FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielev til vores regnskabsafdeling

Ønsker du en spændende økonomiuddannelse i en international virksomhed, hvor læringskurven er stejl og karrieremulighederne mange? Så har vi elevpladsen til dig!

Hos os får du mulighed for at blive en del af et internationalt og dynamisk miljø, og under hele dit uddannelsesforløb får du masser af faglig og personlig udvikling, der sikrer, at du bliver godt klædt på til din fremtidige karriere.

Vi søger en økonomielev til vores regnskabsafdeling, med arbejdssted på vores hovedkontor i Ballerup.

Hvad kommer du til at arbejde med?

Dine opgaver vil blandt andet omfatte månedsafslutningsprocedurer, budgettering, månedlige forecast, Debitor- og kreditorstyring, momsopgørelser samt projekt controlling.

I takt med din udvikling vil du få mere ansvar, som vil udfordre dig både personligt og professionelt.

Under din uddannelse vil du stifte bekendtskab med andre afdelinger i Siemens Energy A/S således, at du får et godt indblik i, hvordan forretningen hænger sammen, og hvad dine opgaver præcist bidrager med.

Hvordan kvalificerer du dig til jobbet?

  • Du har afsluttet HHX eller tilsvarende gymnasial uddannelse med en EUS-overbygning. Det vil være et krav, at du læser en HD (som Siemens Energy finansierer) samtidig med din elevuddannelse.
  • Du har afsluttet din uddannelse med et godt gennemsnit og har eventuelt haft et studiejob.
  • Du har flair for tal og stiler hele tiden efter at blive endnu bedre i det du laver.
  • Du har lyst til udfordringer og kan lide at tage ansvar og være med til at præge de opgaver, du stilles overfor.

Hvad tilbyder vi?

Hos os får du mulighed for at blive en del af et internationalt og dynamisk miljø, og under hele dit uddannelsesforløb får du masser af faglig og personlig udvikling, der sikrer, at du bliver godt klædt på til din fremtidige karriere: https://www.sebrochure.dk/siemens-energy/DemoView.

Du bliver en del af den succes, der er skabt af vores innovative og dygtige kolleger, der med deres nysgerrighed og høje faglige kompetencer, til stadighed skaber ny viden og finder løsninger på komplekse problemstillinger. Vi prioriterer ansvarlighed for vores sundhed og trivsel og tilbyder mange medarbejder-goder såsom god kantineordning samt træningsfaciliteter.

Plads til mangfoldighed!

Heldigvis for os er vi ikke alle ens. Gennem mangfoldighed genererer vi resultater. Vi fokuserer på inklusion og passion. Vores energi drives af mere end 130 forskellige nationaliteter, og vi håber at høre fra dig - uanset hvilken etnisk baggrund, køn, alder, religion, identitet eller handicap, du måtte have.

Er du interesseret?

Vi afholder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning og CV snarest mulig. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte den elevansvarlige, Allan Danielsen: allan.danielsen@siemens-energy.com

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Siemens Energy A/S
Borupvang 9
2750 Ballerup

Datoer

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Snarest muligt

Kontakt

Elevansvarlig, Allan Danielsen
allan.danielsen@siemens-energy.com



Find vej

.

Om Siemens Energy

Siemens Energy er et selskab i Siemens gruppen. Vi udvikler, sælger og leverer produkter og løsninger til el-, olie-, gas-, vand- og varmeforsyning, og har haft afgørende indflydelse på markedet lige siden vores begyndelse. Den samlede knowhow er indbygget i de løsninger, vi leverer i dag, og vi tilbyder alt inden for effektivitet og sikkerhed, hele vejen fra kraftværket til slutkunden. Siemens Energy er verdens førende inden for bæredygtig energi, der gavner både miljøet og os som forbrugere. Vi er omkring 90 kolleger i den danske organisation og 91.000 fordelt på 90 lande. Læs mere her: www.siemens-energy.com og møde dine kolleger: www.sebrochure.dk/video/955723813

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®