FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøgningsfristen er udløbet

Tag en spændende 2-årig godschaufførlærling uddannelse


Godschaufførlærlinge

Drømmer du om frihed og livet på landevejene, så er det måske noget for dig at blive godschaufførlærling.

Som godschaufførlærling kommer du til at arbejde med forskellige gods- og materieltyper, da vi distribuerer alt fra dagligvarer til byggematerialer. Du får også mulighed for at arbejde med store kraner eller for at håndtere dit gods på en fjernstyret crayler.

I løbet af din uddannelse får du kørekort til lastbil og anhænger, og du lærer, hvordan du skal håndtere godset på lastbilen. Samtidig lærer du også om de mange love og regler, der gør sig gældende, når gods transporteres rundt i Danmark og udlandet.

Derudover lærer du:

  • At planlægge kørselsruter
  • Grundlæggende viden om kørsel
  • At sikre og transportere gods
  • Efterse og vedligeholde store køretøjer

Uddannelsesforløb

Du starter din uddannelse på vores terminaler, hvor du vil lære godset at kende, inden du får dit kørekort, og kommer ud, og får kilometer bag rattet. Vi planlægger din udvikling i stor nærhed til dine skoleophold, så du får brugt dine nye kørekort og beviser i praksis, fx kørsel med temperaturfølsomt gods og kran. Under uddannelsen får du en chauffør-mentor, der guider og støtter dig under din uddannelse.I løbet af din uddannelse har du ca. 30 ugers skoleophold. For at starte som godschaufførlærling skal du have gennemført grundforløbet.

Du bliver tilknyttet vores lokation i enten Vitten (nord for Aarhus), Doense, Herning eller Tølløse.

Vi tilbyder

Vi tilbyder uddannelsesforløb, hvor din faglige og personlige udvikling vil være i fokus. Vi har tradition for at uddanne mange elever og lærlinge, og mange bliver i Frode Laursen mange år efter deres uddannelse er slut – så dine karrieremuligheder i Frode Laursen er derfor rigtig gode, når du er færdig med din uddannelse.

Frode Laursen er en flad og uformel organisation, der vægter værdier som samarbejde, udvikling og ansvarlighed højt. Vi har stor respekt for hinanden – både fagligt og personligt – og vi vil gerne hinanden. Vi har derfor en aktiv personaleforening, og Frode Laursen giver desuden tilskud til sociale arrangementer.

Vi glæder os allerede til, at du starter, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale. Har du spørgsmål til jobbet som lærling i Frode Laursen er du velkommen til at kontakte Personalechef Kasper Schøler på +45 5218 6290

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Frode Laursen A/S
Vittenvej 88
8382 Hinnerup

Praktisk

Ansøgningsfrist: 16. april 2023
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Personalechef Kasper Schøler
tlf.: +45 5218 6290


Lær os bedre at kende


.

Kort om uddannelsen

Vejgodstransportuddannelsen til godschauffør er for dig, der drømmer om at leve livet bag rattet og komme ud og se verden. Som godschaufførlærling får du bl.a. kørekort til lastbil og anhænger, og du lærer, hvordan du skal håndtere godset på lastbilen. Samtidig lærer du også om de mange love og regler, der gør sig gældende, når gods transporteres rundt i Danmark og udlandet.

Bred chaufføruddannelse

Som godschaufførlærling lærer du også at planlægge kørselsruter og udfylde de mange forskellige dokumenter, der kræves i forbindelse med kørsel. Når du uddanner dig som godschauffør, får du en grundlæggende viden om kørsel, at sikre og transportere gods samt at efterse og vedligeholde store køretøjer.

Mere fra Frode Laursen A/S 

Kom tættere på virksomheden


() På lager
  Gem til senere

BUsINESS SUPPORT ELEV

DHL Aviation søger elev

The most international company in the world are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®