FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Vi søger 2 ambitiøse økonomielever til spændende udviklingsrejse

Har du stor interesse og flair for økonomi/regnskab – og vil du gerne tage dit første skridt i retning af en konsulent karriere? Så skal du være med på vores spændende vækst- og udviklingsrejse.

I ECIT bliver du en del af en hurtigvoksende virksomhed, der varetager hele eller dele af økonomifunktionen for mange spændende virksomheder, heriblandt NoHo (Cocks’n Cows etc.), Wolt, SAM Productions (producerer film og TV for bl.a. Netflix og DR) og mange andre – læs mere på www.ecit.dk.

Vi bruger moderne og effektiv teknologi til håndtering af bilag, benytter os af økonomistyring (MS Dynamics Business Central og e-conomic) og fastlægger arbejdsopgaverne, så de understøtter vores kunders fortsatte vækst og udvikling.

En varieret hverdag med udfordrende opgaver

Som økonomielev bliver du tilknyttet vores trainee program, hvor du i løbet af en 2-årig periode får en kombination af teoretisk viden på dit valgte uddannelsessted og praktisk erfaring gennem 6 forskellige moduler indenfor økonomi, hvoraf et af modulerne vil blive valgt i samarbejde med dig. Du får samtidigt tilknyttet en mentor, som vil følge dig igennem hele dit uddannelsesforløb, og så deltager du også i vores trainee aktiviteter på nordisk plan.

Du får en grundig oplæring med masser af praktisk erfaring, og i løbet af de 2 år vil du bl.a. komme til at arbejde med opgaver indenfor kreditor, debitor, finans, likviditetsstyring, periodisering, afstemning, løn, rapportering, budget & forecast samt måneds- og årsafslutning. Du vil også få indblik i flere forskellige ERP- og lønsystemer.

Selvstændigt drive og engagement

For at komme i betragtning til en af vores elevpladser, så skal du have afsluttet HHX, STX eller finansøkonom med gode karakterer samtidigt med at du skal tilknyttes en godkendt uddannelsesinstitution i det 2-årige uddannelsesforløb.

Du arbejder systematisk og detaljeorienteret samtidigt med at du er hjælpsom og serviceminded overfor vores kunder.

Du har talent for tal, og brænder for at lære nyt. Det er en fordel, hvis du har kendskab til Excel.

Vi forventer, at du indenfor første år starter på HD-studiet, som ECIT støtter op på. Til gengæld kan vi tilbyde en interessant arbejdsplads, med stor fleksibilitet og en høj grad af selvstændigt ansvar. Du kommer ikke til at kede dig!

Muligheder og vilkår

Der vil være opstart medio august, og du vil blive tilknyttet en elevaftale. Der vil være mulighed for fleksible mødetider og arbejdet udføres primært fra vores kontor i Herlev med attraktive faciliteter (personalelounge, frokostordning m.v.). Efter din elevtid håber vi på at fortsætte samarbejdet, så du kan vokse med virksomheden og opgaverne.

Ansøgning og kontakt

Send venligst din ansøgning hurtigst muligt via "ansøg nu" knappen, men hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlig Henrik Bruun på hbr@ecitservices.dk. Bemærk i den forbindelse at vi ikke modtager ansøgninger via vores mailadresse.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

ECIT
Hørkær 12A
2730 Herlev

Datoer

Ansøgningsfrist: 31. maj 2023
Tiltrædelse: Medio august

Kontakt

Rekrutteringsansvarlig, Henrik Bruun
(+45) 92 44 50 54
hbr@ecitservices.dk



Find vej

.

ECIT

ECIT er en del af ECIT koncernen med mere end 2300 medarbejdere og en omsætning på 2,5 mia. NOK på det nordiske marked. I vores lokale afdeling får du 75 erfarne og kompetente kollegaer som spænder fra regnskabs- og lønkonsulenter, over rådgivning til udvikling af IT-systemer. Vi prioriterer et godt fællesskab og deling af viden samt lægger vægt på at hjælpe og sparre med hinanden, så vi sammen sikrer udviklingen af de mest kompetente og effektive løsninger for fremtidens økonomifunktioner.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®