FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Kontorelev - Er du vores næste kollega

Om rollen:

Du vil være den administrative kontorelev, som bliver en vigtig og understøttende del af driften bagved vores produktion. Den daglige gang kommer til at foregå på vores kontor beliggende i indre by København, hvor du bliver tilknyttet nogle faste kollegaer som hjælper dig i din oplæring som kontorelev.

Arbejdsområder:

  • Økonomi og regnskab
  • Assistance til løn
  • Fakturering af mindre byggesager
  • Personaleadministration
  • Ansvarlig for administration af leasingbiler
  • Telefoniansvarlig
  • Diverse kontorhold

Kvalifikationer:

Du har masser af gå-på-mod og ønsker en elevstilling, hvor du kan lære om økonomistyring, bogholderi og den administrative del af en virksomheds dagligdag. Du har kendskab til excel og word, og ønsker at udvikle dine kompetencer indenfor området. Som person er du smilende og gerne med flair for tal.

Om virksomheden:

HK Byg Entreprise A/S er en ambitiøs entreprenørvirksomhed, der er specialiseret i hoved- og totalentreprise på Sjælland. Vi transformerer og renoverer eksisterende ejendomme og råder både over byggestyringskompetencer samt egenproduktion. Vi har i dag ca. 50 medarbejdere og arbejder aktivt med at skabe attraktive rammer, hvor der er plads til kompetenceudvikling og sparring med dygtige kolleger. Vi har en flad struktur med åben kommunikation og tværgående samarbejder. Frihed under eget ansvar spiller en central rolle i den måde vi arbejder på.

Vi tilbyder:

En spændende stilling i en ambitiøs entreprenørvirksomhed hvor du får mulighed for at præge dagligdagen med din administrative tilgang. Vi kan tilbyde sparring og kompetenceudvikling blandt dygtige kolleger. Vi arbejder målrettet mod at være en attraktiv arbejdsplads. Her får du både mulighed for at udvikling og sparring. Ansættelsesforhold er under gældende overenskomst.

Er du interesseret i at blive en del af vores team? Send din ansøgning til Økonomichef Pelle Hougaard Nielsen via "ansøg nu" knappen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

HK Byg Entreprise A/S
Amagertorv 24, 3. sal
1160 København K

Datoer

Ansøgningsfrist: 31. maj 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Økonomichef, Pelle Hougaard Nielsen
(+45) 42 80 30 25
phn@hk-byg.dkFind vej

.

Karriere i HK Byg Entreprise

HK Byg Entreprise er en arbejdsplads med mange aktiviteter og et godt socialt sammenhold på tværs af afdelinger og arbejdsområder. De gode relationer mellem kollegerne er i højsædet, når vi afholder de forskellige arrangementer i løbet af året, herunder vores årlige sommerfest og julefrokost – samt de mange arrangementer ind i mellem.

() På lager
  Gem til senere

SPEDITØRELEVER

Elev i moderne transportvirksomhed

KAJ MADSEN FJELSTRUP A/S er en moderne transport- og speditionsvirksomhed i udvikling. Vi søger 4 traineeelever, 3 til vores hoveddomicil i Kolding og 1 til vores afdeling i Ålborg.

Elever

OJD søger elever

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt, og som ligeledes er en af Danmarks førende indenfor smådele til industrien, så giver vi dig muligheden.
 

økonomielev

Ambitiøse kontorelever til Glostrup Kommune

Har du mod på og lyst til at blive kontorelev? Hvert år slår vi et begrænset antal stillinger op som kontorelev. I år er det 2-3 stillinger, med start 1. september 2023. Skynd dig ind og ansøg inden det er for sent. 

iNDKØBSELEV

Bliv indkøbselev hos Schou

Drømmer du om at arbejde i et internationalt miljø, og varetage indkøbsarbejde i en af Nordens største handelsvirksomheder? Så er det nu, at du skal tage første skridt mod din fremtidige karriere hos Schou!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®