FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv elev i Imerco eller Imerco Home

IMERCO SALGSELEV

Hos Imerco hjælper vi vores kunder med at udleve drømmen om det gode liv.

Det kan du også komme til, hvis du har et stort servicehjerte
og en sælger gemt i maven.

Vil du lære alt om salg, design og isenkram?

Vi søger 45 elever fordelt over hele landet med start ca. 1. august 2023

”En god dag for mig i butikken er en dag, hvor jeg føler, at jeg gør en forskel for kunderne både i form af kundeservice og vejledning men også gennem kreativ udfoldelse af dekorationer og udstillinger, som skaber inspiration. Det er dét, jeg elsker ved mit arbejde.” - Line, tidligere elev Imerco Silkeborg.

Bliv udfordret og få ansvar

Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, hvor du veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco- eller Imerco Home-butikker. Her lærer du bl.a. alt om:

  • Salg og kundeservice
  • Produktviden
  • Reklamationshåndtering
  • Salgsoplæg, kampagneforberedelse og dekorationer
  • Butiksdrift

”Jeg valgte Imerco som elevplads, i og med jeg så det som et trygt sted at uddanne mig - et sted der ville blive taget hånd om mig. Samtidig med, at jeg ville opnå en masse ny og vigtig viden indenfor isenkram, der ville gøre en forskel for andre i deres dagligdag.” - Rebecca, tidligere elev Imerco Home Odense, Vestergade.

”Jeg startede som ungarbejder i Imerco og fortsatte som salgsassistent under min gymnasieuddannelse. Da jeg afsluttede min studentereksamen, lå det lige til højrebenet, at jeg skulle søge en elevplads i Imerco, da mit servicehjerte og min interesse for isenkram stadig voksede.” - Line, tidligere elev Imerco Silkeborg.

Få smag for branchen fra start

Din elevtid starter i august 2023, og allerede i samme måned kommer du med din butik til interiør- og designmessen Formland i Herning. Her får du Her får du en forsmag på branchen og dine næste 2 år som elev, hvor du bliver en del af et stort engageret hold, som altid løfter i flok.

Den obligatoriske introduktionsuge på Handelsfagskolen i Skåde

I uge 40 skal du deltage på den obligatoriske introduktionsuge, hvor du møder alle de andre elever og får informationer om, hvad du kan forvente i løbet af de næste 2 år. Her møder du også nogle af vores leverandører – tidligere år har vi fx malet Kählervaser, besøgt Royal Copenhagen og i 2022 bød vores introduktionsuge på oplevelser som bagedyst med Jesper fra “den store bagedyst”, Escape-rooms, natteorienteringsløb, og besøg hos Rosendahl, hvor der blandt andet blev samlet Kay Bojesen aber.

I løbet af ugen vil du også komme til hilse på din distriktschef samt vores adm. direktør. Du kommer også til at hilse på kolleger fra indkøb, salg og HR.

”Det fede ved vores skoleophold er, at vi får en masse ny viden om produkter, som vi herefter kan tage med hjem og implementere i vores dagligdag i butikken. Derudover opnår vi en masse gode relationer, så det sociale fylder selvfølgelig også en del.” - Rebecca, tidligere elev Imerco Home Odense, Vestergade.

Lær alt om vores produkter

Netop produktviden skal vi nok sørge for at give dig, så du bliver klædt på til at rådgive kunderne. Du lærer selvfølgelig også alt om kundekontakt og salg, og får en stor viden om de forskellige produkter og isenkram generelt. Det sker, når du er på skoleophold, men også i hverdagen ude i butikken.

”Det bedste ved skoleopholdene er muligheden for at tilegne sig ny viden i et trygt, sjovt og givende læringsmiljø. At være omgivet af mennesker med samme interesse og kærlighed for isenkram og service er inspirerende. Samtidig er vi så heldige at have de dygtigste undervisere.” - Line, tidligere elev Imerco Silkeborg.

Hvad skal du kunne for at blive elev?

  • Du har en EUX, EUD Business eller HHX
  • Alternativt har du en STX, HF, HTX med 5 ugers grundforløb
  • Du er serviceminded og brænder for isenkram, design og salg

”Jeg synes, det gode ved elevintroen var, at man fik en bedre forståelse for hele Imercos vision og mål. Derudover at man blev rystet sammen med de andre elever på tværs af landet og fik et godt sammenhold allerede fra starten af, som kun gavner mig videre i min elevtid.” - Rebecca, tidligere elev Imerco Home Odense, Vestergade.

”Imercos elevintro var helt igennem fantastisk. Til trods for, at jeg naturligvis var spændt og en lille smule nervøs forinden, så blev vi taget rigtig godt imod af vores undervisere, leverandører og de ansatte fra Imercos HR-afdelingen. Det betød, at vi allerede fra første dag blev trygge ved hinanden.” - Line, tidligere elev Imerco Silkeborg.

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • Træning i direkte salg – både i butikken og på skole.
  • Mulighed for dekorationskursus.
  • Personalekøbsordning og forskellige rabataftaler med eksterne udbydere
  • Faglærte, engagerede kolleger.
  • En dedikeret uddannelsesansvarlig, der hjælper dig gennem hele din uddannelse.
  • Mulighed for studieture i udlandet i samarbejde med Handelsfagskolen

Efter elevtiden:

Vi beholder langt størstedelen af vores elever efter endt uddannelse. Vi tilbyder løbende uddannelse og vi kan tilbyde dig mange udviklingsmuligheder. Blandt andet deltagelse på vores TalentAkademi, hvor de mest engagerede bliver optaget.

Har du appetit på Imerco?

Klik på "Ansøg nu" knappen, hvis du synes, det lyder spændende og som noget for dig.

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende og forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Imerco
Vi søger elever til vores butikker i hele landet.

Klik på ansøg knappen for din region nederst i annoncen og se hvor vi søger nær dig.

Datoer

Ansøgningsfrist: 31. juli 2023
Tiltrædelse: 1. august 2023

Praktisk

Læs mere om vores elevuddannelse og hverdagen som elev hér: 

Imerco elevsite



.

APPETIT PÅ HVERDAGEN

Hverdagen hos Imerco er meget afvekslende. Du kan være sikker på, at dagen i morgen aldrig bliver magen til dagen i dag.

Arbejdsopgaverne spænder bredt, og varierer fra personligt salg og kundepleje til at gøre butikken kampagneklar med varemodtagelse, vareopfyldning og dekorering af butikken.

OM OS

Imerco er Danmarks og Skandinaviens største isenkramkæde med mere end 160 butikker fordelt over hele landet. Vi har det største udvalg af varer og brands inden for køkkenudstyr og borddækning samt et stort sortiment inden for boligindretning, el-artikler og gaver.

Vores webshop Imerco.dk er i rivende udvikling og får et stadig større sortiment, der kun findes online. Vi er i alt ca. 1.600 ansatte med hovedkontor i Herlev. Hos Imerco har vi en vinderkultur i et uformelt og positivt miljø med gode sociale relationer, hvor vi samarbej- der på tværs af organisationen.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®