at kombinere kreditor, debitor, finans og indkøb og har du lyst til at blive udfordret både fagligt og personligt? - Så er det måske dig vi leder efter. Arbejdspladsen ligger i Ishøj. 

Om dig 

Du har, inden du starter hos os, bestået den 3-årige HHX, har kørekort til personbil og kunne godt tænke dig at gå i gang med en elevuddannelse. Forståelse af økonomi har din store interesse. Du er flittig, fleksibel og har et godt humør. Du er selvstændig, ansvarsbevidst, engagerer dig i dine opgaver, og du kan lide udfordringer. Du kan se dig selv i et firma, der er præget af dynamik og høj arbejdsmoral, og hvor der samtidig er plads til en afslappet og humoristisk omgangstone. 

Vi tilbyder 

I det 2-årige elevforløb hos Scania, kommer du igennem 4 forskellige områder – Debitor, Kreditor, finans og indkøb. 
Du kommer til at lære at håndtere og tage ansvar for kreditor-debitor og finansopgaver, herunder betalinger, rykkerprocedurer og kontoudtog, finansopgaver som rejseafregning, kassebilag, kontering mv.
Under Indkøb vil du lære at foretage pris- og prduktsammenligninger, og du får en væsentlig support-rolle for vores ansvarlige indkøber. 

Du indgår i det tværfaglige samarbejde mellem Scanias mange afdelinger, og du får en bred kontaktflade i hele den danske Scania organisation med meget menneskelig kontakt, både til interne og eksterne kunder.
Sideløbende med den praktiske uddannelse hos Scania følger du et obligatorisk skoleforløb i samarbejde med Niels Brock Erhvervsuddannelserne. 

Ansøgning og spørgsmål 

Har du spørgsmål til elevstillingen, er du velkommen til at kontakte Finance and Administration Manager Brit Debois på T: 25 51 80 18. Vær opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Scania Danmark A/S
Industribuen 19
2635 Ishøj 

Datoer

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. marts 2023

Kontakt

Finance & Administration Manager Brit Debois
(+45) 25 51 80 18Find vej

.

Vores kerneværdier

Vores succes bygger på vores kerneværdier - kunden i centrum, respekt for den enkelte, eliminering af spild, dedikerede medarbejdere, team spirit og integritet. Kerneværdierne indgår i vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid samt cementerer vores position i Traton Group. Disse værdier vil fortsat indgå i den måde, vi driver vores forretning baseret på en global førerposition inden for bæredygtig transport.

() På lager
  Gem til senere

salgselev

Louis Nielsen søger salgselever

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces.

Revisortrainee & graduate

Bliv revisortrainee eller graduate hos Deloitte

Sæt kursen mod Deloitte NEXT og forløs dit potentiale. Bliv en del af et stærkt og støttende fællesskab med endeløs udvikling og muligheder. Din karriere starter sammen med mere end 100 andre unge i september 2024.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®