FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

Lidl søger butikselever

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer? Så tilbyder vi dig en 2-årig elevuddannelse inden for detail.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Speditørelev i DSV

Bliv speditørelev i DSV og sæt fart på din karriere. Du skal kunne levere varen, for det er dét, vi gør.

Elev i OJD

Drømmer du om en karriere i en international virksomhed?

Ansøg nu

Kontorelev til HR-afdelingen

Kontorelev med speciale i offentlig administration til HR-afdelingen hos Ambulance Syd

Ønsker du en kontoruddannelse med afsæt i HR, administration, kundeservice og arbejdsmiljø? Er du smilende, lærenem, hjælpsom og struktureret? Har du lyst til at være vores første kontorelev og dermed sætte barren for dit eget og kommende elevers forløb hos os? Så er det måske dig vi søger som kontorelev til vores administration i Odense.

Tværfaglig indsigt

Du får din faste base i vores HR-afdeling, hvor vi er syv kolleger, som tilsammen løser en bred vifte af forskellige opgaver inden for HR-udvikling, arbejdsmiljø, administrations- og receptionistopgaver. Du får tilknyttet en oplæringsansvarlig kollega, som glæder sig til at hjælpe dig med dine opgaver, så vi sikrer, at du både får en god oplæring og uddannelse. I løbet af din uddannelse vil du også blive introduceret til vores andre afdelinger i administrationen, hvor du bl.a. vil få kendskab til økonomi, vagtplanlægning, kvalitetsarbejde og kompetenceudvikling. Vi sørger naturligvis også for, at du får et godt indblik i vores kerneopgave ved at komme med ud at besøge nogle af vores ambulancestationer, ligesom du får mulighed for at køre med som observatør på en vagt i en af vores mange ambulancer. Vi er en del af Region Syddanmark, som du også får indblik i, og du bliver en del af et netværk med andre elever fra regionen.

Praktiske opgaver og indblik, alt efter dine interesser og kompetencer

Du vil i løbet af uddannelsen få praktisk erfaring med en bred vifte af arbejdsopgaver inden for kontorfaget. Du kommer bl.a. til at arbejde med følgende opgaver:

  • Besvare mails og telefoner
  • Udarbejde ansættelsesbeviser
  • Indberette løn
  • Indkøb
  • Administrative opgaver i forbindelse med rekruttering
  • Deltage på møder, skrive dagsordener og referater
  • Udarbejde procesbeskrivelser og opdatere vejledninger
  • Håndtere og journalisere personfølsomme oplysninger

Opgaverne løses i tæt samarbejde med dine kolleger, men du får også selvstændige opgaver i takt med din udvikling. Herudover får du naturligvis indsigt i HR-afdelingens øvrige opgaver, alt efter dine kompetencer og interesser. Det kan fx være inden for trivselsmålinger, arbejdsmiljø og onboarding.

Om dig

Det vigtigste for os er, at du er smilende, lærenem, serviceminded og struktureret. Du kan li’ en blanding af sidemandsoplæring og selvstændig opgavehåndtering. Hverdagen hos os er præget af en tilgang med frihed under ansvar, som forudsætter, at du er ansvarsbevidst og har selvdisciplin.

Du trives med opgaver, der kræver fokus på kvalitet, detaljer og service. Du har en struktureret tilgang til opgaver, et stort drive og en imødekommende indstilling til kolleger, samarbejdspartnere og opgaver. Herudover er du god til at formulere dig både mundtligt og skriftligt, og du har flair for IT-systemer med et godt kendskab til Office-pakken.

Herudover skal du som minimum opfylde adgangskravene til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration. Dette indebærer enten en færdiggjort HHX, EUX eller studentereksamen suppleret med HGS/EUS-forløb.

Er du ældre end 25 år og har relevant erhvervserfaring og/eller uddannelse, skal dine kompetencer vurderes af en studievejleder på en erhvervsskole, så dit uddannelsesforløb kan tilrettelægges bedst muligt for dig. Hvis du allerede har en realkompetencevurdering, bedes denne vedlagt din ansøgning.

Hvorfor skal du søge job hos Ambulance Syd

Vi tilbyder en elevstilling, hvor du i høj grad har indflydelse på din hverdag. Du kommer til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver og vil være i daglig kontakt med mange forskellige mennesker.

Du får arbejdssted på vores administrationskontor i Odense SØ, hvor ca. 50 medarbejdere og ledere har kontor. Vi lægger vægt på udvikling af såvel den enkelte medarbejder som den samlede organisation i et arbejdsmiljø præget af stor aktivitet, faglige ambitioner, trivsel, teamarbejde og stor frihed under ansvar. Yderligere er vi en arbejdsplads, hvor det vægtes, at der er harmoni mellem arbejds- og privatliv.

Kan du se dig selv hos os?

Så glæder vi os til at modtage dit CV og din motiverede ansøgning. I din ansøgning skal du skrive, hvorfor du ønsker at blive elev hos netop Ambulance Syd og hvad du kan byde ind med af personlige kompetencer og erfaringer fra skole og/eller arbejde, og hvorfor du tænker, at vi vil være et godt match.

Vi ønsker, at du starter hos os den 1. maj 2023 eller hurtigst muligt herefter. Ansøgningsfristen er den 10. april og vi forventer at holde samtaler den 18. april. For dem der går videre, vil der være 2. samtaler den 21. april.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte oplæringsansvarlig Tine Stylsvig Hansen på mail thansen@ambulancesyd.dk eller tlf. 9944 0143.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Ambulance Syd / Region Syddanmark
Lille Tornbjerg Vej 30
5220 Odense SØ

Datoer

Ansøgningsfrist: 14. april 2023
Tiltrædelse: 1. maj 2023 eller hurtigst muligt derefter

Kontakt

Oplæringsansvarlig, Tine Stylsvig Hansen
(+45) 99 44 01 34
thansen@ambulancesyd.dkFind vej

.

Ambulance Syd er en offentlig virksomhed og en del af Region Syddanmark. Vi leverer ambulance-, akutbils-, sygetransportskørsel på Fyn og i Sydvest- og Sønderjylland. Vi arbejder dagligt for at levere en professionel service til borgere i ovennævnte dele af vores Region. Det gør vi med fokus på at skabe en effektiv virksomhed samt attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne trives og har gode rammer for at gøre deres bedste i dagligdagen – samt mulighed for at udvikle sig fagligt.

() På lager
  Gem til senere

SPEDITØRELEVER

Elev i moderne transportvirksomhed

KAJ MADSEN FJELSTRUP A/S er en moderne transport- og speditionsvirksomhed i udvikling. Vi søger 4 traineeelever, 3 til vores hoveddomicil i Kolding og 1 til vores afdeling i Ålborg.

Elever

OJD søger elever

Har du mod på en karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit produktfelt, og som ligeledes er en af Danmarks førende indenfor smådele til industrien, så giver vi dig muligheden.
 

økonomielev

Ambitiøse kontorelever til Glostrup Kommune

Har du mod på og lyst til at blive kontorelev? Hvert år slår vi et begrænset antal stillinger op som kontorelev. I år er det 2-3 stillinger, med start 1. september 2023. Skynd dig ind og ansøg inden det er for sent. 

iNDKØBSELEV

Bliv indkøbselev hos Schou

Drømmer du om at arbejde i et internationalt miljø, og varetage indkøbsarbejde i en af Nordens største handelsvirksomheder? Så er det nu, at du skal tage første skridt mod din fremtidige karriere hos Schou!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®