FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Salgselev hos BAUHAUS

Vil du være en del af et stort socialt fællesskab og en unik tilrettelagt uddannelse, hvor vi har fokus på dig og din udvikling? Lyder rådgivning, høj kundeservice og masser af karrieremuligheder som noget for dig?

Så kan du nu blive optaget på BAUHAUS elevuddannelse, som er en praktisk orienteret og nøje tilrettelagt uddannelse, hvor du kommer omkring alle aspekter af salgets faser. Du bliver klædt på til at blive en succes inden for salg, både til private og professionelle kunder. Vi har fokus på dig, din udvikling, motivation og ambitioner. Har du viljen og evnerne, er der mange veje at gå med en elevuddannelse i BAUHAUS!

Vi tilbyder

  • En hverdag med fart over feltet, humor, dygtige kollegaer og et helt særligt BAUHAUS-fællesskab
  • Starten på en spændende karriere – meget gerne i BAUHAUS! Mange af vores dygtige sælgere, ledere, varehuschefer, indkøbere mv. har fundet deres hylde med en elevuddannelse i BAUHAUS
  • Løn under hele uddannelsen – og ovenikøbet højere end den almindelige elevløn (gælder elever under 25 år)
  • Attraktive rabatordninger via Visma LogBuy, personalerabat, sociale arrangementer, aktiv personaleforening, sundhedsforsikring mv.

Uddannelsen og hverdagen

Du går på en toårig elevuddannelse, hvor du veksler mellem praktik i varehuset og 4x2 ugers skoleophold på Business College Syd. I løbet af de to år vil du bl.a.:

  • Gå på en unik BAUHAUS-uddannelse kun med elever fra BAUHAUS
  • Deltage i introdage og andre sociale aktiviteter med BAUHAUS-elever fra hele landet – der bliver skabt tætte venskaber og stærk teamspirit
  • Få en solid praktisk og teoretisk værktøjskasse som sælger, hvor du lærer om salg til private og professionelle kunder, præsentationsteknik, vareeksponering, salgsoptimering, butiksdrift og svindforebyggelse
  • Prøve kræfter med forskellige opgaver og i flere af vores salgsafdelinger, så du finder din rette hylde
  • Få indgående viden om produkterne i vores store varesortiment og et godt netværk blandt vores leverandører

I varehuset får du en uddannelsesansvarlig, som støtter dig i din udvikling og trivsel under hele uddannelsen. Du får en hverdag i højt tempo og bliver en del af et stærkt team, hvor vi løfter i flok.

Om dig

  • Du har gennemført en HHX, EUX, EUD, HG, eller du har suppleret din STX, HF eller HTX med et 5-ugers EUS-forløb (eller er klar på at tage 5 ugers EUS-forløb)
  • Du har gåpåmod, stor lyst til at udvikle dig og tager ansvar
  • Du har et stort ønske om at arbejde med kunder og salg og får energi af at skabe resultater
  • Du trives i en hverdag i højt tempo, og du har lyst til at bidrage til et godt fællesskab

Skal vi sammen finde din hylde?

Så starter vores nye elevhold op d. 1. september 2023. Kan du ikke vente så længe, er der evt. mulighed for, at du kan starte allerede nu som salgsmedarbejder i varehuset.

Ansøg nu!

Lyder BAUHAUS elevuddannelse som noget for dig? Så skynd dig at sende en kort ansøgning og CV. Vi ser frem til at høre fra dig!

Du kan læse mere om BAUHAUS elevuddannelse på www.bauhauselev.dk.

Har du spørgsmål til BAUHAUS og elevuddannelsen, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 87 45 05 00.

Du er også altid velkommen til at kontakte et varehus tæt på dig. Se oversigt over varehuse her.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

BAUHAUS
Vi søger til følgende byer: Aalborg, Esbjerg, Gladsaxe, Herning, Hillerød, Hjørring, Holbæk, Ishøj, Kolding, Næstved, Odense, Roskilde, Tilst, Valby, Vejle og Viby

Datoer

Ansøgningsfrist: 22. marts 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

87 45 05 00



Find vej

.

Hverdagen i Bauhaus

Hverdagen i BAUHAUS foregår i højt tempo, er uforudsigelig, og du vil møde mange forskellige mennesker og opgaver. Det ene øjeblik laver du måske en stor ordre for en projektkunde, og det næste øjeblik vejleder du en kunde om valg af et konkret produkt i varehuset. Er du derfor i stand til hurtigt at omstille dig til nye mennesker og situationer, garanterer vi, at du får en hverdag med fart over feltet og godt humør.

Sammenhold, teamspirit og et stærkt fællesskab er en naturlig del af elevuddannelsen – både på dine skoleophold og i byggevarehuset. I BAUHAUS løfter vi nemlig i flok. Du vil komme til at arbejde sammen med hjælpsomme og engagerede kollegaer, der vil være der for dig, når du møder udfordringer. For dét bliver helt sikkert en del af din spændende hverdag. I BAUHAUS er vi fælles om at løse opgaverne, og det er altid okay at spørge om hjælp. Vi lærer sammen hver dag.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere – bliv manager trainee i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®