FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

Ansøgningsfristen er udløbet

FREIGHT FORWARDING TRAINEE 2023

Vi søger en speditørelev til vores afdeling i Brabrand med opstart hurtigst muligt.

Som speditørelev hos DTK Road A/S, får du en unik mulighed for at arbejde med planlægning og styring af internationale transportydelser i et dynamisk og udfordrende miljø.

Du bliver en del af en ekspanderende organisation med ekspertise i alle speditionens facetter, hvor forventningerne til din profil og performance er høje.

Vi forventer at …

  • du har naturligt talent for at gøre en god handel og yde en høj service
  • du er struktureret, fokuseret og handlekraftig
  • du har en ambitiøs tilgang til forretningsudvikling
  • du har flair for IT, sprog og sorte tal
  • du har bestået HHX/EUX-kontor
  • du har bestået STX/HHX/HF

Har du styrken, viljen og kompetencerne til at være en del af et succesfuldt team af engagerede og anerkendte profiler i logistikbranchen, vil du som elev få en væsentlig og betydningsfuld rolle i vores virksomhedsdrift og udvikling.

Vi garanterer at du får de bedste forudsætninger for at gøre karriere i transport- og logistikbranchen i en stærk organisation med spedition som kerneydelse.

Ansøgning

Send din ansøgning med CV og relevante bilag til smi@dtk-road.dk

Vi afholder løbende samtaler og appellerer til, at du sender din ansøgning hurtigst muligt. Har du flere spørgsmål angående stillingen, henviser vi til Sebastian Mikkelsen, tlf. 7367 0247

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DTK Road A/S
Dalgårdsvej 7
8220 Brabrand

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Sebastian Mikkelsen
7367 0247Find vej

.

Om DTK Road A/S

DTK Road A/S er et datterselskab i DTK Group. Vi er udspringer af Dansk Transport Kompagni, hvorfor vi har over 30 års erfaring med ærlighed, godt købmandskab, stolthed og teamplay som de bærende elementer i vores bagage. Den ærlige og kundeorienterede tilgang til opgaverne har altid præget vores tilgang til kunderne og sådan er det fortsat.

DTK Group arbejder ud fra en partnerskabsmodel, hvor selskaberne i gruppen har erfarne, ambitiøse og passionerede medarbejdere som medejere. Det betyder, at DTK Road A/S udover tørgodstransport over hele Tyskland og Nordeuropa, også tilbyder et bredt udvalg af løsninger indenfor køle- og frysetransport, tidskritisk transport af ferskvarer, samt speditions- og lager/logistik-opgaver gennem vores søsterselskaber både herhjemme og i udlandet.

() På lager
  Gem til senere

SPEDITØRELEVER

Elev i moderne transportvirksomhed

KAJ MADSEN FJELSTRUP A/S er en moderne transport- og speditionsvirksomhed i udvikling. Vi søger 4 traineeelever, 3 til vores hoveddomicil i Kolding og 1 til vores afdeling i Ålborg.

Elever

OJD søger elever

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt, og som ligeledes er en af Danmarks førende indenfor smådele til industrien, så giver vi dig muligheden.
 

økonomielev

Ambitiøse kontorelever til Glostrup Kommune

Har du mod på og lyst til at blive kontorelev? Hvert år slår vi et begrænset antal stillinger op som kontorelev. I år er det 2-3 stillinger, med start 1. september 2023. Skynd dig ind og ansøg inden det er for sent. 

iNDKØBSELEV

Bliv indkøbselev hos Schou

Drømmer du om at arbejde i et internationalt miljø, og varetage indkøbsarbejde i en af Nordens største handelsvirksomheder? Så er det nu, at du skal tage første skridt mod din fremtidige karriere hos Schou!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®