FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

Ansøg nu

Kickstart din karriere som revisortrainee i Baker Tilly


Bliv en del af et stærkt fællesskab - bliv revisortrainee i Baker Tilly

Der er flere veje til at blive revisor, og i Baker Tilly mestre vi at tilpasse dit videre uddannelsesforløb. Du har måske en HHX, STX, finansøkonom- eller bachelor. Det kan også være du har en helt anden baggrund. Udover selve uddannelsesforløbet, har vi fokus på din faglige og personlige udvikling, som du sammen med manageren og partneren i dit team, løbende vil have en dialog om. 

Det kan være svært at vælge, hvor du skal starte din karriere som revisor, men her er et udpluk af grundende til hvorfor du skal vælge Baker Tilly: 

 • Du bliver en del af et stærkt socialt fællesskab, hvor vi værner om hinanden 
 • Fra dag 1 får du et tæt samarbejde med dit respektive team og ikke mindst partneren heri 
 • Vi er en flad organisation, som gør at du får indflydelse tidligt i din ansættelse 
 • De bedste rammer, at udvikle dig i. Du får f.eks. muligheden for at arbejde sammen med forskellige kolleger og partnere, hele tiden dygtiggøre dig fagligt samt muligheden for at undervise dine kolleger 
 • Vi har traditionelle årlige arrangementer, man ikke vil gå glip af, som f.eks. vores sommerfest, Baker Tilly Days, julefest samt diverse fredagsbare og andre sociale arrangementer 
 • Du får en erfaren buddy, der tager dig under sine vinger fra din første dag 
 • Fuldtidsstilling og fuld støtte af din sideløbende uddannelse, og dertil en fast løn, sundheds- og pensionsordning 

Vi søger dig, der brænder for at blive hammer-dygtig, og som vil gøre en forskel sammen med alle dine kolleger. Det er væsentligt at du har en grundforståelse for tal, samt lysten til at tale og sparre med kollegaer og kunder. Derudover skal du være forberedt på, at revisionsbranchen er sæsonpræget, hvorfor der er mere travl i det første halvår. 

Så hvis du elsker kombinationen af at arbejde med mennesker og tal, og har ambitioner om at blive en rigtig dygtig revisor, så er Baker Tilly det rette sted for dig. 

Tøv ikke med at sende os dit CV, en motiveret ansøgning og karakterer fra din seneste uddannelse, så vil vi kontakte dig. 

Ved spørgsmål til stillingen kan Ida kontaktes på tlf.: 3073 0658.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Baker Tilly
Poul Bundgaards Vej 1, 1. sal.
2500 Valby

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. oktober 2023

Kontakt

Recruitment Manager, Ida Ytterberg Jessen
tlf.: 30 73 06 58
ije@bakertilly.dk.

Vi er en dynamisk rådgivnings- og revisionsvirksomhed og iblandt verdens 10. største revisionsnetværk med kontorer i 145 lande verden over. I Baker Tilly har vi ca. 150 dedikerede og engagerede medarbejdere i Danmark, fordelt på 2 kontorer, henholdsvis i Odense & København, hvor vi arbejder i storrumskontorer med dynamik og videndeling. Omgangstonen er uformel, men præget af høj faglighed og meget kompetente medarbejdere. 

Baker Tilly har et velfungerende socialt fællesskab på tværs af alle aldersgrupper, hvor det sociale liv er godt forankret i kulturen. Vi har en aktiv personaleforening, der sørger for mange sociale aktiviteter året rundt, herunder blandt andet DHL-løb, julefrokost, tivolitur, fredagsbar mm.

Vores kerneværdier, som vi efterstræber at efterleve både internt og eksternt er:

 • PASSION
 • ONE FIRM
 • BEST IN CLASS
 • THINK STRAIGHT TALK STRAIGHT

Læs meget mere om vores virksomhed på vores hjemmeside


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

SPEDITØRELEVER

Elev i moderne transportvirksomhed

KAJ MADSEN FJELSTRUP A/S er en moderne transport- og speditionsvirksomhed i udvikling. Vi søger 4 traineeelever, 3 til vores hoveddomicil i Kolding og 1 til vores afdeling i Ålborg.

Elever

OJD søger elever

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt, og som ligeledes er en af Danmarks førende indenfor smådele til industrien, så giver vi dig muligheden.
 

økonomielev

Ambitiøse kontorelever til Glostrup Kommune

Har du mod på og lyst til at blive kontorelev? Hvert år slår vi et begrænset antal stillinger op som kontorelev. I år er det 2-3 stillinger, med start 1. september 2023. Skynd dig ind og ansøg inden det er for sent. 

iNDKØBSELEV

Bliv indkøbselev hos Schou

Drømmer du om at arbejde i et internationalt miljø, og varetage indkøbsarbejde i en af Nordens største handelsvirksomheder? Så er det nu, at du skal tage første skridt mod din fremtidige karriere hos Schou!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®