FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

INDKØBSELEV TIL RAPPORTERING OG INDKØBSSUPPORT I ENERGINET

Drømmer du om at uddanne dig inden for indkøb?

Så bliv elev hos os, hvor du indgår på lige fod med dine kollegaer og løbende får større udfordringer og egne ansvarsområder. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia.

Indsigt i en bred palet af indkøbsopgaver

Du bliver en del af afdelingen Rapportering og Indkøbssupport under Energinets Shared Service Center. Procure to Pay (P2P) gruppen består af 13 medarbejdere som arbejder med masterdata i forhold til kontrakter, service og materialer, administrativ håndtering af eksterne konsulenter samt hele P2P processen.

Dine konkrete opgaver dækker blandt andet over:

  • Disponere/oprette indkøbsordrer og behandle fakturaer i vores ERP-system SAP
  • Supportere huset i forbindelse med konsulentprocessen
  • Oprettelse af masterdata i Energinets kontraktdatabase og SAP
  • Besvare henvendelser til Indkøb

Herudover vil du få mulighed for at deltage i strategiske og tværfaglige anskaffelsesprocesser, i Energinets Indkøbsområde. Herunder mulighed for følgende opgaver:

  • Indgå i kategoriteam, hvor du understøtter en hensigtsmæssig P2P proces for de kategorispecifikke anskaffelser
  • På sigt selvstændig håndterer mindre tilbudsindhentelser og forhandlinger m.m.
  • Supporterer Indkøbsområdets Analytikergruppe med forskellige data og analyser
  • Supporterer Indkøbsområdets Koordinatorteam med koordinering af større tilbud og udbud
  • Opnår indsigt i den lovgivning og intern governance som Energinet er underlagt ved indkøb

Du kan se frem til en god og praktisk uddannelse, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med den læring, du får på skolen – ligesom du i tæt dialog med din uddannelsesansvarlige får rige muligheder for faglig og personlig udvikling.

Du starter i dit nye job mandag den 1. september 2023, og den ugentlige arbejdstid er 37 timer.

Flair for IT og interesse for indkøb

Vi forventer, at du har bestået – eller inden længe – består din EUX-eksamen.

Det er vigtigt, at du har flair og interesse for IT, da du kommer til at arbejde meget med Office-pakken samt SAP.

Du får en bred kontakt til både kollegaer i hele huset og til leverandører, så det er vigtigt, at du er imødekommende og serviceminded. Som person er du desuden ansvarsbevidst, fleksibel og proaktiv - og har en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver. Du har masser af gå-på-mod og er villig til at gøre en indsats for at afslutte dine opgaver til tiden og med et godt resultat.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv, eksamensbevis/karakterblad og andre relevante bilag via "ansøg nu" knappen, så vi har den senest 24. marts 2023. Vi forventer at holde samtaler den 11. og 14. april 2023. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Sofie Skovgaard Lund på 30 67 47 45. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Energinet
Tonne Kjærsvej 65
7000 Fredericia

Datoer

Ansøgningsfrist: 24. marts 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Afdelingsleder, Sofie Skovgaard Lund
(+45) 30 67 47 45



Find vej

.

Energinet Koncernøkonomi og Business Support understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med ydelser inden for indkøb, compliance, regnskab samt økonomi og Facility Service. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.energinet.dk.

Se film om Energinet.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®