FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Er du på udkig efter en elevplads, vil du i Danmarks Nationalbank få mulighed for at lære om alle aspekter af kontorarbejde; herunder arbejds- og procesoptimering, kundekontakt og IT-systemer.

Du vil få en grundig introduktion til vores arbejdsplads og få mulighed for at arbejde sammen med dygtige og erfarne kollegaer, der vil støtte dig i din udvikling som kontorelev, så vi sammen sikrer, at du får det bedste udgangspunkt for din fremtidige karriere. Under dit 2-årige uddannelsesforløb, vil du få mulighed for at deltage i fag og kurser, som vil hjælpe dig med at opbygge dine færdigheder inden for administration.

Vi søger dig, der:

  • er struktureret og har en systematisk tilgang til arbejdet
  • har gode kommunikationsfærdigheder og evnen til at samarbejde med andre
  • er ansvarsbevidst og kan holde styr på flere opgaver samtidig
  • har gode IT-færdigheder og kendskab til Microsoft Office-pakken

Ydermere har du bestået eller forventer at bestå EUX inden for kontor, eller har en gymnasial uddannelse med et EUS-forløb.

I dit uddannelsesforløb hos os vil du blive tilknyttet fire forskellige teams i banken: ServiceHub, HR, Strategi og Projekter samt Sekretariat og Kommunikation. Samtidig har du mulighed for at blive tilknyttet vores studenternetværk med mere end 40 studentermedhjælpere.

Danmarks Nationalbank som elevplads

Vi sidder i et åbent kontorlandskab på Langelinie Allé med udsigt til vandet, og der vil være mulighed for at arbejde hjemme. Vi ønsker at understøtte en arbejdskultur, der skaber de bedste rammer for en effektiv opgaveløsning, samtidig med at der sikres fleksibilitet og balance mellem dit privatliv, elevuddannelse og arbejdsliv.

Vi tilbyder gode vilkår: bl.a. sundheds- og tandforsikring, indretning af hjemmearbejdspladsen, gratis parkering og en god kantineordning.

Det sociale liv i banken vægtes højt. Du kan fx blive en del af vores foreningsliv, hvor du bl.a. kan løbe, dyrke yoga eller dele din interesse for kunst med kolleger.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål til elevstillingen og uddannelsen, er du velkommen til at kontakte elevansvarlig Oliver Storm Fink på 3363 6200 (osf@nationalbanken.dk).

Ansøgning

Vi har gjort det nemt for dig at ansøge stillingen som kontorelev. Du skal blot uploade dit CV samt karakterudskrifter. Derudover har du mulighed for at skrive en kort motivation i et tekstfelt, når du ansøger. Ansøgningsfristen er 12. februar 2023, og vi forventer at holde samtaler i uge 8 og 9.

Vi afholder to samtalerunder. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres en personlighedstest. Vi forventer, at du starter 1. september 2023.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Nationalbank
Langelinie Allé 47
2100 København Ø

Datoer

Ansøgningsfrist: 12. februar 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Elevansvarlig Oliver Storm Fink
3363 6200
osf@nationalbanken.dkFind vej

.

Om Danmarks Nationalbank

​​​​Nationalbanken er Danmarks centralbank. Det er en selvejende og uafhængig institution. I lov om Danmarks Nationalbank fra 1936 fremgår Nationalbankens uafhængighed ved, at Nationalbankens direktion har eneansvaret for at fastsætte de pengepolitiske renter.

Nationalbankens tre overordnede formål er at være med til at sørge for stabile priser, sikre betalinger og stabilitet i det finansielle system.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®