FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv trainee hos Kovsted & Skovgård

Vi søger 2 revisortrainees med tiltrædelse 1. august 2023 til vores kontor i Rønde og Aarhus.

Du har en EUX-Business kontor, HHX- eller finansøkonom/financial controller-uddannelse, som du har afsluttet eller forventer at afslutte med et godt resultat i 2023, og vil gerne videreuddanne dig til en af fremtidens revisorer.

Hos Kovsted & Skovgård lægger vi vægt på, at du:

  • Har flair for tal og er udstyret med sund fornuft
  • Er selvstændig og målbevidst
  • Er samarbejdsvillig og fleksibel
  • Er omgængelig og præsentabel
  • Er indstillet på at yde vores kunder en proaktiv og nærværende service

Ansættelse hos Kovsted & Skovgård:

Som medarbejder hos Kovsted & Skovgård vil du blive en del af et ungt team, i et friskt- og spændende miljø, hvor vi har en travl hverdag med en række daglige udfordringer.

Hos Kovsted & Skovgård forventer vi en del af hinanden, herunder stort engagement, vilje til konstant udvikling og stort medansvar for til stadighed at tilføre og ikke mindst udnytte den viden, der skal være til stede og tilføres organisationen.

Vores grundlæggende tanke er, at Kovsted & Skovgård skal være en lærende organisation, hvor den enkelte medarbejder udover sit individuelle ansvar har et teamansvar, hvor alle medarbejdere er villige til at dele viden med hinanden.

Det er firmaets politik, at medarbejderne er engagerede i forhold til de arbejdsopgaver, som de løser. Engagerede medarbejdere opnås bedst gennem gode fysiske rammer og et arbejdsmiljø, der præges af samarbejde og fleksibilitet overfor medarbejderne.

Vi agerer med udgangspunkt i vores værdier, som nærværende, troværdige, udviklende samt forretningsorienterede, både i forhold til vores kunder og kolleger.

Såfremt du mener, at ovennævnte er noget for dig, hører vi gerne fra dig senest 24. februar 2023. Send os din ansøgning med relevante bilag (eksamensbeviser, karaktermeddelelser, anbefalinger, cv m.v.) pr. mail til: ako@kovsted.dk

Ønsker du at vide lidt mere om traineepladsen og uddannelsen, er du velkommen til at ringe til statsautoriseret revisor René Ferrer Ruiz på tlf. 70 22 09 99.

Kovsted & Skovgård beskæftiger 70 medarbejdere, heraf 7 statsautoriserede revisorer på kontorerne i Risskov, Rønde og Ebeltoft.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Kovsted & Skovgård
Hovedgaden 34, 1.
8410 Rønde

Brunbjergvej 3
8240 Risskov

Datoer

Ansøgningsfrist: 24. februar 2023
Tiltrædelse: 1. august 2023

Kontakt

Statsautoriseret revisor, René Ferrer Ruiz
70 22 09 99



Find vej

.

Om Kovsted & Skovgård

Det er vigtigt at bruge tiden på det, man er god til. Det gør vi hos Kovsted & Skovgård, og vi hjælper dig med det samme. Vi holder et vågent øje med din økonomi, dine budgetter, dit bogholderi, din likviditet og meget mere. Vi stiller op til sparring, rådgivning og bistand, når din virksomhed skal udvikles, din strategi revurderes, eller når du afsøger nye muligheder. Du får altså en kompetent og professionel sparringspartner, som gør livet nemmere for dig, så du kan koncentrere dig om det, du er god til.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®