FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev til HR-afdelingen

Kontorelev med speciale i offentlig administration til HR-afdelingen hos Ambulance Syd

Ønsker du en kontoruddannelse med afsæt i HR, administration, kundeservice og arbejdsmiljø? Er du smilende, lærenem, hjælpsom og struktureret? Har du lyst til at være vores første kontorelev og dermed sætte barren for dit eget og kommende elevers forløb hos os? Så er det måske dig vi søger som kontorelev til vores administration i Odense.

Tværfaglig indsigt

Du får din faste base i vores HR-afdeling, hvor vi er syv kolleger, som tilsammen løser en bred vifte af forskellige opgaver inden for HR-udvikling, arbejdsmiljø, administrations- og receptionistopgaver. Du får tilknyttet en oplæringsansvarlig kollega, som glæder sig til at hjælpe dig med dine opgaver, så vi sikrer, at du både får en god oplæring og uddannelse. I løbet af din uddannelse vil du også blive introduceret til vores andre afdelinger i administrationen, hvor du bl.a. vil få kendskab til økonomi, vagtplanlægning, kvalitetsarbejde og kompetenceudvikling. Vi sørger naturligvis også for, at du får et godt indblik i vores kerneopgave ved at komme med ud at besøge nogle af vores ambulancestationer, ligesom du får mulighed for at køre med som observatør på en vagt i en af vores mange ambulancer. Vi er en del af Region Syddanmark, som du også får indblik i, og du bliver en del af et netværk med andre elever fra regionen.

Praktiske opgaver og indblik, alt efter dine interesser og kompetencer

Du vil i løbet af uddannelsen få praktisk erfaring med en bred vifte af arbejdsopgaver inden for kontorfaget. Du kommer bl.a. til at arbejde med følgende opgaver:

  • Besvare mails og telefoner
  • Udarbejde ansættelsesbeviser
  • Indberette løn
  • Indkøb
  • Administrative opgaver i forbindelse med rekruttering
  • Deltage på møder, skrive dagsordener og referater
  • Udarbejde procesbeskrivelser og opdatere vejledninger
  • Håndtere og journalisere personfølsomme oplysninger

Opgaverne løses i tæt samarbejde med dine kolleger, men du får også selvstændige opgaver i takt med din udvikling. Herudover får du naturligvis indsigt i HR-afdelingens øvrige opgaver, alt efter dine kompetencer og interesser. Det kan fx være inden for trivselsmålinger, arbejdsmiljø og onboarding.

Om dig

Det vigtigste for os er, at du er smilende, lærenem, serviceminded og struktureret. Du kan li’ en blanding af sidemandsoplæring og selvstændig opgavehåndtering. Hverdagen hos os er præget af en tilgang med frihed under ansvar, som forudsætter, at du er ansvarsbevidst og har selvdisciplin.

Du trives med opgaver, der kræver fokus på kvalitet, detaljer og service. Du har en struktureret tilgang til opgaver, et stort drive og en imødekommende indstilling til kolleger, samarbejdspartnere og opgaver. Herudover er du god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt, og du har flair for IT-systemer med et godt kendskab til Office-pakken.

Herudover skal du som minimum opfylde adgangskravene til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration. Dette indebærer enten en færdiggjort HHX, EUX eller studentereksamen suppleret med HGS/EUS-forløb.

Er du ældre end 25 år og har relevant erhvervserfaring og/eller uddannelse, skal dine kompetencer vurderes af en studievejleder på en erhvervsskole, så dit uddannelsesforløb kan tilrettelægges bedst muligt for dig. Hvis du allerede har en realkompetencevurdering, bedes denne vedlagt din ansøgning.

Hvorfor skal du søge job hos Ambulance Syd

Vi tilbyder en elevstilling, hvor du i høj grad har indflydelse på din hverdag. Du kommer til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver og vil være i daglig kontakt med mange forskellige mennesker.

Du får arbejdssted på vores administrationskontor i Odense SØ, hvor ca. 50 medarbejdere og ledere har kontor. Vi lægger vægt på udvikling af såvel den enkelte medarbejder som den samlede organisation i et arbejdsmiljø præget af stor aktivitet, faglige ambitioner, trivsel, teamarbejde og stor frihed under ansvar. Yderligere er vi en arbejdsplads, hvor det vægtes, at der er harmoni mellem arbejds- og privatliv.

Kan du se dig selv hos os?

Så glæder vi os til at modtage dit CV og din motiverede ansøgning. I din ansøgning skal du skrive, hvorfor du ønsker at blive elev hos netop Ambulance Syd og hvad du kan byde ind med af personlige kompetencer og erfaringer fra skole og/eller arbejde, og hvorfor du tænker, at vi vil være et godt match.

Vi ønsker, at du starter hos os den 1. maj 2023 eller hurtigst muligt herefter. Ansøgningsfristen er den 10. april og vi forventer at holde samtaler den 18. april. For dem der går videre, vil der være 2. samtaler den 21. april.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte oplæringsansvarlig Tine Stylsvig Hansen på mail thansen@ambulancesyd.dk eller tlf. 9944 0143.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Ambulance Syd / Region Syddanmark
Lille Tornbjerg Vej 30
5220 Odense SØ

Datoer

Ansøgningsfrist: 14. april 2023
Tiltrædelse: 1. maj 2023 eller hurtigst muligt derefter

Kontakt

Oplæringsansvarlig, Tine Stylsvig Hansen
(+45) 99 44 01 34
thansen@ambulancesyd.dkFind vej

.

Ambulance Syd er en offentlig virksomhed og en del af Region Syddanmark. Vi leverer ambulance-, akutbils-, sygetransportskørsel på Fyn og i Sydvest- og Sønderjylland. Vi arbejder dagligt for at levere en professionel service til borgere i ovennævnte dele af vores Region. Det gør vi med fokus på at skabe en effektiv virksomhed samt attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne trives og har gode rammer for at gøre deres bedste i dagligdagen – samt mulighed for at udvikle sig fagligt.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®