FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

Ansøg nu

HR ELEV MED SPECIALE I ADMINISTRATION TIL VORES HR-AFDELING HOS FMC, HARBOØRE 

Kunne du tænke dig at tage din uddannelse hos en international virksomhed, der er én af verdens førende virksomheder indenfor produktionen af Plantebeskyttelse og som sætter fokus på dig. 

Hos FMC, Harboøre, søger vi en HR-elev, som har interesse for de administrative processer indenfor HR.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende hverdag i vores HR-afdeling. Du bliver en vigtig del af HR, som udfører en bred vifte af opgaver for FMC Rønland, beliggende ved Harboøre og FMC EIC, som er beliggende i Hørsholm. Dit faste arbejdssted bliver på FMC Rønland ved Harboøre. 

Som HR-elev vil du gennemgå en bred og høj faglig uddannelse, hvor ansvaret vokser med dine kompetencer, viden og praktiske erfaringer. Du vil hurtigt få selvstændige arbejdsområder og lærer at prioritere og tilrettelægge dine opgaver. 

I løbet af din uddannelse kommer du omkring flere spændende aspekter af HR-afdelingens opgaver i et struktureret forløb. Du vil primært skulle beskæftige dig med ansættelsesprocesser, uddannelsesadministration og kompetenceudvikling. Det er vigtigt, at vi har styr på vores processer, når det kommer til f.eks. kontrakter, kursustilmeldinger, søgning af diverse refusioner og konteringsbilag – og der bliver du vores solide holdepunkt. 

Udover opgaver for HR, vil du ligeledes blive introduceret til hvordan man klargør og håndterer en lønkørsel, søgning af refusion (sygdom og barsel) samt forståelse for overenskomster og lokalaftaler.

Dine faste opgaver bliver blandt andet: 

 • Kursuskoordinering 
 • Refusionsansøgninger 
 • Konteringsbilag 
 • Løn – klargøring og hjælp til lønkørsel mm. 
 • Kontrakter 
 • On-boarding 
Derudover vil du blive involveret i vores HR-ledelsesprocesser, herunder MUS-samtalen, lønregulering mv. 

Du er initiativrig og service-minded til fingerspidserne 

Først og fremmest har du interesse for HR og lyst til at lære og udvikle dig sammen med os. Du er positiv af natur og bidrager til et både sjovt og ambitiøst arbejdsmiljø.
Det er vigtigt, at du har øje for detaljen og brænder for administrative opgaver, hvor du vil spille en central rolle. Du er god til at kommunikere med forskellige målgrupper, da vi servicerer mange forskellige medarbejdergrupper. 

Vi forestiller os, at du: 

 • har en grundlæggende interesse for administration 
 • er god til at planlægge og arbejder systematisk 
 • bevarer overblikket i pressede situationer 
 • behersker dansk og engelsk i såvel skrift som tale 
 • er mødestabil og ansvarlig 
 For at komme i betragtning til stillingen skal du have gennemført enten HG2 Kontor, EUX, HHX eller HTX, STX og HF med 5 ugers kursus. 

Gode kollegaer i HR 

Du kommer til at arbejde sammen med i alt 5 kollegaer i HR & LØN og vil være med til at sikre den bedste service for vores ledere og medarbejdere. 

Vi er et lille og velfungerende team, som hjælper hinanden på kryds og tværs. Du får reference til HR Manager, Henriette Knudsen. Derudover får du en elevansvarlig, som vil støtte dig i din læring og udvikling hos os. 

Stillingen ønskes besat i uge 33 (14. august) 2023. 

Sådan ansøger du 

For relevante spørgsmål om jobbet kan du kontakte HR Manager, Henriette Knudsen på tlf. 20 30 32 49.

FMC Site Rønland arbejder for at være en inkluderende arbejdsplads med stor rummelighed til alle og vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion og etnicitet m.m. til at søge. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

FMC Agricultural Solutions A/S
Thyborønvej 76-78
7673 Harboøre 

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 14. august 2023

Kontakt

HR Manager Henriette Knudsen
(+45) 20 30 32 49 Find vej

.

Om FMC Agricultural Solutions 

FMC is an agricultural sciences company that advances farming through innovative and sustainable crop protection technologies. From our industry leading discovery pipeline, to unique application systems, to modern biological products, we are passionate about bringing new solutions to farmers around the world. 

For more than 130 years, FMC has been rooted in agriculture and innovation. Our six Core Values define who we are and how we do business: Integrity, Safety, Sustainability, Respect for People, Agility and Customer Centricity. Collectively, these values guide us as individuals and as a team of 6,400 people around the world.

() På lager
  Gem til senere

SPEDITØRELEVER

Elev i moderne transportvirksomhed

KAJ MADSEN FJELSTRUP A/S er en moderne transport- og speditionsvirksomhed i udvikling. Vi søger 4 traineeelever, 3 til vores hoveddomicil i Kolding og 1 til vores afdeling i Ålborg.

Elever

OJD søger elever

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt, og som ligeledes er en af Danmarks førende indenfor smådele til industrien, så giver vi dig muligheden.
 

økonomielev

Ambitiøse kontorelever til Glostrup Kommune

Har du mod på og lyst til at blive kontorelev? Hvert år slår vi et begrænset antal stillinger op som kontorelev. I år er det 2-3 stillinger, med start 1. september 2023. Skynd dig ind og ansøg inden det er for sent. 

iNDKØBSELEV

Bliv indkøbselev hos Schou

Drømmer du om at arbejde i et internationalt miljø, og varetage indkøbsarbejde i en af Nordens største handelsvirksomheder? Så er det nu, at du skal tage første skridt mod din fremtidige karriere hos Schou!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®