Kom og nyd at tage ansvar. Lav fejl, lær, opnå resultater og ha' det sjovt samtidig - det er det vi gør hver dag!

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Speditørelev hos FREJA

Hos FREJA får du branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet, fleksibilitet, selvstændigt ansvar og en uformel omgangstone.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Elev i IKEA

Kom og nyd at tage ansvar. ​Lav fejl, lær, opnå resultater og ha’ det sjovt samtidig – det er det vi gør hver dag!​​

Ansøg nu

Økonomielev søges

Er du vild med økonomi og tal? Trives du i at tage ansvar i en travl hverdag, hvor der er stejle læringskurver og højt til loftet?

Hvis du er moden, ansvarsfuld, udadvendt og klar til en lærerig elevuddannelse, så søger vi hos Holst, Advokater en økonomielev, som har lyst til at give sig i kast med sin uddannelse hos os.

Om os

Vi tilbyder dig:

En 2-årig uddannelse i et velfungerende arbejdsmiljø med gode kolleger og høj faglighed. Du får et bredt arbejdsområde omfattende bl.a.:

 • Bogføring med igangværende digitaliseringsproces
 • Fakturering
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Afstemninger

I din stilling hos os vil du også få kendskab til advokatbogholderi, såsom:

 • Klientkontostyring
 • Sagskontostyring
 • Regnskabs- og bogholderimæssige ad hoc-opgaver

Du vil have din gang på vores centralt beliggende kontor i hjertet af Aarhus, hvor vi kan tilbyde dig attraktive medarbejdergoder.

Om dig

Vi forventer, at du:

Ved tiltrædelse har bestået handelsgymnasiet (HHX) eller har en gymnasial baggrund – begge kombineret med et EUS opfølgningsforløb.

Hos Holst, Advokater ser vi gerne, at du er:

 • ansvarsbevidst omkring egne opgaver og din repræsentation af Holst, Advokater
 • udadvendt og finder glæde i at deltage i det kollegiale sammenhold
 • selvstændig og har viljen til at lære dit fag til bunds
 • god til at kommunikere og har gode samarbejdsevner. Du kommunikerer ubesværet både pr. mail, telefon og personligt.

Vi indgår i et team, hvor vi arbejder tæt sammen i en god atmosfære og hvor nærvær, enkelthed og effektivitet vægtes højt.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Tiltrædelse efter aftale. Der afholdes samtaler løbende, indtil den rette kandidat er fundet.

Ansøgning

Send din ansøgning og uddannelsesbilag via "ansøg nu" knappen. I din ansøgning hører vi gerne om din motivation for at søge stillingen hos os.

Mere information?

Hvis du gerne vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte bogholder Rikke Ballegård Jacobsen (rbj@holst-law.com) eller HR-konsulent Camilla Amalie Nissen (can@holst-law.com).

Vi ser frem til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Holst, Advokater Advokatpartnerselskab
Hans Broges Gade 2
8000 Aarhus

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Bogholder Rikke Ballegård Jacobsen
rbj@holst-law.com
+45 8934 0010

HR-konsulent Camilla Amalie
can@holst-law.comFind vej

.

Om Holst, Advokater

Enkelthed, Effektivitet og Nærvær
Hos Holst, starter enhver sag med interesse, forståelse og en ærlig dialog. Og vi arbejder for, at den slutter med den bedst mulige løsning. Både juridisk, kommercielt og menneskeligt. 

Vi bygger på en stor og bred faglighed inden for vores fagområder – og på, at jura går hånd i hånd med øjenhøjde og menneskelighed. Det handler om tillid: Tillid som grundlag for at give og få den bedste rådgivning. Og tillid til, at vi sammen skaber de bedste resultater. 

Hos Holst, går vi gerne lidt længere for at indfri dine forventninger og ønsker. Det gør vi, fordi vi brænder for vores fag og for at bruge det til at hjælpe dig. Derfor arbejder vi hele tiden på at gøre det enkelt, effektivt og nærværende. 

Erhvervsorienteret full-service-advokatfirma
Holst, er et erhvervsorienteret, full-service-advokatfirma, der rådgiver inden for alle væsentlige områder og bistår både store og mindre klienter. Vi er omkring 95 medarbejdere, fordelt på cirka 55 jurister og 40 sekretærer og administrative medarbejdere. 

I Aarhus har vi til huse i Hack Kampmanns historiske bygning i Hans Broges Gade 2, mens vi i København er at finde i et smukt pakhus fra 1916 på Indiavej 1, 2100 København Ø. 

Læs mere om Holst, Advokater på vores hjemmeside
www.holst-law.com

() På lager
  Gem til senere

Speditørelev

Bliv speditørelev i DSV

Som speditørelev i DSV planlægger og gennemfører du godstransporter i Danmark og resten af verden. Det kræver et særligt talent at gøre det godt, især hvis du vil drive det videre. Men har du ambitionerne, så har DSV uddannelsen.

Kontorelever

Egedal Kommune søger kontorelever

Vil du være en del af et stærkt elevnetværk, udvikle dig fagligt såvel som personligt og drømmer du om en uddannelse, hvor du får lov at prøve kræfter med mange spændende og forskelligartede opgaver, der vil styrke dig i dit videre karriereforløb?

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®