FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Start karrieren som revisortrainee i Danmarks bedste rammer hos Beierholm

Udfold dit talent på en arbejdsplads, der er kåret som en af Danmarks bedste.

Her træder du ind i nogle lærerige rammer, hvor vi har fuld tillid til dig og dine evner, og hvor du bliver klædt grundigt på til at indfri dine drømme og ambitioner. Som revisortrainee vil du opleve en høj grad af frihed ledsaget af et stigende ansvar, som vi véd vil udvikle dig til at blive en god revisor.

Udvikling af dit talent

Du kan lide at arbejde med tal, er god til at tale med mennesker og er motiveret for at tage ansvar. I Beierholm ved vi, at du bedst udvikler dit talent, når du kombinerer uddannelse med mulighed for at løse konkrete opgaver i praksis. Derfor vil du som trainee hurtigt komme til at løse opgaver for vores kunder samtidig med, at du følger vores spændende og lærerige interne traineeuddannelse. Det betyder, at du fra starten opbygger- og bliver en del af - et stærkt socialt og fagligt fællesskab. Det er vigtigt for os, at du får den bedste start som trainee og som medarbejder i Beierholm. Du får derfor en buddy, som hjælper dig med at komme godt ind i opgaverne og afdelingen.

Som trainee hos Beierholm

Får du over en masse imødekommende og hjælpsomme kolleger på kontoret og mange personalegoder. Du får også mulighed for at tage en HD ved siden af dit arbejde, som betales af Beierholm. Udover kollegerne på kontoret har Beierholm over 1.400 medarbejdere på landsplan.

Du kommer med eller er i gang med

HHX, finansøkonom eller financial controller. Du har mod på - og lyst til - at kaste dig ud i nye opgaver og tage ansvar. Du er god til at tale med mennesker, interesserer dig for andre og er god til at kommunikere. Du er systematisk og organiseret, og så er du god til det med tal.

Er du blevet nysgerrig på at vide mere om traineeuddannelsen?

Klik ind på www.beierholm.dk/karriere/trainee og læs mere om jobbet og uddannelsen.

Fortæl os

Hvorfor du gerne vil være revisortrainee hos netop os. Send din ansøgning, dine uddannelsespapirer/-eksamenspapirer eller seneste karakterblad samt CV.

Det er i den kommende tid, at vi søger de trainees, som skal starte til næste år. Vi indkalder løbende til samtale, så skynd dig derfor at sende din ansøgning. Og søger dit lokale Beierholm-kontor ikke trainees lige nu, så kig løbende forbi vores site. Måske søger dit lokale kontor i næste uge!

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Beierholm
Vi søger trainees til følgende lokationer:
Holbæk, Holstebro, Haderslev, København, Hobro/Hadsund, Skive, Vordingborg & Aalborg 

Datoer

Ansøgningsfrist: 31. maj 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023



.

Hos Beierholm træder du ind på en attraktiv og professionel arbejdsplads, hvor vi giver vores medar­bejdere de bedste rammer til at tænke nyt, drømme stort, skabe stærke resultater og til at udvikle dit talent bedst muligt. Beierholm er en af Danmarks største revisions- og rådgivningsvirksomheder med flere end 1500 medarbejdere fordelt på kontorer i mere end 35 danske byer. Vi er blandt Danmarks førende, fordi vi brænder for at skabe balance for vores kunder og for at skabe de rigtige løsninger til dem. Vores speciale har i mange år været mindre og mellemstore virksomheder, som vi leverer revision og rådgivning til med baggrund i kompetence, nærhed og menneskelighed.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®