FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Økonomielev i Bürkert Danmark

Vil du være vores økonomielev? Har du drive og lyst til at være aktiv spiller i en administrations- og økonomiafdeling? Så er det måske hos Bürkert, du skal søge elevplads....

I en nyoprettet elevstilling vil du blive en supportfunktion i vores administrations- og økonomiafdeling.

Hos Bürkert tilbyder vi et elevforløb, hvor du vil få et grundigt kendskab til alle opgaver i en administrations- og økonomiafdeling. Vi står også midt i en omstillingsproces til større bæredygtighed, hvilket vi vil have stigende fokus på – en spændende udvikling, som du naturligvis også bliver en del af.

Stillingen:

Du vil komme til at referere til firmaets Regnskabschef, og du vil få kendskab til alle funktioner i en regnskabsafdeling:

  • Håndtering af salgsfakturaer
  • Udligning af po-numre
  • Håndtering af leverandørfakturaer
  • Daglig bogføring
  • Daglig arkivering
  • Betaling af fakturaer
  • Afstemning af banker og div. konti
  • Hjælpe med onboarding af nye medarbejdere
  • Ad hoc opgaver

Kvalifikationer:

Du er som person positiv og åben. Du er energisk og selvstændig og trives i en organisation, hvor der sættes pris på såvel initiativ som teamånd.

Du har kendskab til og flair for IT på en sådan måde, at du kan tillære dig vores forskellige IT-værktøjer uden større besvær. Du har tilmed generel indsigt i Office-pakken.

Du har gode kommunikationsevner både på dansk og på engelsk.

Du har formentlig færdiggjort en gymnasial uddannelse (HHX, STX, HTX) eller har tilsvarende færdigheder.

Vi tilbyder:

En spændende uddannelse i en dynamisk og fremtidsorienteret international virksomhed i vækst og med gode fremtidsmuligheder. Du kan selv være med til at præge dit uddannelsesforløb, alt efter dine ønsker og kvalifikationer.

Ansøgning:

Er du interesseret i stillingen, bedes du sende skriftlig ansøgning og CV på mail via "ansøg nu" knappen. Vi indkalder løbende til samtale.

Har du spørgsmål til stillingens indhold, eller ønsker du at høre nærmere om dine muligheder i jobbet, er du velkommen til at kontakte vores Regnskabschef Randi Blangsted på telefon 26 20 16 26.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Bürkert Danmark A/S
Hørkær 24
2730 Herlev

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Regnskabschef, Randi Blangsted
(+45) 26 20 16 26Find vej

.

Om os

Bürkert Danmark A/S er et datterselskab i en verdensomspændende koncern, der har i alt 3.500 ansatte og 36 datterselskaber. Der er i dag 29 medarbejdere tilknyttet adressen i Herlev, der rummer kontor, montage og lager. Endvidere har vi et salgskontor i Århus, hvor der er 3 medarbejdere tilknyttet.

Bürkert koncernen har i mere end 75 år leveret tekniske produkter – ventiler, sensorer og transmittere. Vores produkter styrer og regulerer produktionsprocesser inden for mange forskellige industrier, f.eks. på mejerier, slagterier og i medicinalindustrien. Vi leverer også produkter til produktionsprocesser i bilindustrien og til vandbehandling, f.eks. sikring af vandkvaliteten på vandværker, og vores micro produkter indgår i udstyr hos tandlæger og i laboratorier. Vi har således en meget bred kundekreds.

Vores produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og sidder derfor i mange vigtige processer med store krav til sikkerhed og funktion.  Til at supportere med systemløsninger har vi en dansk systemafdeling, der arbejder sammen med vores Systemhus i Tyskland om større projekter.

() På lager
  Gem til senere

Revisorelev

Start din karriere hos Ecovis Danmark

Går du og drømmer om en karriere som revisor, og ønsker du at blive en del af et team bestående af både erfarne medarbejdere blandet med ambitiøse aspiranter som dig selv? Så skal du søge stillingen som revisorelev hos Ecovis Danmark i Ringsted.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®