FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Revisortrainee – sæt dine ambitioner i spil hos TimeVision

Start din karrierevej i en revisorvirksomhed med en høj faglighed og et stærkt fællesskab?

Vi har plads på holdet, der starter 1. september 2023. Skal vi reservere én til dig?

I TimeVision har du rig mulighed for at udvikle dig sammen med fagligt kompetente kollegaer. Og vi kan tilbyde dig et spændende og afvekslende job på en arbejdsplads, der vægter din og vores trivsel højt, i et miljø der bygger på en positiv tone, en uformel atmosphere og fleksible arbejdstider.

Din succes er vores succes og omvendt.

Som trainee skal du …

  • være forberedt på en stejl læringskurve, hvor du ved siden af det daglige arbejde passer dine studier, når de påbegyndes
  • være i stand til at anvende praktisk og faglig viden i din opgaveløsning på vegne af vores kunder

Du er …

  • i gang med eller har afsluttet en uddannelse: HHX, EUX, HA, Cand.merc.aud eller noget tilsvarende
  • nysgerrig og vil gerne udfordres, både personligt og fagligt
  • god til at tale med mennesker, og har en naturlig interesse for andre
  • systematisk, organiseret og motiveret for at arbejde med tal
  • flydende i dansk, både mundtligt og skriftligt

Hvorfor skal du vælge TimeVision for din videre uddannelse? Hvad tilbyder vi?

Du vil få en fast månedsløn under dit traineeforløb og du vil selvfølgelig også få tilbudt attraktive personalegoder, såsom sundheds- og tandforsikring.

Vi betaler selvfølgelig for dit studie, også de omkostninger forbundet med studiet fx bøger.

TimeVision har fokus på din karrieremæssige udvikling, og du vil få tilknyttet en mentor, som kan sparre med i hverdagen og som kan støtte op omkring dig når udfordringerne føles store.

En virksomhedskultur med fokus på inklusion, diversitet og mangfoldighed, samtidig med at vi er vores sociale ansvar bevidst.

Vi holder til i Brøndby, på Park Allé – og der er ledige pladser på parkeringspladsen lige ved døren.

Er du frisk på udfordringen? Så send din ansøgning og CV via vores hjemmeside. Ansøgninger læses løbende, så send den allerede i dag.

Har du spørgsmål omkring stillingen eller TimeVision som virksomhed, så kontakt HR Manager Lone Jørgensen på telefon 4355 0534.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

TimeVision
Park Allé 295, 2. sal
2605 Brøndby

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

HR Manager Lone Jørgensen
4355 0534



Find vej

.

Om TimeVision

Revisionshuset TimeVision er en del af TimeGruppen, der yder rådgivning til mere end 3000 virksomheder i dansk erhvervsliv inden for Revision & Skat, Forsikring & Pension, Investering, Jura og GDPR. Vi har i mere end 70 år fungeret som ”huslæge” for landets virksomheder. Vi er ca. 65 dygtige og engagerede kolleger, som lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og god trivsel. Omgangstonen er uformel og frisk. Det er vigtigt for os, at der er en god stemning på arbejdspladsen, da dette betyder engagerede medarbejdere og glade kunder – det vil sige en attraktiv arbejdsplads, som vi er stolte af, og hvor den enkelte medarbejder har mulighed for involvering og medindflydelse. Læs mere på www.timegruppen.dk.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®