FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Kickstart din karriere og bliv elev hos Faerch!

Har du mod på at blive del af en international virksomhed med et højt ambitionsniveau? Drømmer du om at finde en elevplads, hvor du vil få plads til at udfolde dit fulde potentiale?

Så er du måske vores nye salgselev, der kan levere førsteklasses kundeservice i en international virksomhed?

Hvis du brænder for kundekontakt, service og ordrebehandling, og hvis du har lysten og viljen til at lære nyt i en virksomhed, der opererer på mange forskellige markeder, så er det dig vi søger til vores interne salgsafdeling.

Som salgselev hos Faerch

Vi udfordrer dig med en spændende hverdag, hvor du bliver en aktiv holdspiller i afdelingen. Du vil få en stor kontaktflade, og en høj grad af selvstændighed i dine opgaver. Du skal forberede dig på en travl hverdag i et team, hvor der er engagerede og dygtige kollegaer, som vil sørge for at du får en grundig oplæring og forståelse for de grundlæggende funktioner.

Dine primære opgaver vil bestå af

  • daglig kontakt med kunder og sælgere
  • udarbejdelse af tilbud
  • ordrebehandling og opfølgning
  • forecast og priskalkulation
  • reklamationsbehandling
  • diverse ad-hoc opgaver
  • projektstyring

Kvalifikationer

Du har en relevant ungdomsuddannelse, såsom

  • EUD / EUX Business
  • HHX
  • STX, HF eller HTX, suppleret med 5 ugers EUS grundforløb

Du er fortrolig med Microsoft Office – specielt Word, Excel og PowerPoint.

Du har gode engelsk- og dansk kundskaber i skrift og tale.

Du har god forståelse for tal og kan fordybe dig i analytisk arbejde.

Din profil

Da du får en dynamisk hverdag med en bred vifte af opgaver, er det vigtigt at du trives med at have gang i flere projekter på én gang, og at du har en struktureret tilgang, som hjælper dig med at prioritere dine opgaver.

Du skal have en udadvendt og energisk profil, og med et højt drive og en nysgerrig tilgang, evner du at skabe relationer på tværs af organisationen.

Vi tilbyder

Som elev hos os udfordrer vi dig med en spændende hverdag i en international virksomhed med stærke fællesskaber. Igennem hele dit uddannelsesforløb får du tilknyttet en oplæringsansvarlig, som vil give dig sparring og rådgivning, når du har brug for det. Og som en del af din uddannelse har du mulighed for et kortere udenlandsophold på et af vores kontorer i Europa.

Vi vil støtte dig i dine ambitioner om at gøre karriere i Faerch, og hvis du ønsker at supplere din uddannelse med en HD, bakker vi naturligvis op med fleksibilitet og betaling for din uddannelse.

Vi forventer at du kan starte senest 1. september 2023.

Vil du arbejde sammen med os?

Har du lyst til at høre mere om jobbet, er du altid velkommen til at kontakte Regional Sales Support Manager, Bente Sørensen, på telefon 27251015. Vi indkalder til samtaler løbende.

Faerch blev i 2020 kåret som årets læreplads.

"Noget af det bedste ved at være elev hos Faerch er den omskiftelige hverdag, hvor du under oplæringsprocessen løbende bliver udfordret, uden at have en oplevelse af at skulle kunne varetage alle typer opgaver fra start. Derudover sætter jeg meget pris på mine engagerede og humørfyldte kollegaer, som bidrager med god stemning og som er villige til at lære fra sig.” - Katrine Nees, Sales Trainee hos Faerch.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Faerch A/S
Rasmus Færchs Vej 1
7500 Holstebro

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Bente Sørensen
(+45) 27 25 10 15



Find vej

.

Your trusted partner in circular food packaging

Faerch supplies the global food industry with quality food packaging solutions whilst driving the circular transition as an integrated recycler. We serve food manufacturers and retailers around the world with our network of state-of-the-art production facilities across Europe, Asia and US. Today, more than 5,900 employees are part of the Faerch Group. Faerch is part of A.P. Moller Group.

The product portfolio covers four business segments: Ready Meals, Fresh Meat, Food to Go and Dairy. Our food trays meet the highest standards and deliver outstanding food safety and maximum consumer convenience. At the same time, we are committed to circular food packaging and offer fully recyclable PET trays.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og marketingelever 

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®