FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv handelselev i AO Aabenraa

Træd op på karrierestigen og bliv handelselev i en innovativ virksomhed

Kunne du tænke dig et job, hvor du ALTID har fri om aftenen og i weekenden? Og har du lyst til at blive en del af en bred organisation, hvor der er mange gode karrieremuligheder efter endt forløb?

”Det bedste ved jobbet er, at man får udfordringer og ansvar fra dag 1. og så kan du altid byde ind der, hvor du har interessen,” fortæller Nickolai, nuværende elev.

Velkommen til AO-familien
Måske har du hørt om os, måske har du ikke – for selvom vi er en af Danmarks førende forhandlere af VVS, el, værktøj og andet udstyr til bygge- og håndværksbranchen med butikker over hele landet, så er vi en nichevirksomhed.

Vi udvikler hele tiden vores forretning, organisationen er meget bred og vi kendt for at være nytænkende – fx har vi vundet priser for vores AO 365 app. Det betyder, at der er mange karriereveje – måske flere end du tror.

Det er ikke så vigtigt, hvad du kan – men hvad du vil
Du behøver ikke vide noget om byggematerialer og værktøj – alt det skal vi nok lære dig! For vi har nemlig mere fokus på dit potentiale, din udvikling og din personlighed.

Og det vigtigste er, at VI er klar til at investere i DIG!
Derfor står vi klar med en exceptionel elevuddannelse, der giver mange elever lyst til at blive hos os efter endt forløb.

Du bliver klædt godt på
Som handelselev i AO Aabenraa kan du se frem til at bruge de næste 2 år på at suge viden til dig. Du bruger størstedelen af din tid på at arbejde i butikken, hvor du kommer til at kende dine håndværkerkunder utroligt godt.

Du kommer også i praktikophold på vores centrallager og kompetencecenter, på skoleophold på Business College Syd og deltager i intern undervisning på vores hovedkontor i Albertslund.

Dagene i butikken aldrig ens, men du kan bl.a. se frem til at:

  • Fylde varer op i butikken
  • Ekspedere ved kassen
  • Tage imod bestillinger over telefonen
  • Snakke med leverandører, når der skal skaffes specialvarer
  • Få eget ansvarsområde fx onlinerekvisitioner, SoMe, selvbetjening eller et andet område, der interesserer dig

”Man får en virkelig tæt relation til kunderne, netop fordi - modsat detailhandlen – det er de samme kunder, der kommer igen og igen. Og man kan godt tage lidt pis på hinanden, når man kender hinanden så godt. Det gør hverdagen lidt sjovere.” – Andreas, nuværende elev

Du får også mulighed for at besøge vores leverandører – både i Danmark og i udlandet, hvis du har lyst.

Hos AO går vi ikke bare på arbejde…
…For vi er meget mere end bare en virksomhed. Vi er gode venner og kolleger, der har hinandens ryg og hjælpes ad – vi er faktisk lidt som en familie. Og arbejdet er ikke bare noget, der skal overstås. Det er tid vi bruger sammen med vores gode kolleger. Tid, hvor vi knokler, snakker, griner, udvikler, samarbejder og ved fælles indsats hjælper vores kunder på den bedst mulige måde.

”Jeg elsker, at jeg har virkelig gode kolleger og en god chef. Alle er venlige og kompetente, og der altid en, jeg kan søge støtte hos,” uddyber Markus, nuværende elev

Er du klar til at kickstarte din karriere?
Det eneste krav er, at du skal have lyst til at blive en del af fællesskabet og, at du har bestået enten:

  • EUD (med de uddannelsesspecifikke fag inden for handel eller detail)
  • EUX (med de uddannelsesspecifikke fag inden for handel eller detail)
  • HHX
  • STX, HF eller HTX – her skal du dog gennemføre et 5-ugers grundforløb, før du kan starte som elev. Kontakt din nærmeste handelsskole for mere information.

Er du over 25 år og dermed voksenelev, bedes du vedlægge en realkompetencevurdering, der fastlægger indholdet og længden af uddannelsesforløbet på baggrund af din tidligere uddannelse og erhvervserfaring.

Send din ansøgning og CV via "Ansøg Nu" knappen hurtigst muligt.
Vi indkalder løbende til samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen, når den rigtige kandidat er fundet. Alle elever starter op d. 1/9-2023

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte John Lauge Pedersen, regionschef på tlf. +45 70 28 03 73

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Brødrene A & O Johansen A/S
Vi søger elever til vores lokation i Aabenraa

Datoer

Ansøgningsfrist: 28. marts 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Regionschef John Lauge Pedersen
+45 70 28 03 73
JLP@ao.dkLæs mere om elevuddannelsen i AO 

AO er mere end to bogstaver

AO er en af Danmarks største håndværkergrossister med ca. 800 medarbejdere og over 4 milliarder kroner i omsætning. Vi har 50 håndværkerbutikker fordelt over hele landet, hvor professionelle håndværkere kan købe alt inden for VVS, el, VA og værktøj.

Sammen gør vi hinanden dygtigere
Hos AO behandler vi hinanden med respekt. For dig betyder det ikke blot, at du får ansvar og frihed til at forvalte det. Men også at du får viden og opbakning, så du kan forvalte det bedst muligt. På den måde skaber vi en arbejdsplads, der rykker dig fagligt og personligt.

() På lager
  Gem til senere

SPEDITØRELEVER

Elev i moderne transportvirksomhed

KAJ MADSEN FJELSTRUP A/S er en moderne transport- og speditionsvirksomhed i udvikling. Vi søger 4 traineeelever, 3 til vores hoveddomicil i Kolding og 1 til vores afdeling i Ålborg.

Elever

OJD søger elever

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt, og som ligeledes er en af Danmarks førende indenfor smådele til industrien, så giver vi dig muligheden.
 

økonomielev

Ambitiøse kontorelever til Glostrup Kommune

Har du mod på og lyst til at blive kontorelev? Hvert år slår vi et begrænset antal stillinger op som kontorelev. I år er det 2-3 stillinger, med start 1. september 2023. Skynd dig ind og ansøg inden det er for sent. 

iNDKØBSELEV

Bliv indkøbselev hos Schou

Drømmer du om at arbejde i et internationalt miljø, og varetage indkøbsarbejde i en af Nordens største handelsvirksomheder? Så er det nu, at du skal tage første skridt mod din fremtidige karriere hos Schou!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®