FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

HR ELEV MED SPECIALE I ADMINISTRATION TIL VORES HR-AFDELING HOS FMC, HARBOØRE 

Kunne du tænke dig at tage din uddannelse hos en international virksomhed, der er én af verdens førende virksomheder indenfor produktionen af Plantebeskyttelse og som sætter fokus på dig. 

Hos FMC, Harboøre, søger vi en HR-elev, som har interesse for de administrative processer indenfor HR.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende hverdag i vores HR-afdeling. Du bliver en vigtig del af HR, som udfører en bred vifte af opgaver for FMC Rønland, beliggende ved Harboøre og FMC EIC, som er beliggende i Hørsholm. Dit faste arbejdssted bliver på FMC Rønland ved Harboøre. 

Som HR-elev vil du gennemgå en bred og høj faglig uddannelse, hvor ansvaret vokser med dine kompetencer, viden og praktiske erfaringer. Du vil hurtigt få selvstændige arbejdsområder og lærer at prioritere og tilrettelægge dine opgaver. 

I løbet af din uddannelse kommer du omkring flere spændende aspekter af HR-afdelingens opgaver i et struktureret forløb. Du vil primært skulle beskæftige dig med ansættelsesprocesser, uddannelsesadministration og kompetenceudvikling. Det er vigtigt, at vi har styr på vores processer, når det kommer til f.eks. kontrakter, kursustilmeldinger, søgning af diverse refusioner og konteringsbilag – og der bliver du vores solide holdepunkt. 

Udover opgaver for HR, vil du ligeledes blive introduceret til hvordan man klargør og håndterer en lønkørsel, søgning af refusion (sygdom og barsel) samt forståelse for overenskomster og lokalaftaler.

Dine faste opgaver bliver blandt andet: 

  • Kursuskoordinering 
  • Refusionsansøgninger 
  • Konteringsbilag 
  • Løn – klargøring og hjælp til lønkørsel mm. 
  • Kontrakter 
  • On-boarding 
Derudover vil du blive involveret i vores HR-ledelsesprocesser, herunder MUS-samtalen, lønregulering mv. 

Du er initiativrig og service-minded til fingerspidserne 

Først og fremmest har du interesse for HR og lyst til at lære og udvikle dig sammen med os. Du er positiv af natur og bidrager til et både sjovt og ambitiøst arbejdsmiljø.
Det er vigtigt, at du har øje for detaljen og brænder for administrative opgaver, hvor du vil spille en central rolle. Du er god til at kommunikere med forskellige målgrupper, da vi servicerer mange forskellige medarbejdergrupper. 

Vi forestiller os, at du: 

  • har en grundlæggende interesse for administration 
  • er god til at planlægge og arbejder systematisk 
  • bevarer overblikket i pressede situationer 
  • behersker dansk og engelsk i såvel skrift som tale 
  • er mødestabil og ansvarlig 
 For at komme i betragtning til stillingen skal du have gennemført enten HG2 Kontor, EUX, HHX eller HTX, STX og HF med 5 ugers kursus. 

Gode kollegaer i HR 

Du kommer til at arbejde sammen med i alt 5 kollegaer i HR & LØN og vil være med til at sikre den bedste service for vores ledere og medarbejdere. 

Vi er et lille og velfungerende team, som hjælper hinanden på kryds og tværs. Du får reference til HR Manager, Henriette Knudsen. Derudover får du en elevansvarlig, som vil støtte dig i din læring og udvikling hos os. 

Stillingen ønskes besat i uge 33 (14. august) 2023. 

Sådan ansøger du 

For relevante spørgsmål om jobbet kan du kontakte HR Manager, Henriette Knudsen på tlf. 20 30 32 49.

FMC Site Rønland arbejder for at være en inkluderende arbejdsplads med stor rummelighed til alle og vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnicitet m.m. til at søge. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

FMC Agricultural Solutions A/S
Thyborønvej 76-78
7673 Harboøre 

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 14. august 2023

Kontakt

HR Manager Henriette Knudsen
(+45) 20 30 32 49 



Find vej

.

Om FMC Agricultural Solutions 

FMC is an agricultural sciences company that advances farming through innovative and sustainable crop protection technologies. From our industry leading discovery pipeline, to unique application systems, to modern biological products, we are passionate about bringing new solutions to farmers around the world. 

For more than 130 years, FMC has been rooted in agriculture and innovation. Our six Core Values define who we are and how we do business: Integrity, Safety, Sustainability, Respect for People, Agility and Customer Centricity. Collectively, these values guide us as individuals and as a team of 6,400 people around the world.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®