FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelever til Greve Kommune

Har du lyst til en uddannelsen inden for offentlig administration, hvor du får mulighed for at få specialiseret viden inden for et specifikt område?

Vi søger kontorelever til Center for Dagtilbud & Skoler, Center for Økonomi & HR og Center for Børn & Familier pr. 1. september 2023. ​ 

Som kontorelev i Greve Kommune bliver du en del af en politisk styret organisation, hvor effektivitet og digitalisering er en del af hverdagen. Du får en spændende og alsidig kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. Du vil opleve et miks af en række faste opgaver, som du selvstændigt får ansvaret for og en række udviklingsforløb, hvor du får muligheden for at prøve forskellige fagområder inden for administration, sagsbehandling, journalisering, formidling og økonomi. 

Vi tilbyder dig en meningsfuld, sjov og lærerig uddannelse, der kvalificerer dig til et job efter endt elevtid. Du får en tempofyldt og varierende arbejdsdag med stor kontaktflade til flere faggrupper på tværs af organisationen. 

Vi vægter tryghed i ansættelsen og en elevuddannelse, som er målrettet. Du vil derfor få tilknyttet en elevvejleder, der følger dig gennem dine elevforløb, og du bliver oplært af fagligt dygtige oplæringsansvarlige. Dit elevforløb vil følge en uddannelsesplan, og der vil løbende blive afholdt evalueringssamtaler, så vi sikrer kvalitet og udvikling i dit uddannelsesforløb.  ​

Center for Dagtilbud & Skoler  

Center for Dagtilbud & Skoler løser opgaver på tværs af kommunens dagtilbud, skoler og klubber. 

Foruden den daglige kontakt til borgere, har vi tæt samarbejde med kommunens øvrige fagcentre samt med skoler og daginstitutioner. Centret har også tilknyttet en LØB-enhed - Løn, Økonomi & Budget. 

Som elev i CDS vil du i praktikperioden komme rundt i centrets 3 enheder; Dagtilbud, Skoler og LØB. Du vil få en bred vifte af opgaver men også egne faste administrative opgaver. På skoleområdet kommer du blandt andet til at arbejde med elevadministration, herunder være med til at sikre, at alle Greve børn har skolegang, ajourføre elevdata, koordinere kørselsbevillinger, mellemkommunale afregninger og meget mere. 

På Dagtilbudsområdet vil du være med til at tildele institutionspladser, bevilling af tilskud, behandle opskrivninger samt ind- og udmeldinger. Hos LØB vil du lære at betale regninger, fakturere, indberette personaleløn og budgetopfølgning. 

Generelle opgaver består i telefonisk borgerkontakt, elektronisk post og journalisering.

Center for Dagtilbud & Skoler er et spændende og rart sted at arbejde. Vi har højt til loftet, god stemning, og så lægger vi vægt på sociale relationer. Vores trivsel er høj, og alle har en andel heri. Du vil få 30 gode kollegaer, som glæder sig til at byde dig velkommen. 

Center for Økonomi & HR 

Centrets primære formål er at understøtte organisationen, når det kommer til økonomi, udbud og indkøb samt HR, og vi er således en vigtig sparringspartner for både institutioner, fagcentre, Direktionen og Byrådet. Vi varetager overordnede tværgående opgaver i organisationen og samtidig deltager vi også i den konkrete opgaveløsning ude i organisationen, så vi sammen kan opnå de politisk fastsatte mål. 

Du vil som elev få en spændende og varieret hverdag i en organisation, hvor der er fokus på faglig stolthed og på at få tingene til at lykkes i et til tider hektisk miljø, men hvor der også er plads til humor og omtanke for hinanden. 

Center for Økonomi & HR består af fem teams: Support & Kontrol, Finans & Regnskab, Budget, Indkøb & Udbud samt HR. Som elev i Center for Økonomi & HR vil du i det ene af de to år komme rundt i Support & Kontrol, Finans & Regnskab samt Budget, hvor du vil komme til at arbejde med regningsbetaling, support på økonomisystem, bank, afstemninger, budgetopfølgning mv. 

Det andet år vil du komme til at være i HR, hvor du primært vil blive tilknyttet lønteamet. Her vil du få et indblik i kommunal ansættelse og personalejura. Du vil komme til at sidde med lønsagsbehandling, som favner blandt andet oprettelser af ansættelse, overenskomster, ferie- og barselsaftaler, refusioner, vejledning i systemerne og rådgivning af ledere og decentrale medarbejdere. 

Center for Børn & Familier 

Center for Børn & Familier er et borgerrettet center, hvor du vil blive en del af en positiv, varm, ambitiøs og stolt kultur, hvor vi vægter faglighed og ansvarlighed højt.

Som elev i Center for Børn & Familier vil du få din hverdag i Familierådgivningen. Her arbejder vi med rådgivning til familier med børn og unge i sociale og adfærdsmæssige vanskeligheder. 

I din elevtid kommer du bl.a. til få en del telefonkontakt til borgere, ligesom du vil få dine faste kontoropgaver, hvilket vil være fordeling af elektronisk post, fogedsager, indhentning af lægeudtalelser, indberetning til Danmarks Statistik og merudgifter m.m. 

Derudover vil du lære at betale regninger, journalisere i vores fagsystemer samt udfærdige kontrakter. 

Du vil få et tæt samarbejde med de administrative medarbejdere og familierådgiverne i afdelingen, men afdelingen består også af gademedarbejdere, familieplejekonsulenter og en ledelse. 

Vi er en afdeling, som kendetegnes ved, at der er plads til humor og vi lægger stor vægt på sociale arrangementer. Vi er gode til at komplementere og hjælpe hinanden i hverdagen. 

Om dig   

Som person er det vigtigt, at du har gode samarbejdsevner, har en høj arbejdsmoral, er nysgerrig og tør gå nye veje, og så motiveres du af at yde en god service. Vi forventer, at du brænder for at vise os dit engagement i opgaveløsningen, at du er interesseret i at lære, er kvalitetsbevidst og er god til at overholde deadlines.  

Du har gode It-kompetencer, herunder kendskab til Office pakken, har flair for tal og kommunikation og er god til at formulere dig, både mundtligt og skriftligt. 

Du har bestået eller forventer at bestå:   

  • EUX merkantil med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer 
  • HTX, STX eller HF der er suppleret EUS kontorretning   
  • HHX 
  • HG2, HGV eller HGS med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer opnået før 1. august 2015 ​ 
Er du over 25 år, er startet på uddannelsen efter 1. august 2015 og har relevant erhvervserfaring/uddannelse, skal dine kompetencer vurderes af studievejlederen på en handelsskole. Realkompetencevurdering, skal du vedlægge din ansøgning.  ​ 

Øvrige oplysninger   

Du bliver ansat efter overenskomsten for administration og It indgået mellem KL og HK/Kommunal. Arbejdstiden udgør 37 timer pr. uge. Lønnen udgør pr. 01.01.2023 på 1. år 15.767,28 pr. måned og på 2. år kr. 16.410,47 for elever under 25 år. Er du over 25 år er lønnen kr. 23.602,50 pr. måned. 

Når du søger jobbet, skal du vælge, hvilket center du søger elevplads i. Ønsker du at søge elevplads i flere centre, skal du vedlægge en ansøgning pr. center. Vi forventer at modtage en motiveret ansøgning, et CV og aktuelle eksamensbeviser. Du kan uploade dine ansøgninger under ”Dokumenter”. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte elevkoordinator Camilla Norén Lindgreen på telefon 4397 9562 eller kontorelev Louise Wind Andersen på telefon 4397 3243

Du kan læse mere om Greve Kommune og de enkelte centre på www.greve.dk og læse om det at være kontorelev i Greve Kommune her.   

Vi afholder to samtalerunder i uge 11 og 12. I forbindelse med 2. samtale gør vi brug af en faglig case.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Greve Kommune
Rådhusholmen 10
2670 Greve

Datoer

Ansøgningsfrist: 28. februar 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Camilla Norén Lindgreen
(+45) 43 97 95 62 
cnl@greve.dkFind vej

.

Godt afsæt for en videre karriere

En elevplads i Greve Kommune giver et godt afsæt for en videre karriere.

I Greve Kommune arbejder vi løbende med udvikling af elevarbejdet for at imødekomme elevernes og det offentliges krav og forventninger til uddannelse og job. Samtidig vil vi sikre kommunens behov for arbejdskraft og kvalifikationer i fremtiden. 

Som elev i Greve Kommune får du en kvalificeret uddannelse, hvor vi tilbyder, at du får en mere dybdegående viden inden for specifikt center/stab. Hos os får du ansvar, bliver udfordret og får en dagligdag med afvekslende og selvstændige arbejdsopgaver. 

I Greve Kommune er der respekt om dig, men også forventninger og krav til din indsats og engagement. 

Vi ønsker at uddanne fagligt og personligt kompetente elever, der mere eller mindre kan glide direkte ind i et job, når uddannelsen er færdig. Dermed er vi med til at sikre, at vi kan ansætte kvalificerede og kompetente medarbejdere i fremtiden.

() På lager
  Gem til senere

SPEDITØRELEVER

Elev i moderne transportvirksomhed

KAJ MADSEN FJELSTRUP A/S er en moderne transport- og speditionsvirksomhed i udvikling. Vi søger 4 traineeelever, 3 til vores hoveddomicil i Kolding og 1 til vores afdeling i Ålborg.

Elever

OJD søger elever

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt, og som ligeledes er en af Danmarks førende indenfor smådele til industrien, så giver vi dig muligheden.
 

økonomielev

Ambitiøse kontorelever til Glostrup Kommune

Har du mod på og lyst til at blive kontorelev? Hvert år slår vi et begrænset antal stillinger op som kontorelev. I år er det 2-3 stillinger, med start 1. september 2023. Skynd dig ind og ansøg inden det er for sent. 

iNDKØBSELEV

Bliv indkøbselev hos Schou

Drømmer du om at arbejde i et internationalt miljø, og varetage indkøbsarbejde i en af Nordens største handelsvirksomheder? Så er det nu, at du skal tage første skridt mod din fremtidige karriere hos Schou!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®