FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Shippingelev til Chr. Olesen

  • Er du klar til at kickstarte din karriere med en elevplads indenfor shipping og logistik, og ønsker du en -plads til læring og udfordring?
  • Er du interesseret i internationalt samarbejde, hvor du har kontakt til hele Europa, USA, Brasilien og Mexico?
  • Og sidst men ikke mindst, kunne du tænke dig at arbejde i en solid, dansk virksomhed med mere end 135 års erfaring?

Så er det dig vi søger i Chr. Olesen.

Elev med interesse for internationalt samarbejde

Shipping-afdelingen hos Chr. Olesen sikrer, at produkter kommer fra leverandør til kunde i rette tid og mængde.

Som elev i Chr. Olesen vil du blive lært op i distribution, i værdikæden fra A-Z, og få indsigt i, hvordan vi sikrer en høj kvalitet i vores service. Vi søger en elev, som er ivrig for at lære om en kombination af kunde- og leverandørkontakt, transport, lagerhåndtering, distribution og koordinering af disse– helt fra leverandør til kunde – indenfor vores sortiment af produkter, og på tværs af regioner i hele verden.

Du vil bl.a. blive lært op i:

  • At oprette og holde overblik over købs- og salgsordrer
  • Booking af transport til kunder og lagre
  • Håndtering af eksport- og import dokumentation
  • Varelager disponering
  • Daglig kontakt til kolleger, kunder og leverandører i hele verden
  • Fakturering
  • Ad hoc administrative opgaver

En stærk organisation

Chr. Olesen er en dansk familieejet virksomhed, som har distribueret bl.a. vitaminer og mineraler rundt i Europa, USA, Brasilien og Mexico i mere end 135 år.

Som shippingelev vil du blive del af vores internationale Shipping-afdeling, som har kontor i Gentofte. Vi er 51 kolleger på kontoret, og Shipping-afdelingen er vi 25 kolleger fordelt på fire teams; FEED, FOOD, PHARMA og OVERSEAS. Vi har en del unge blandt os, som hver dag er med til at gøre Chr. Olesen til en dynamisk og ambitiøs arbejdsplads. Du vil blive teamet op med én af kollegerne i din afdeling, som vil blive din mentor. Din mentor vil oplære dig grundigt efter en oplæringsplan.

Kontoret i Gentofte huser, udover Shippingafdelingen, vores internationale QA-afdeling, HR, IT og Accounting. Udover dine kolleger i Danmark vil du få kolleger i 7 andre lande.

Hvem søger vi?

Vi lægger vægt på, at du har en struktureret tilgang til din uddannelse, at du er grundig og har en lyst til at uddanne dig. Samtidig passer du ind i vores Shippingafdeling, fordi du er imødekommende, ordentlig og engageret i dit arbejde. Vi kalder det welcoming, dedicated, and sincere.

Du skal, ud over dansk, kunne tale og skrive flydende engelsk, og hvis du mestrer enten tysk eller spansk vil det være en fordel.

Så hvis du har passion for logistik og distribution, og ønsker at gøre en forskel for kunder, leverandører og kolleger, så er det dig vi søger som vores næste shippingelev!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Chr. Olesen A/S
Jægersborg Alle 164
2820 Gentofte

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftaleFind vej

.

Chr. Olesen ledes i dag af den samme familie, som grundlagde virksomheden i 1885. Siden 2022 har familiens 5. generation været en del af den daglige ledelse. Med mere end 135 års erfaring er Chr. Olesen i dag en international og global spiller inden for distribution af vitaminer, mineraler og aktive ingredienser til dyrefoder, fødevarer og medicin.

Se mere på vores hjemmeside: www.chr-olesen.dk

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®