FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

EY søger revisortrainees

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig.

Bliv revisortrainee i PwC

Bliv en del af en unik kultur og et stærkt sammenhold på tværs af PwC, hvor vi lærer af og med hinanden.

Ansøgningsfristen er udløbet

Økonomielev i Bürkert Danmark

Vil du være vores økonomielev? Har du drive og lyst til at være aktiv spiller i en administrations- og økonomiafdeling? Så er det måske hos Bürkert, du skal søge elevplads....

I en nyoprettet elevstilling vil du blive en supportfunktion i vores administrations- og økonomiafdeling.

Hos Bürkert tilbyder vi et elevforløb, hvor du vil få et grundigt kendskab til alle opgaver i en administrations- og økonomiafdeling. Vi står også midt i en omstillingsproces til større bæredygtighed, hvilket vi vil have stigende fokus på – en spændende udvikling, som du naturligvis også bliver en del af.

Stillingen:

Du vil komme til at referere til firmaets Regnskabschef, og du vil få kendskab til alle funktioner i en regnskabsafdeling:

  • Håndtering af salgsfakturaer
  • Udligning af po-numre
  • Håndtering af leverandørfakturaer
  • Daglig bogføring
  • Daglig arkivering
  • Betaling af fakturaer
  • Afstemning af banker og div. konti
  • Hjælpe med onboarding af nye medarbejdere
  • Ad hoc opgaver

Kvalifikationer:

Du er som person positiv og åben. Du er energisk og selvstændig og trives i en organisation, hvor der sættes pris på såvel initiativ som teamånd.

Du har kendskab til og flair for IT på en sådan måde, at du kan tillære dig vores forskellige IT-værktøjer uden større besvær. Du har tilmed generel indsigt i Office-pakken.

Du har gode kommunikationsevner både på dansk og på engelsk.

Du har formentlig færdiggjort en gymnasial uddannelse (HHX, STX, HTX) eller har tilsvarende færdigheder.

Vi tilbyder:

En spændende uddannelse i en dynamisk og fremtidsorienteret international virksomhed i vækst og med gode fremtidsmuligheder. Du kan selv være med til at præge dit uddannelsesforløb, alt efter dine ønsker og kvalifikationer.

Ansøgning:

Er du interesseret i stillingen, bedes du sende skriftlig ansøgning og CV på mail via "ansøg nu" knappen. Vi indkalder løbende til samtale.

Har du spørgsmål til stillingens indhold, eller ønsker du at høre nærmere om dine muligheder i jobbet, er du velkommen til at kontakte vores Regnskabschef Randi Blangsted på telefon 26 20 16 26.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Bürkert Danmark A/S
Hørkær 24
2730 Herlev

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Regnskabschef, Randi Blangsted
(+45) 26 20 16 26Find vej

.

Om os

Bürkert Danmark A/S er et datterselskab i en verdensomspændende koncern, der har i alt 3.500 ansatte og 36 datterselskaber. Der er i dag 29 medarbejdere tilknyttet adressen i Herlev, der rummer kontor, montage og lager. Endvidere har vi et salgskontor i Århus, hvor der er 3 medarbejdere tilknyttet.

Bürkert koncernen har i mere end 75 år leveret tekniske produkter – ventiler, sensorer og transmittere. Vores produkter styrer og regulerer produktionsprocesser inden for mange forskellige industrier, f.eks. på mejerier, slagterier og i medicinalindustrien. Vi leverer også produkter til produktionsprocesser i bilindustrien og til vandbehandling, f.eks. sikring af vandkvaliteten på vandværker, og vores micro produkter indgår i udstyr hos tandlæger og i laboratorier. Vi har således en meget bred kundekreds.

Vores produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og sidder derfor i mange vigtige processer med store krav til sikkerhed og funktion.  Til at supportere med systemløsninger har vi en dansk systemafdeling, der arbejder sammen med vores Systemhus i Tyskland om større projekter.

() På lager
  Gem til senere

Allround elev 

MX DOOR søger allround elev

MX DOOR tilbyder dig en spændene uddannelse, hvor du får kendskab til arbejdet med salg, administration, markedsføring, lager, logistik og indkøb. Kan du heller ikke vælge? Så er dette den rette elevplads for dig. 

Revisorelever

Bliv Revisorelev hos Aros Revision

Hos Aros statsautoriserede revisorer I/S søger vi revisorelever til vores kontorer i Aarhus og København. Hvis du drømmer om at blive revisor, og har færdiggjort din HHX, så er det måske dig, vi leder efter!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®