FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Mariagerfjord Kommune søger kontorelever 

Er du serviceminded, nysgerrig og omstillingsparat? Trives du i en dagligdag, hvor du har mange bolde i luften, og kan du både arbejde selvstændigt og i teams? Så er du måske vores nye kontorelev. 

Vi er nemlig på udkig efter 2-3 kontorelever med speciale i offentlig administration pr. 1. september 2023.

Vi tilbyder 

  • En spændende og varieret arbejdsdag 
  • Positive og hjælpsomme kolleger 
  • Egne ansvarsområder 
  • Du vil komme rundt i forskellige afdelinger 
  • Studietur til Bruxelles i forbindelse med skoleophold 
  • Deltagelse i netværk med andre elever 
For at komme i betragtning skal du senest den 31. august 2023 have gennemført et adgangsgivende grundforløb på enten gammel eller ny uddannelsesordning. Det kan f.eks. være en EUX Business (kontor), HHX (med 5 ugers grundforløb), HF, STX (med 10 ugers grundforløb) eller HG2 med kvalifikation til offentlig administration. 

Kontakt din handelsskole hvis du er i tvivl, om du opfylder betingelserne. 

Hvem er vi 

I Mariagerfjord Kommune er vi 350 administrative medarbejdere fordelt på rådhuse i Hobro, Mariager, Arden og Hadsund. Vi varetager mange forskellige funktioner og vi løber stærkt, yder den bedst mulige service for borgere og kollegaer og udvikler os konstant. Vi kan tilbyde dig en spændende elevplads med fokus på offentlig administration. 

Elevtiden løber fra den 1. september 2023 til den 31. august 2025, og du kommer til at arbejde i forskellige afdelinger, der kan ligge i Hadsund, Arden, Mariager og Hobro. Derfor kan du forvente, at du får en alsidig uddannelse og erfaringer med mange forskellige arbejdsfunktioner. 

Løn efter gældende overenskomst. 

Spørgsmål 

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at henvende dig til Uddannelsesansvarlig Jeanette Lindorff Bager på mail jeaba@mariagerfjord.dk eller tlf.: 97 11 34 31

Ansøgningsfrist 

Tirsdag den 27. februar 2023.

Samtalerne forventes afholdt på følgende tidspunkter: 

 1. runde 
mandag den 6. marts 2023
tirsdag den 7. marts 2023 

2. runde
torsdag den 9. marts 2023 

Send din ansøgning 

Klik på ”Ansøg nu”  og vedhæft din ansøgning, dit CV og anden relevant dokumentation. 

Mariagerfjord Kommune lægger vægt på at være en attraktiv arbejdsplads, og vi arbejder ud fra visionen om, at vores kommune skal være et godt sted at bo, leve og arbejde. 

Kørekort: 

A10 


Sted

Mariagerfjord Kommune
Nordre Kajgade 1
9500 Hobro 

Datoer

Ansøgningsfrist: 27. februar 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Uddannelsesansvarlig Jeanette Lindorff Bager
(+45) 97 11 34 31
Jeaba@mariagerfjord.dk



Find vej

.

Mariagerfjord kommune som arbejdsplads

Alle ansatte i Mariagerfjord Kommune arbejder hen mod samme mål: At give kommunens borgere den bedst mulige service. Når medarbejdere skal udvikles, tager vi altid udgangspunkt i kerneopgaven. 

Godt arbejde kræver en god arbejdsplads.

En klar forudsætning for, at vi kan yde den bedst mulige indsats, er at vi har det godt på vores arbejdsplads. Mange ting er med til at skabe en god arbejdsplads, men en af de allervigtigste er medarbejderne selv. Vi har en stor del af ansvaret for, om det er rart at komme på arbejde. Der kan ikke opstilles faste regler for, hvordan vi får en god arbejdsplads, men ved hjælp af et sæt fælles værdier og fælles adfærd får vi nogle retningsliner, der kan føre os i en fornuftig retning..

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere – bliv manager trainee i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®