FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

Ansøg nu

Økonomielev til Chr. Olesen

 • Er du klar til at kickstarte din karriere med en elevplads indenfor økonomi, og ønsker du en -plads med grundig læring og udfordring?
 • Er du interesseret i internationalt samarbejde, hvor du har kontakt til hele Europa, USA, Brasilien og Mexico?
 • Og sidst men ikke mindst, kunne du tænke dig at arbejde i en solid, dansk virksomhed med mere end 135 års erfaring?

Så er det dig vi søger i Chr. Olesen.

Elev med interesse for internationalt samarbejde

Accounting-afdelingen hos Chr. Olesen har ansvaret for virksomhedens samlede økonomi og finansiering for de +20 internationale selskaber.

Du vil, som elev, således blive lært op i bogholderhåndværket - bogføring af både debet og kredit, men også i mere komplicerede emner som håndtering af internationale valutaer, moms, afstemning af konti og kreditforsikring. Du lærer at sikre en høj kvalitet i dit arbejde og hvor vigtig denne service er i Chr. Olesens samlede værdikæde.

Vi søger en elev, som er ivrig for at lære om Chr. Olesens regnskab og pengestrømme – helt fra leverandør til kunde – indenfor vores sortiment af produkter, og på tværs af regioner i hele verden.

Helt konkret vil du blive oplært i følgende:

 • At oprette og holde overblik over debet- og kreditposteringer
 • Afstemning af virksomhedens bankpostering
 • At arbejde i forskellige valutaer
 • Håndtering af kreditforsikring
 • At begå dig i virksomhedens IT-systemer og være med til at udvikle disse.
 • Overblik over virksomhedens værdikæde, og hvordan vores accounting services passer ind i dette
 • Daglig kontakt til kolleger, kunder og leverandører i hele verden
 • Og derudover vil du indgå i diverse ad-hoc administrative opgaver

En stærk organisation

Chr. Olesen er en dansk familiejet virksomhed, som har distribueret bl.a. vitaminer og mineraler rundt i Europa, USA, Brasilien og Mexico i mere end 135 år.

Som elev bliver du en del af vores internationale Accounting-afdeling, som har kontor i Gentofte. Vi er 6 kolleger i afdelingen og 51 kolleger i alt på kontoret. Vi har en del unge blandt os, som hver dag er med til at gøre Chr. Olesen til en dynamisk og ambitiøs arbejdsplads. Du vil blive teamet op med én af kollegerne i din afdeling, som vil blive din mentor. Din mentor vil lære fra sig og oplære dig grundigt efter en oplæringsplan.

Kontoret i Gentofte huser, udover Accounting-afdelingen, vores internationale QA-afdeling, HR, IT og Shipping. Udover dine kolleger i Danmark vil du få kolleger i 7 andre lande.

Hvem søger vi?

Vi lægger vægt på, at du har en struktureret og ambitiøs tilgang til din uddannelse, at du er grundig og nysgerrig i din tilgang til arbejde. Samtidig passer du ind i vores Accounting-afdeling, fordi du er imødekommende, ordentlig og engageret i dit arbejde. Vi kalder det welcoming, dedicated, and sincere.

Du skal, ud over dansk, kunne tale og skrive flydende engelsk, og hvis du mestrer enten tysk eller spansk vil det være en fordel.

Så hvis du har passion for logistik og distribution, og ønsker at gøre en forskel for kunder, leverandører og kolleger, så er det dig vi søger som vores næste shippingelev!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Chr. Olesen A/S
Jægersborg Alle 164
2820 Gentofte

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftaleFind vej

.

Chr. Olesen ledes i dag af den samme familie, som grundlagde virksomheden i 1885. Siden 2022 har familiens 5. generation været en del af den daglige ledelse. Med mere end 135 års erfaring er Chr. Olesen i dag en international og global spiller inden for distribution af vitaminer, mineraler og aktive ingredienser til dyrefoder, fødevarer og medicin.

Se mere på vores hjemmeside: www.chr-olesen.dk

() På lager
  Gem til senere

SPEDITØRELEVER

Elev i moderne transportvirksomhed

KAJ MADSEN FJELSTRUP A/S er en moderne transport- og speditionsvirksomhed i udvikling. Vi søger 4 traineeelever, 3 til vores hoveddomicil i Kolding og 1 til vores afdeling i Ålborg.

Elever

OJD søger elever

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt, og som ligeledes er en af Danmarks førende indenfor smådele til industrien, så giver vi dig muligheden.
 

økonomielev

Ambitiøse kontorelever til Glostrup Kommune

Har du mod på og lyst til at blive kontorelev? Hvert år slår vi et begrænset antal stillinger op som kontorelev. I år er det 2-3 stillinger, med start 1. september 2023. Skynd dig ind og ansøg inden det er for sent. 

iNDKØBSELEV

Bliv indkøbselev hos Schou

Drømmer du om at arbejde i et internationalt miljø, og varetage indkøbsarbejde i en af Nordens største handelsvirksomheder? Så er det nu, at du skal tage første skridt mod din fremtidige karriere hos Schou!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®