FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Brænder du for it og det at hjælpe andre?

Er du engageret, serviceminded - og vil du være med til at tænke nyt - så kan du blive vores næste it-supportelev!

Afdelingen for IT-Service søger it-supportelever med start ca. 1. maj 2023 – vi foretrækker at du inden start har afsluttet grundforløbet for uddannelsen.

DTU er Danmarks førende tekniske universitet, med en IT-afdeling i rivende udvikling der bl.a. har fokus på høj faglighed og sikkerhed, samt transparens og trivsel. Afdelingen for IT Service er den centrale it-funktion på DTU, med ca. 180 ansatte. Du vil møde studerende og forskere fra mange forskellige lande og komme til at arbejde sammen med dit team, om at sikre optimale it-rammer for disses uddannelse og forskning.

DTU er en stor læreplads med mulighed for at prøve mange forskellige grene af it-faget af. Vi stræber efter altid at have 8-12 it-elever ansat. Vi er stolte af at en del af vores tidligere elever har valgt at fortsætte deres karriere på DTU efter endt uddannelse.

Dit elevforløb gennemføres som et rotationsforløb med andre it-supportelever, hvilket betyder, at du kommer rundt i forskellige teams både i Lyngby, Ballerup og Risø og får prøvet kræfter med en masse forskellige opgaver inden for it.

Din personlige profil:

Vi ønsker at du er en smilende og servicemindet person der ser muligheder frem for begrænsninger, samt trives i et omskifteligt og til tider travlt miljø.

Det er vigtigt at du tager medansvar for egen læring og viser nysgerrighed, samtidig med at du er en holdspiller.

Det er en fordel hvis du er kvalitetsbevidst, struktureret og omhyggelig, og derved er god til at planlægge og skabe overblik.

Du skal kunne kommunikere på dansk og engelsk både på skrift og tale.

Det er et plus hvis du har kørekort.

Det kan du regne med at få hos os:

Vi garanterer dig et spændende og afvekslende uddannelsesforløb, hvor du roterer mellem flere afdelinger på DTU Space, fx afdelingen for Geomagnetisme og Geospace og ledelsessekretariatet. Du vil prøve kræfter med mange forskellige opgaver såsom:

Det kan du regne med at få hos os:

  • Engagerede og kompetente kolleger
  • Stor fokus på din faglige og personlige udvikling
  • Vidensdeling som en naturlig del af hverdagen
  • Medansvar og udfordringer, der passer til dig
  • En spændende og varieret hverdag med mulighed for at sætte dit eget præg på opgaverne
  • Et dynamisk miljø med uformel omgangstone
  • Adgang til DTU’s sports- og kulturforeninger
  • Fællesskab med andre it-elever og sociale arrangementer i organisationen

Praktiske oplysninger

Du skal have gennemført nedenstående uddannelse:

  • Grundforløb på Data og Kommunikation

Er du over 25 år, gælder de samme adgangskrav, men der kan blive tale om at afkorte antallet af specialefag og uddannelsens varighed.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Anne Bank Greenfield på annegee@dtu.dk eller 93 51 89 73.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten samt Organisationsaftale for Håndværkere i staten.

Arbejdssted: DTU Risø Campus, DTU Ballerup Campus, DTU Lyngby Campus.

Ansøgning

Din online ansøgning skal være sendt til os senest den 21. februar 2023. Åbn linket via ”Ansøg nu” knappen og udfyld ansøgningsformularen og vedhæft CV, ansøgning og eksamenspapirer.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 9.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelundsvej 1
2800 Kgs. Lyngby

Datoer

Ansøgningsfrist: 21. februar 2023
Tiltrædelse: 1. maj 2023

Kontakt

Anne Bank Greenfield
93 51 89 73
annegee@dtu.dkFind vej

.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®