FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

SALGSELEV

Har du bestået en HG/EUX eller HGS/EU's, og ønsker du at gøre karriere inden for retail? Er du en teamplayer, og forstår du vigtigheden af god service? Så kunne denne mulighed være lige noget for dig!

Som salgselev og en del af Samsøe Samsøe Academy tilbyder vi dig en skræddersyet uddannelse inden for retail med særligt fokus på detail. Uddannelsen forløber over to år, er fuldtid og er et springbræt til en karriere indenfor mode.

ARBEJDSLIVET I SAMSØE SAMSØE

Vores værdier er en integreret del af Samsøe Samsøes DNA, som danner et fælles grundlag for vores hverdag i butikkerne og i resten af organisationen. I målet om at skabe en social ansvarlig organisation, forpligter vi os derfor på følgende virksomhedsværdier:

Som salgselev vil du, i overensstemmelse med vores værdisæt, blive engageret i, og være med til at skabe, en hverdag, hvor udvikling, ansvar, fællesskab og inklusion i høj grad præger arbejdslivet.

Udover at blive en del af et fedt team af modeelskere, tilbyder vi dig:

  • En 2-årig uddannelse inden for et af de førende brands i modebranchen
  • At få erfaring med salg, herunder personlig- og mersalg
  • At udvide dine forretningskompetencer og udvikle dig både fagligt og personligt
  • At lære at forholde dig til tal, budgetter og andre KPI’s
  • At deltage på modemessen, og få et indblik i nye tendenser
  • Mulighed for at deltage på indkøb af leverandører til butikken
  • At få tilknyttet en mentor, som er ansvarlig for din udvikling og som vil guide dig under din uddannelse
  • Mulighed for at præge din hverdag og uddannelse efter dine interesser
  • Mulighed for at gøre karriere som salgsassistent efter endt uddannelse
  • Attraktive rabatter på vores tøjmærker

Inspirerer jobbeskrivelsen dig? Og kan du se dig selv som en del af et inkluderende arbejdsmiljø med en stærk holdånd, muligheder for personlig- og faglig udvikling, hvor vi i fællesskab arbejder for at udbrede en skandinavisk og mere ansvarlig mode?

I så fald håber vi, at du føler dig motiveret til at blive en del af Samsøe Samsøe familien. Du kan ansøge online gennem linket på "Ansøg nu" knappen.

Vi er engagerede i at skabe et mangfoldigt og inkluderende arbejdsmiljø, hvor alle vores medarbejdere føler sig respekterede og velkomne uanset oprindelse, hudfarve, religion, køn, kønsidentitet eller udtryk, seksuel orientering, handicap eller alder. Alle, uanset baggrund, skal derfor være velkomne til at ansøge stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Samsøe Samsøe
Købmagergade 48
1150 København

Datoer

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Snarest muligt

Kontakt

Samsoe.com

Find vej

.

Om Samsøe Samsøe

Samsøe Samsøe blev etableret tilbage til 1993, hvor brødrene Samsøe åbnede en lille navnebror butik i Københavns Latinerkvarter. I 2000 overtog Peter Sextus og Per-Ulrik Andersen varemærket og forvandlede det til et internationalt modehus med fokus på moderne tøj, fodtøj og accessories til mænd og kvinder. I dag leverer vi ansvarlig mode defineret af en æstetik stil, der kombinerer den utilitaristiske energi i københavnsk streetstyle med en karakteristisk skandinavisk ånd.

Udover at være et modebrand forankret i den skandinaviske kulturarv, er vi et kreativt og mangfoldigt fællesskab af modeelskere, hvor der er gode muligheder for udvikling og ansvar. Vores medarbejderes engagement og passion gør det muligt at sigte efter vores vision om at styrke vores position som et internationalt førende og bæredygtigt modebrand. Samsøe Samsøe har hovedkontor på det hippe københavnske Nørrebro – en beliggenhed der understøtter brandets demokratiske tilgang – og sælges i øjeblikket i mere end 40 af vores egne butikker og i mere end 1.600 detailforretninger i 31 lande samt online.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®