FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Dacapo søger handelselev til vores danske salgsafdeling

Din karriere som sælger starter her!

I Dacapo vil du blive udfordret og få ansvar – i en international virksomhed, som har fokus på digitale løsninger. Vi tilbyder et spændende job, hvor du bliver en del af det dygtigste salgsteam i rustfri stål-branchen, hvor vi også lægger vægt på at have det sjovt.

Om jobbet

Som handelselev hos os bliver du en del af et team på 10 personer, og du vil få ansvar for at behandle ordrer, afgive tilbud – og betjene kunder pr. telefon, e-mail og via vores webshop. Du vil få ansvar og udfordringer fra dag ét i en travl hverdag, hvor ikke to dage er ens. I tæt samarbejde med Dacapos andre afdelinger, vil du få en grundig oplæring i produkt- og branchekendskab.

Som en del af din oplæring vil du komme med vores eksterne Account Manager på kundebesøg og på besøg i vores hollandske afdeling.

Som handelselev med speciale i salg kommer du otte uger på skole, og uddannelsen slutter med en skriftlig fagprøve og mundtlig eksamen.

Om Dacapo

Dacapo er en virksomhed i vækst, hvor vi har travlt – og hvor vi samtidig lægger vægt på at have det sjovt. Du har mulighed for at gøre en forskel, og vi forventer, at alle bidrager til det gode samarbejde og til optimering af arbejdsgange. I Dacapo har vi stort fokus på digitale løsninger – og vi udvikler os hele tiden.

Vi er 170 dedikerede medarbejdere fordelt på otte lande – hvor alle bidrager til en fælles mission. I Dacapo er tonen uformel – og der er kort vej fra tanke til handling. I løbet af året arrangerer vi events for alle på tværs af lande og funktioner – hvilket er med til at vedligeholde og udvikle det gode samarbejde og kammeratskab for alle.

Om dig

Du har gennemført HHX eller EUX – og kan tage ansvar, arbejde selvstændigt og har lyst til at lære. Du er smilende, positiv – og er klar til at yde god kundeservice med et smil.

Vil du med på holdet?

Send din ansøgning via "ansøg nu" knappen vedlagt CV og evt. foto senest d. 14. april 2023. Ansøgningen bliver behandlet med fuld fortrolighed. Vi behandler ansøgninger løbende. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Account Manager Anja Godskesen på tlf. 6038 3824.

Se mere om Dacapo på dacapo.com

I forbindelse med rekrutteringsproceduren behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores ”Privacy Policy”. Læs mere her.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Dacapo Stainless A/S
Neptunvej 1
8600 Silkeborg

Datoer

Ansøgningsfrist: 14. april 2023
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Account Manager, Anja Godskesen

(+45) 60 38 38 24

Find vej

.

Et job hos Dacapo

Når du bliver ansat hos Dacapo, bliver du en del af et hold top engagerede mennesker, der alle bidrager personligt til at levere resultater og udvikle vores virksomhed. I Dacapo favner vi det enkelte menneske – og har samtidig et stort fokus på samarbejde. Vores organisation er flad, dialogen er uformel – og vores motto Act as One gennemsyrer samarbejdet på tværs af teams i Danmark, Sverige, Norge, Holland, Tyskland, Belgien, Slovakiet og Polen. Vi interagerer – og har det sjovt – på tværs af landene, hver dag!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®