FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Dacapo søger handelselev til vores danske salgsafdeling

Din karriere som sælger starter her!

I Dacapo vil du blive udfordret og få ansvar – i en international virksomhed, som har fokus på digitale løsninger. Vi tilbyder et spændende job, hvor du bliver en del af det dygtigste salgsteam i rustfri stål-branchen, hvor vi også lægger vægt på at have det sjovt.

Om jobbet

Som handelselev hos os bliver du en del af et team på 10 personer, og du vil få ansvar for at behandle ordrer, afgive tilbud – og betjene kunder pr. telefon, e-mail og via vores webshop. Du vil få ansvar og udfordringer fra dag ét i en travl hverdag, hvor ikke to dage er ens. I tæt samarbejde med Dacapos andre afdelinger, vil du få en grundig oplæring i produkt- og branchekendskab.

Som en del af din oplæring vil du komme med vores eksterne Account Manager på kundebesøg og på besøg i vores hollandske afdeling.

Som handelselev med speciale i salg kommer du otte uger på skole, og uddannelsen slutter med en skriftlig fagprøve og mundtlig eksamen.

Om Dacapo

Dacapo er en virksomhed i vækst, hvor vi har travlt – og hvor vi samtidig lægger vægt på at have det sjovt. Du har mulighed for at gøre en forskel, og vi forventer, at alle bidrager til det gode samarbejde og til optimering af arbejdsgange. I Dacapo har vi stort fokus på digitale løsninger – og vi udvikler os hele tiden.

Vi er 170 dedikerede medarbejdere fordelt på otte lande – hvor alle bidrager til en fælles mission. I Dacapo er tonen uformel – og der er kort vej fra tanke til handling. I løbet af året arrangerer vi events for alle på tværs af lande og funktioner – hvilket er med til at vedligeholde og udvikle det gode samarbejde og kammeratskab for alle.

Om dig

Du har gennemført HHX eller EUX – og kan tage ansvar, arbejde selvstændigt og har lyst til at lære. Du er smilende, positiv – og er klar til at yde god kundeservice med et smil.

Vil du med på holdet?

Send din ansøgning via "ansøg nu" knappen vedlagt CV og evt. foto senest d. 14. april 2023. Ansøgningen bliver behandlet med fuld fortrolighed. Vi behandler ansøgninger løbende. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Account Manager Anja Godskesen på tlf. 6038 3824.

Se mere om Dacapo på dacapo.com

I forbindelse med rekrutteringsproceduren behandler vi dine personoplysninger i overensstemmelse med vores ”Privacy Policy”. Læs mere her.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Dacapo Stainless A/S
Neptunvej 1
8600 Silkeborg

Datoer

Ansøgningsfrist: 14. april 2023
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Account Manager, Anja Godskesen

(+45) 60 38 38 24

Find vej

.

Et job hos Dacapo

Når du bliver ansat hos Dacapo, bliver du en del af et hold top engagerede mennesker, der alle bidrager personligt til at levere resultater og udvikle vores virksomhed. I Dacapo favner vi det enkelte menneske – og har samtidig et stort fokus på samarbejde. Vores organisation er flad, dialogen er uformel – og vores motto Act as One gennemsyrer samarbejdet på tværs af teams i Danmark, Sverige, Norge, Holland, Tyskland, Belgien, Slovakiet og Polen. Vi interagerer – og har det sjovt – på tværs af landene, hver dag!

() På lager
  Gem til senere

SPEDITØRELEVER

Elev i moderne transportvirksomhed

KAJ MADSEN FJELSTRUP A/S er en moderne transport- og speditionsvirksomhed i udvikling. Vi søger 4 traineeelever, 3 til vores hoveddomicil i Kolding og 1 til vores afdeling i Ålborg.

Elever

OJD søger elever

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt, og som ligeledes er en af Danmarks førende indenfor smådele til industrien, så giver vi dig muligheden.
 

økonomielev

Ambitiøse kontorelever til Glostrup Kommune

Har du mod på og lyst til at blive kontorelev? Hvert år slår vi et begrænset antal stillinger op som kontorelev. I år er det 2-3 stillinger, med start 1. september 2023. Skynd dig ind og ansøg inden det er for sent. 

iNDKØBSELEV

Bliv indkøbselev hos Schou

Drømmer du om at arbejde i et internationalt miljø, og varetage indkøbsarbejde i en af Nordens største handelsvirksomheder? Så er det nu, at du skal tage første skridt mod din fremtidige karriere hos Schou!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®