FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Scan Global Logistics søger speditørelever til Billund


VIL DU HAVE MULIGHEDEN FOR AT KICKSTARTE EN INTERNATIONAL KARRIERE? SÅ BLIV SPEDITØRELEV HOS SCAN GLOBAL LOGISTICS.

Vi søger lige nu 20 speditionselever til opstart på et af vores danske kontorer.

Mulighederne venter på dig

Hvis du vil være ekspert indenfor internationale transporter via land, sø eller luft, så er vi det rigtige sted for dig.

Du vil komme til at arbejde sammen med innovative speditører, som altid vil gå den ekstra mil for at finde de bedste løsninger for vores kunder. Vi lægger stor vægt på, at vi skal have det sjovt sammen i en uformel atmosfære, hvor der er plads til at fejle og lære. Vores elevforløb er skræddersyet til at udvikle dig til at blive en af de bedste i branchen og vi stræber efter at tilbyde alle vores udlærte elever en fastansættelse efter endt elevuddannelse.

Med mere end 2300 kollegaer rundt om i verden fordelt på mere end 120 kontorer har du altid support, både fra din nærmeste kollegaer, men også på tværs af landegrænser – og du får et bredt globalt netværk, som kan hjælpe dig med at lykkes i hverdagen.

Hvad laver en speditør?

Som speditørelev hos os planlægger du, hvordan varer transporteres fra A til B i hele verden. Det kan være en kunde som skal have fragtet varer fra Kina til Danmark inden for en bestemt tidsfrist og til den helt rigtige pris, men hvad gør du hvis en havn bliver lukket eller et fly aflyses?

Her skal du som speditør få det hele til at gå op i en højere enhed med fokus på vores kunder behov og den gode service.

Har du, hvad der skal til?

Spedition handler om mennesker, så det er vigtigt, at du er god til at tale med andre, kan finde løsninger og tænke hurtigt. Du forstår samtidigt, at kundeservice er nøglen til din og vores succes. Det afgørende for os er din indstilling, dit engagement og dine ambitioner og at du er åben over for nye udfordringer. Resten lærer vi dig!

Bliv en del af holdet

Selve speditøruddannelsen finder sted på et af vores kontorer i Danmark og er et 2-årigt forløb inden for vejtransport, sø- eller luftfragt. Du bliver en del af et elevhold, der følges ad hele vejen. Uddannelsen veksler mellem teori og praktik og garanterer derfor både faglig og professionel udvikling, samtidig med at du hurtigt får ansvar og stor selvstændighed i din dagligdag.

Din baggrund

  • Du har gennemført en HHX, STX, HTX, HF eller EUX med et godt resultat. Har du en STX, HTX eller HF, skal du tage et fem ugers supplerende EUS-kursus
  • Du har kørekort til bil (kategori B), og du taler og skriver godt engelsk.
  • Det er en fordel, hvis du har haft et studiejob, som har givet dig en handels- og forretningsmæssig forståelse, eller haft et længerevarende ophold i udlandet.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning allerede nu, for vi holder samtaler løbende. Vi har som udgangspunkt opstart d. 1. september 2023. Vi søger elever til vores kontor i Kastrup, Odense, Herning, Esbjerg, Billund, Viby og Aalborg.

Vil du vide mere, så kontakt Pia Nielsen, People & Culture, på telefon 32 48 00 16.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du brug for tips til hvordan man laver et CV og skriver en ansøgning? Se mere her.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Scan Global Logistics
Cargo Centervej 15, 1. 5
7190 Billund

Praktisk

Ansøgningsfrist: Løbende - dog senest 31. august 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Global Head of People & Culture, Pia Nielsen
tlf.: +45 32480016
tlf.: +45 2488 2520.

SGL Trainee Program

SGL Trainee Program I Scan Global Logistics er vores vigtigste aktiv medarbejderne. Derfor er vores elevforløb skræddersyet til at skabe den perfekte grobund for, at du kan udvikle dig til en af branchens bedste. Læringskurven er stejl, og vi stiller store krav til dit engagement og din indsats. Samtidig støtter vi op om din udvikling både personligt og fagligt hele vejen fra elev til udlært. Fra din allerførste dag som elev i Scan Global Logistics betragter vi dig som en del af holdet på lige fod med alle andre.Når du starter som elev i Scan Global Logistics, kan du se frem til en spændende, lærerig og udfordrende tid, hvor du selv med din egen indsats og engagement er med til at præge indholdet i din uddannelse. Læs mere om dine karrieremuligheder her.

Mere fra Scan Global Logistics 

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®