FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv finanselev i PensionDanmark

Drømmer du om en uddannelse, der kombinerer teori og virkelighed?

Er du vild med store tal og god rådgivning, og har du lyst til at gøre en forskel for vores medlemmer? Så er du måske en af de nye finanselever i PensionDanmark. Her får du den bedste start på din karriere: Med ansvar fra første dag, elevløn og pension under hele uddannelsen, en-til-en sparring og mentoring – og en arbejdsplads med udsigt til både vand og gode karrieremuligheder.

Her får du ansvar og opgaver, der giver mening

Uddannelsen som finanselev veksler mellem skoleuger via Forsikringsakademiet og dit arbejde i PensionDanmark. Du får base i vores medlemsrådgivning, og her findes der ingen kedelige opgaver, der bliver tørret af på eleverne. I stedet indgår du i afdelingen på lige fod med dine 25 kolleger.

Du kommer til at få stor viden og lærer at rådgive vores medlemmer om deres pensionsordninger, der indeholder både en opsparing, samt livs- og sygdomsforsikringer som fx sundhedsordning og førtidspension. Du får altså brug for alt det, du lærer på skolen, lige med det samme.

Josephine Helene Lindblad, tidligere finanselev og nu ansat i Medlemsrådgivningen:

”Vi har som elever fået rigtig meget ansvar. Der er tillid til, at jeg har styr på det. Det synes jeg er fedt”

Fakta om uddannelsen som finanselev i PensionDanmark

  • Arbejdstiden er mandag til fredag fra kl. 8-16. Perioder med skole er typisk en uge ad gangen.
  • Uddannelsen afsluttes med en fagprøve efter 2 år. Du får elevløn og pension under hele uddannelsen.
  • Du får tilknyttet en vejleder, som er ansvarlig for din oplæring i PensionDanmark.
  • Din vejleder hjælper og rådgiver dig også, så du lever op til de mål og krav, Forsikringsakademiet stiller.

Uddannelsen som finanselev er en bred uddannelse, der giver mange muligheder, og som betyder, at du ikke er låst til at arbejde med det samme i de næste mange år. Efter din uddannelse vil du have mulighed for at få ansættelse inden for hele finanssektoren, og du kan også vælge at videreudvikle dig hos os.

Aske Hagstrøm, tidligere finanselev og nu ansat i Medlemsrådgivningen:

”Forløbet som finanselev her hos PensionDanmark har været utrolig lærerigt og givende på mange parametre”

En arbejdsplads, du kan have det godt med

I PensionDanmark har vi ingen aktionærer, som vi skal skabe et overskud til. Vi er ejet af vores godt 800.000 medlemmer. Derfor kan vi koncentrere os om at give medlemmerne den bedst mulige rådgivning. Vi er ca. 350 medarbejdere, der har et godt og professionelt forhold til hinanden på tværs af afdelinger, uddannelser og alder. Vi bor i lækre omgivelser på Langelinie Allé ved Nordhavnen i København, hvor vi har udsigt til vand fra alle sider.

Vores fokus på indbyrdes sparring – også på tværs af afdelingerne – giver dig et godt branchekendskab til liv og pension, der giver dig en endnu bedre udsigt til en god karriere. Du kommer til at sidde i et åbent kontorlandskab, hvor du altid har dine kolleger og din nærmeste leder ved hånden. Vi har fokus på sundhed og trivsel, der er motionsrum, cykelordning, frugtordning og en god kantine med en lækker, varieret og sund kost.

Vi vil rigtig gerne tale med dig, hvis…

  • Du er student fra enten STX, HTX, HF, EUX eller HHX
  • Du er positiv og god til at skabe relationer
  • Du er selvstændig og ansvarlig
  • Du er god til at lytte og har lyst til at rådgive vores medlemmer

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive en e-mail til teamleder Ditte Macholm Frengler dmf@pension.dk eller tlf.: 25596730

PensionDanmark sørger for at du bliver tilmeldt finanselevuddannelsen, som du kan læse mere om her. Du kan også læse mere om PensionDanmark som arbejdsplads og se video her.

Er du interesseret i at blive finanselev hos PensionDanmark, så send din ansøgning, cv og eksamensbeviser til os hurtigst muligt eller senest den 14. april 2023. Vi behandler ansøgningerne og holder samtaler løbende.

Ansættelsesstart er den 21. august 2023.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

PensionDanmark
Langelinie Allé 43
2100 København Ø

Datoer

Ansøgningsfrist: 14. april 2023
Tiltrædelse: 21. august 2023

Kontakt

Teamleder, Ditte Macholm Frengler
(+45) 25 59 67 30
dmf@pension.dk



Find vej

.

PensionDanmark som arbejdsplads

I PensionDanmark er vi godt 360 medarbejdere.

Vi har en klar ambition om at være en moderne, sund og miljøbevidst arbejdsplads og gå forrest, både hvad angår diversitet, sundhed og arbejdsforhold.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®