FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi har måske Danmarks bedste elevplads. Skal den være din?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Kontorelev i Domstolsstyrelsen

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole inden for specialet offentlig administration.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi har måske Danmarks bedste elevplads. Skal den være din?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Kontorelev i Domstolsstyrelsen

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole inden for specialet offentlig administration.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Drømmer du om at kickstarte din karriere som kontorelev inden for offentlig administration?

Så har du nu muligheden for at blive en af vores nye kontorelever i Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI) med start pr. 1. september 2023. Som elev hos os bliver du godt klædt på til en fremtidig karriere i en styrelse eller et departement, og vi kan garantere en varm velkomst og en gennemtænkt onboarding.

Hvad kan vi tilbyde dig som kontorelev?

Vi tilbyder en 2-årig kontoruddannelse med afsæt i et elevforløb, som vi planlægger individuelt for dig. Vi sørger for grundig oplæring, så du har de bedste forudsætninger for at op- eller udbygge din værktøjskasse inden for offentlig administration.

Som kontorelev i SIRI bliver du oplært i en vifte af jobfunktioner i flere forskellige kontorer, så du får en bred uddannelsesprofil. Vi har fokus på din læring og faglige udvikling og dine praktikkontorer sikrer, at du bliver mødt af dygtige oplæringsansvarlige, som står klar til at hjælpe dig med faglig sparring. Du kommer rundt i forskellige kontorer med forskellige opgaver, men fælles for dem alle er, at både kontorchefen og kollegerne er klar til at tage godt imod dig.

Vi støtter op om din deltagelse i interne kurser, valgfag via skolen og en arbejdsgiverbetalt studietur til Bruxelles. Vi kan garantere, at du får rig mulighed for, at anvende al den viden du løbende tilegner dig på skoleforløbene, i din opgavevaretagelse og vi gør vores yderste for løbende at give dig nye faglige udfordringer.

”Mit første halve år i SIRI har været meget lærerigt. Jeg indgår i et team og behandler sager på lige fod med andre ansatte. En sag består fx i at vurdere, om en udlændinge, der har søgt om tilladelse til at arbejde for en arbejdsgiver i Danmark, opfylder lovkravene til at få denne tilladelse. Jeg har fået ansvar, men aldrig mere end jeg hele tiden har følt mig tryg. Mine kolleger har meget forskellige baggrunde og er helt utroligt hjælpsomme – også når de har travlt. Jeg føler mig heldig over, at SIRI tilbød mig en elevstilling.” - Julie, kontorelev i SIRI

Dit arbejdssted bliver på SIRIs hoveddomicil i Valby. Vi bor i en gammel industribygning fra starten af 1900-tallet, der er nyrenoveret og ombygget til kontorarbejde. Bygningen ligger tæt på Ny Ellebjerg Station. Vi har bl.a. kantine, fitnessrum og fredagsbar mv. Derudover har vi fleksible arbejdstider og stort fokus på, at arbejdsliv og privatliv hænger sammen.

Lidt om alt det, du bliver en del af

SIRI hører til Udlændinge- og Integrationsministeriet og har ansvaret for behandling af ansøgninger om opholds- og arbejdstilladelse til tredjelandsborgere, som vil til Danmark for at arbejde, studere eller lignende. Vi sikrer også, at EU-borgere nemt og hurtigt kan få adgang til Danmark, ligesom vi vejleder kommuner om integration, æresrelaterede konflikter og negativ social kontrol.

Vores daglige arbejde er meningsfuldt, og det har stor samfundsmæssig betydning. Vores opgaver påvirkes af omverdenen, og der er stor politisk og mediemæssig interesse for området.

Din arbejdsdag vil have en god blanding af både nye udfordringer og daglige, faste opgaver. Eksempler på dine kommende opgaver kan være:

 • administration og sagsbehandling i forhold til procedurer, love, aftale- eller regelgrundlag
 • journaliserings- og sagsstyringsopgaver
 • søgning i og vedligeholdelse af digitale systemer
 • telefonbetjening og skriftlig kommunikation
 • betjening af borgere i vores Borgerservice

Du bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor tonen er uformel, og viden er noget, vi deler. Desuden vil du indgå i et større elevnetværk på tværs af hele Udlændinge- og Integrationsministeriet, der løbende arrangerer elevarrangementer.

Er det dig, vi leder efter?

Du interesserer dig for offentlig administration og har lyst til at blive en del af en organisation hvor vi både lægger vægt på faglig udvikling, høj kvalitet i opgaveløsningen og god trivsel.

Vi er på udkig efter dig, der er:

 • engageret, selvstændig og tager ansvar for egen læring og uddannelse – fx foreslår du på eget initiativ at kaste dig ud i en ny opgave
 • omstillingsparat og fleksibel – fx mister du ikke motivationen, hvis der pludselig er behov for, at opgaver omprioriteres
 • omhyggelig, struktureret og kan bevare overblikket – fx overholder du aftalte tidsfrister eller hiver dit indre planlægningsgen frem, når du har flere opgaver, der skal løses i løbet af samme dag
 • dygtig til at kommunikere og formulere dig såvel mundtligt som skriftligt – fx har du styr på dine kommaer, men du griber også telefonen, hvis du skal have fat på en samarbejdspartner
 • positivt indstillet og god til at samarbejde – fx kan du bevare det gode humør, når tingene går ekstra stærkt og der er mange bolde i luften

For at kunne søge stillingen skal du, inden du starter dit uddannelsesforløb hos os, have gennemført én af følgende grunduddannelser:

 • EUX
 • HHX
 • STX, HTX eller HF og 5 ugers kompetencegivende forløb for studenter
 • HG grundforløb/HGS med speciale i offentlig administration inden den 1. august 2015

Hvis du er over 25 år, skal du indhente en opdateret realkompetencevurdering hos studievejlederen på en handelsskole. Realkompetencevurderingen skal du vedhæfte i din ansøgning, når du søger stillingen.

Yderligere information

Du ansættes som udgangspunkt til en 2-årig kontoruddannelse. I løbet af de to år vil du have ca. 15 ugers skoleophold.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter overenskomst mellem Skatteministeriet og HK-Stat.

Politiets Efterretningstjeneste vil gennemføre et sikkerhedstjek af din person, så vi i Udlændinge- og Integrationsministeriet kan vurdere, om du er egnet til at varetage stillingen. Du skal løbende kunne bestå et sikkerhedstjek under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte en af vores elevansvarlige: Luna Borongic på telefonnummer 61 98 35 91 eller e-mail på lubi@uim.dk eller Marie K. D. Jensen på telefonnummer 61 98 33 94 eller på e-mail mkdj@uim.dk.

Søg stillingen

Klik på knappen i højre side og upload dit CV, din ansøgning, eksamensbevis og realkompetencevurdering senest mandag den 10. april 2023.

I din ansøgning vil vi gerne høre mere om, hvem du er som kollega, hvad du har lyst til at lære i dit elevforløb, hvordan det er at arbejde sammen med dig og hvorfor du har lyst til at være elev hos os? I dit CV vil vi gerne blive klogere på, hvor du har været og hvad du har lavet. Har du fx haft et fritidsjob eller har du en særlig fritidsinteresse?

Vi forventer at holde samtaler i uge 16. Der vil være en faglig case i forbindelse med samtalen.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Lige Adgang.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI)
Carl Jacobsens Vej 39
2500 Valby

Datoer

Ansøgningsfrist: 10. april 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Luna Borongic
61 98 35 91
lubi@uim.dk

Marie K. D. Jensen
61 98 33 94
mkdj@uim.dkFind vej

.

Om Udlændinge-og Integrationsministeriet

Udlændinge- og Integrationsministeriet har overordnet to politikområder: Hvem må indrejse og opholde sig i landet – og hvordan sikrer vi, at udlændinge bidrager til og tager del i samfundet?

Ministeriet har ca. 1925 medarbejdere fordelt på departementet, Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Udlændingestyrelsen og Hjemrejsestyrelsen - herunder Nationalt ID-center, Udlændingenævnets sekretariat og Flygtningenævnets sekretariat.

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®