FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Kickstart din karriere som revisorgraduate i Kolding



Sted

Deloitte Denmark
Egtved Alle 4
6000 Kolding

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: August 2023

Kontakt

Recruitment Coordinator, Sidse Honore Jepsen
tlf.: +45 5055 6881
sjepsen@deloitte.dk



.

CLICK FOR ENGLISH VERSION

Revisorgraduate 2023               

Vil du være med til at bidrage til den fortsatte udvikling af revisionsområdet - som sparringspartner og rådgiver for vores kunder og som offentlighedens tillidsrepræsentant? Vi, dine kommende kolleger ser frem til dels til at tage imod dig og give dig viden og værktøjer til at tage fat på opgaven – og ikke mindst glæder vi os til at lære dig at kende og finde ud af hvad lige præcis du brænder for at bidrage med. Send os din ansøgning om at blive en del af Deloittes ChangeMaker Programme med start i august 2023 – så hjælper vi dig med at udleve din passion.

Bliv fremtidens revisor hos Deloitte

Vi kalder vores Audit & Assurance Graduate Programme for The ChangeMaker Programme. Det er et 3-årigt fuldtidsprogram, der giver dig mulighed for at få praktisk erfaring inden for revision med mulighed for samtidig at fortsætte dine studier. Gennem adskillige kundeopgaver, vores innovative læringsprogrammer samt støttende ledere og coaches, vil vi klæde dig på, så du kan skabe en betydningsfuld forskel på din rejse i Deloitte og være med til at gøre en forskel for kunder, for samfundet og for dine kolleger.

For at sikre, at du motiveres, udvikles og oplever succes, har vi udviklet et internt uddannelsesprogram, der vil ruste dig til at anvende, forbedre og udfordre den måde, vi rådgiver og reviderer vores kunder på. Derudover lægger vi sammen en plan for dine videre studier for at sikre din teoretiske udvikling. Dette er begyndelsen på din karriererejse, og vi kommer løbende til at hjælpe dig med inspiration og vejledning, så du kan skabe din egen karrierevej i overensstemmelse med din passion og ambitioner.

Vi har kontorer i Jylland og på Fyn fordelt på i alt 6 lokationer. Alle steder har vi en atmosfære, der er gennemsyret af sammenhold, faglighed og kvalitet – og med et ønske om hele tiden at udvikle os. Det er bl.a. her du kommer ind i billedet - vi vil gerne have dine input. Vores vigtigste opgave er at hjælpe vores kunder med at løse deres udfordringer og med at udnytte deres muligheder. Vores revisorer specialiserer sig derfor i specifikke markeder, segmenter og brancher. Vi hjælper vi dig med at beslutte, hvilke af vores kundesegmenter du er bedst kvalificeret til at betjene, og hvor du er mest motiveret til at specialisere dig, når du bliver ChangeMaker. Uanset hvilke kunder du arbejder med, vil vi sikre os, at du får stærke relationer til kolleger og kunder og kommer til at sætte et værdifuldt aftryk på det, vi leverer i markedet. Du kan læse mere om vores segmenter på vores karriereside her.

Spændende opgaver venter dig

Som revisor i Deloitte vil din primære base være på Deloitte-kontoret. Arbejdsstedet vil dog ofte variere afhængigt af de pågældende opgaver og kunder. Fælles for de fleste projekter er, at de udføres i teams, dog med nogle individuelle opgaver og tidsfrister, der skal overholdes.

I den første periode vil dit arbejde omfatte en lang række opgaver, bl.a.:

  • Analyse og forståelse af kundernes interne kontrolmiljø inden for: varetagelse af personaleomkostninger, kreditorer, debitorer og andre regnskabsmæssige områder. 
  • Udførelse af risikovurderinger af regnskabsområder baseret på din viden om en kundes struktur og interne processer. 
  • Løbende dialog med kunder fra første dag på din rejse mod at blive en betroet rådgiver. 
  • Deltagelse i regnskabsafslutningen i tæt samarbejde med et erfarent revisionsteam, herunder revision af diverse poster for at sikre, at årsregnskabet giver et retvisende billede. 
  • Udarbejdelse af årsregnskaber for virksomheder af forskellig størrelse.

Vi dyrker en kultur, hvor du opmuntres til at tage al det ansvar, som du har lyst til, og som du kan bære, og lede på netop dit udviklingsniveau. Du bliver en del af et stort netværk med højt motiverede og kompetente kolleger, og der vil altid være nogen at spørge om hjælp. Din faglige og personlige udvikling vil være i fokus, og du vil blive tildelt en coach, som vil sparre med dig om din udvikling og hjælpe dig, når du møder udfordringer. Med tiden vil du tage del i oplæringen af yngre kolleger og bliver ansvarlig for kundeteams.

Du har følgende kvalifikationer og erfaring

  • Som person er du nysgerrig og brænder for at udvikle dine kompetencer inden for revision og kunderelationer. 
  • Du er ambitiøs og elsker at lære og udfordre status quo på en ydmyg måde. 
  • Din interesse for innovative og digitale løsninger samt evnen til at bruge den som løftestang til at skabe forretning bringer dig et skridt foran. 
  • Relevant erhvervserfaring eller anden aktivitet, hvor du har udvist stort engagement som fx frivilligt arbejde eller sport, vægtes også højt.
  • Du kan blive ChangeMaker på forskellige stadier i din karriere. Vi forestiller os, at du enten er i gang med eller har afsluttet en af følgende uddannelser med et godt resultat: cand.merc.aud., HA, HD, Professionsbachelor i Finans eller anden finansiel eller økonomisk uddannelse.
  • Beherskelse af dansk, både mundtligt og skriftligt, er en forudsætning.

Klik på “Ansøg her” nedenfor, hvis du er parat til at blive en del af vores team. Send os din ansøgning, dit CV og karakterudskrift fra din nuværende og tidligere uddannelse – tips og tricks til din ansøgning finder du også ved at klikke 'Ansøg her'. Derudover er det vigtigt, at du angiver, hvilket af vores kontorer du gerne vil arbejde på. Du skal være opmærksom på, at din ansøgning ikke vil blive behandlet, før vi har modtaget alle de ønskede dokumenter. Vi afholder interview- og assessment days løbende og opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning hurtigst muligt. Din ansøgning kan være enten på dansk eller engelsk – det er helt op til dig.

Læs mere om vores ChangeMaker Programme på changemaker.deloitte.dk og følg Deloitte Danmark på Instagram eller se vores ChangeMaker talkshow her.

Du er velkommen til at kontakte vores rekruttør, hvis du har spørgsmål til stillingen eller Deloitte.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Deloitte Denmark

In Deloitte, you will find passionate, caring people who are curious by nature, striving to evolve. We value our different skills, perspectives and experiences and foster an environment where innovative powers thrive. To us, success is the feeling that the work we are doing will outlast us. The impact we make is not about what we achieve as individuals, but how we enable those around us to be their very best. From professional development to leadership opportunities, we empower our people to be extraordinary by playing to their strengths – because that is how we can make a difference.


Find out more about us

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®