FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Er du klar til at sætte gang i din karriere?

Så bliv elev i jordens bedste salgsteam!

Til vores salgsteam i Aarhus søger vi dig, som har passion for salg og kundeservice. Du får en aktiv rolle i et dynamisk team af kompetente og engagerede kolleger, stemningen er munter, og du får hurtigt et selvstændigt ansvar for egne opgaver. Din hverdag vil byde på en stor kontaktflade både eksternt til kunder og internt til kolleger i ScanPipe. Dine opgaver vil typisk omfatte:

 • Modtagelse og ekspedition af kunden i vores butik
 • Vejledning af kunden til den optimale løsning, som ofte skal tilpasses kundens behov
 • Besvarelse af forespørgsler pr. telefon og mail
 • Udarbejdelse af tilbud og opfølgning på samme
 • Præsentation af produkter i butikken, bl.a. ved special kampagner
 • Modtagelse af varer og opfyldning af hylder i butikken

Der udarbejdes en plan for din elevtid, så du får en grundig salgsuddannelse og en unik produktviden. Det betyder, at du efterfølgende kan vælge flere spændende karriereveje i en branche, der til stadighed er i udvikling. Vi er en fremtidsorienteret virksomhed med fokus på bæredygtighed samt afhjælpning af klima- og miljøudfordringer, fx klimatilpasningsløsning i Horsens bymidte, genanvendelse af regnvand på AGF’s træningsanlæg, afvandingsanlæg i forbindelse med udbygning af lufthavn i Göteborg.

Hvad forventer vi?

Du trives i en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver, og du evner at bevare overblikket også i travle perioder. Af natur er du struktureret, nysgerrig, aktiv og har en stor lyst til at lære og til at udvikle dig. Du sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde og yde en høj kundeservice, hvor kunden lige får det ekstra. Dit fokus vil være rådgivning og relationsopbygning ud fra værdier som ”kunden i fokus”, ”købmandskab”, ”nytænkning” og ”ansvarlighed”.

Du har en god talforståelse og kommunikerer godt med dine omgivelser. Som teamplayer er du fleksibel og samarbejder konstruktivt med dit team på at opnå jeres fælles mål.

Du har bestået en af følgende eksaminer inden opstart:

 • EUX (handel eller detail)
 • HHX
 • STX
 • HF
 • HTX

* som er suppleret med grundforløb (EUS)

Hvad kan du forvente?

Som elev hos os modtager du oplæring af branchens mest kompetente og engagerede kollegaer, hvilket betyder at du efterfølgende kan gå flere forskellige og meget spændende karriereveje i en branche, der til stadighed er under udvikling. Du får en unik produktviden, der gør dig i stand til at sikre, at kunden får en individuel tilpasset løsning. Din personlighed supplerer med den ekstra service, der gør at han kommer igen.

En spændende lønnet elevuddannelse med både faglig og personlig udvikling samt alsidige udfordringer i en solid vækstvirksomhed. Vi har velordnede personaleforhold, sundhedsordning, sociale arrangementer, højt informationsniveau m.m. Under din uddannelse vil du få mulighed for at supplere de obligatoriske fag fra skoleopholdene med fag, som har din særlige interesse, ligesom du vil få mulighed for ophold af kortere varighed i andre afdelinger og komme med sælgerne på kundebesøg.

I første kvartal af 2024 flytter vi til nybyggede lokaler i Brabrand, tæt på vores nuværende adresse og mere bekvemt i forhold til relevante motorvejsafkørsler.

Som de eneste i Danmark tilbyder vi vores kunder muligheden for at købe hele projektet hos os – både alle VA-produkterne og plastsvejseydelser.

Har vi fanget din interesse?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning : job@scanpipe.dk

Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Hvis du vil vide mere om elevstillingen, er du velkommen til at kontakte kundecenterchef Jakob Lynge Sørensen på mail: jas@scanpipe.dk eller på mobil 81405696.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Scanpipe
Edwin Rahrs Vej 66
8220 Brabrand

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Kundecenterchef, Jakob Lynge Sørensen
(+45) 81 40 56 96
jas@scanpipe.dkFind vej

.

Du finder yderligere information om ScanPipe og vores VA-produkter i disse videoer:

JORDENS BEDSTE VA-SORTIMENT

Vi er leverandør til danske entreprenører og kloakmestre. Vi er Danmarks største grossist med speciale i VA. Og vi elsker vand og afløb mere end noget andet.

() På lager
  Gem til senere

BUsINESS SUPPORT ELEV

DHL Aviation søger elev

The most international company in the world are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®