FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Er du klar til at sætte gang i din karriere?

Så bliv elev i jordens bedste salgsteam!

Til vores salgsteam i Aarhus søger vi dig, som har passion for salg og kundeservice. Du får en aktiv rolle i et dynamisk team af kompetente og engagerede kolleger, stemningen er munter, og du får hurtigt et selvstændigt ansvar for egne opgaver. Din hverdag vil byde på en stor kontaktflade både eksternt til kunder og internt til kolleger i ScanPipe. Dine opgaver vil typisk omfatte:

  • Modtagelse og ekspedition af kunden i vores butik
  • Vejledning af kunden til den optimale løsning, som ofte skal tilpasses kundens behov
  • Besvarelse af forespørgsler pr. telefon og mail
  • Udarbejdelse af tilbud og opfølgning på samme
  • Præsentation af produkter i butikken, bl.a. ved special kampagner
  • Modtagelse af varer og opfyldning af hylder i butikken

Der udarbejdes en plan for din elevtid, så du får en grundig salgsuddannelse og en unik produktviden. Det betyder, at du efterfølgende kan vælge flere spændende karriereveje i en branche, der til stadighed er i udvikling. Vi er en fremtidsorienteret virksomhed med fokus på bæredygtighed samt afhjælpning af klima- og miljøudfordringer, fx klimatilpasningsløsning i Horsens bymidte, genanvendelse af regnvand på AGF’s træningsanlæg, afvandingsanlæg i forbindelse med udbygning af lufthavn i Göteborg.

Hvad forventer vi?

Du trives i en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver, og du evner at bevare overblikket også i travle perioder. Af natur er du struktureret, nysgerrig, aktiv og har en stor lyst til at lære og til at udvikle dig. Du sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde og yde en høj kundeservice, hvor kunden lige får det ekstra. Dit fokus vil være rådgivning og relationsopbygning ud fra værdier som ”kunden i fokus”, ”købmandskab”, ”nytænkning” og ”ansvarlighed”.

Du har en god talforståelse og kommunikerer godt med dine omgivelser. Som teamplayer er du fleksibel og samarbejder konstruktivt med dit team på at opnå jeres fælles mål.

Du har bestået en af følgende eksaminer inden opstart:

  • EUX (handel eller detail)
  • HHX
  • STX
  • HF
  • HTX

* som er suppleret med grundforløb (EUS)

Hvad kan du forvente?

Som elev hos os modtager du oplæring af branchens mest kompetente og engagerede kollegaer, hvilket betyder at du efterfølgende kan gå flere forskellige og meget spændende karriereveje i en branche, der til stadighed er under udvikling. Du får en unik produktviden, der gør dig i stand til at sikre, at kunden får en individuel tilpasset løsning. Din personlighed supplerer med den ekstra service, der gør at han kommer igen.

En spændende lønnet elevuddannelse med både faglig og personlig udvikling samt alsidige udfordringer i en solid vækstvirksomhed. Vi har velordnede personaleforhold, sundhedsordning, sociale arrangementer, højt informationsniveau m.m. Under din uddannelse vil du få mulighed for at supplere de obligatoriske fag fra skoleopholdene med fag, som har din særlige interesse, ligesom du vil få mulighed for ophold af kortere varighed i andre afdelinger og komme med sælgerne på kundebesøg.

I første kvartal af 2024 flytter vi til nybyggede lokaler i Brabrand, tæt på vores nuværende adresse og mere bekvemt i forhold til relevante motorvejsafkørsler.

Som de eneste i Danmark tilbyder vi vores kunder muligheden for at købe hele projektet hos os – både alle VA-produkterne og plastsvejseydelser.

Har vi fanget din interesse?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning : job@scanpipe.dk

Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om elevstillingen, er du velkommen til at kontakte kundecenterchef Jakob Lynge Sørensen på mail: jas@scanpipe.dk eller på mobil 81405696.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Scanpipe
Edwin Rahrs Vej 66
8220 Brabrand

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Kundecenterchef, Jakob Lynge Sørensen
(+45) 81 40 56 96
jas@scanpipe.dk



Find vej

.

Du finder yderligere information om ScanPipe og vores VA-produkter i disse videoer:

JORDENS BEDSTE VA-SORTIMENT

Vi er leverandør til danske entreprenører og kloakmestre. Vi er Danmarks største grossist med speciale i VA. Og vi elsker vand og afløb mere end noget andet.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®