Kom og nyd at tage ansvar. Lav fejl, lær, opnå resultater og ha' det sjovt samtidig - det er det vi gør hver dag!

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Ansøg nu

Tag en spændende 2-årig godschaufførlærling uddannelse


Godschaufførlærlinge

Drømmer du om frihed og livet på landevejene, så er det måske noget for dig at blive godschaufførlærling.

Som godschaufførlærling kommer du til at arbejde med forskellige gods- og materieltyper, da vi distribuerer alt fra dagligvarer til byggematerialer. Du får også mulighed for at arbejde med store kraner eller for at håndtere dit gods på en fjernstyret crayler.

I løbet af din uddannelse får du kørekort til lastbil og anhænger, og du lærer, hvordan du skal håndtere godset på lastbilen. Samtidig lærer du også om de mange love og regler, der gør sig gældende, når gods transporteres rundt i Danmark og udlandet.

Derudover lærer du:

  • At planlægge kørselsruter
  • Grundlæggende viden om kørsel
  • At sikre og transportere gods
  • Efterse og vedligeholde store køretøjer

Uddannelsesforløb

Du starter din uddannelse på vores terminaler, hvor du vil lære godset at kende, inden du får dit kørekort, og kommer ud, og får kilometer bag rattet. Vi planlægger din udvikling i stor nærhed til dine skoleophold, så du får brugt dine nye kørekort og beviser i praksis, fx kørsel med temperaturfølsomt gods og kran. Under uddannelsen får du en chauffør-mentor, der guider og støtter dig under din uddannelse.I løbet af din uddannelse har du ca. 30 ugers skoleophold. For at starte som godschaufførlærling skal du have gennemført grundforløbet.

Du bliver tilknyttet vores lokation i enten Vitten (nord for Aarhus), Doense, Herning eller Tølløse.

Vi tilbyder

Vi tilbyder uddannelsesforløb, hvor din faglige og personlige udvikling vil være i fokus. Vi har tradition for at uddanne mange elever og lærlinge, og mange bliver i Frode Laursen mange år efter deres uddannelse er slut – så dine karrieremuligheder i Frode Laursen er derfor rigtig gode, når du er færdig med din uddannelse.

Frode Laursen er en flad og uformel organisation, der vægter værdier som samarbejde, udvikling og ansvarlighed højt. Vi har stor respekt for hinanden – både fagligt og personligt – og vi vil gerne hinanden. Vi har derfor en aktiv personaleforening, og Frode Laursen giver desuden tilskud til sociale arrangementer.

Vi glæder os allerede til, at du starter, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale. Har du spørgsmål til jobbet som lærling i Frode Laursen er du velkommen til at kontakte Personalechef Kasper Schøler på +45 5218 6290

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Frode Laursen A/S
Vittenvej 88
8382 Hinnerup

Praktisk

Ansøgningsfrist: 16. april 2023
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Personalechef Kasper Schøler
tlf.: +45 5218 6290


Lær os bedre at kende


.

Kort om uddannelsen

Vejgodstransportuddannelsen til godschauffør er for dig, der drømmer om at leve livet bag rattet og komme ud og se verden. Som godschaufførlærling får du bl.a. kørekort til lastbil og anhænger, og du lærer, hvordan du skal håndtere godset på lastbilen. Samtidig lærer du også om de mange love og regler, der gør sig gældende, når gods transporteres rundt i Danmark og udlandet.

Bred chaufføruddannelse

Som godschaufførlærling lærer du også at planlægge kørselsruter og udfylde de mange forskellige dokumenter, der kræves i forbindelse med kørsel. Når du uddanner dig som godschauffør, får du en grundlæggende viden om kørsel, at sikre og transportere gods samt at efterse og vedligeholde store køretøjer.

Mere fra Frode Laursen A/S 

Kom tættere på virksomheden


() På lager
  Gem til senere

Speditørelev

Bliv speditørelev i DSV

Som speditørelev i DSV planlægger og gennemfører du godstransporter i Danmark og resten af verden. Det kræver et særligt talent at gøre det godt, især hvis du vil drive det videre. Men har du ambitionerne, så har DSV uddannelsen.

Kontorelever

Egedal Kommune søger kontorelever

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®