FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelever med interesse for offentlig administration, sagsbehandling og IT til Tilsynscenter Nord

Vil du være med til at skabe et godt arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser? Og vil du være en del af en moderne og dynamisk arbejdsplads med engagerede kollegaer? Så bliv kontorelev i Administrationen hos Arbejdstilsynets Tilsynscenter Nord i Hadsten.

En god og spændende start på dit arbejdsliv

Som elev hos os får du en spændende og alsidig kontoruddannelse med faglige udfordringer og personlig udvikling. Du bliver en del af en større administrativ gruppe, som spiller en central rolle i understøttelsen af Arbejdstilsynets tilsynsopgaver, og du kommer i din tid som elev til at samarbejde tæt med bl.a. tilsynsførende og jurister.

Du vil i løbet af din uddannelse blive oplært i forskellige jobfunktioner, og du vil få et godt indblik i Arbejdstilsynets kerneopgaver. For at få en god forståelse af hvordan vi i Administrationen bedst understøtter tilsynsopgaven på de danske virksomheder, vil du også komme med på tilsyn.

VI ønsker, at du får en alsidig og spændende elevtid, hvor du kan udvikle dig indenfor de forskellige opgaver som Administrationen løser. Derfor vil du komme rundt i vores forskellige administrative teams, hvor du bl.a. vil arbejde med:

  • Administrative opgaver i forbindelse med planlægning, afrapportering og opfølgning på tilsynsbesøg
  • Sagsbehandling på forskellige niveauer
  • Administrationen i forbindelse med den juridiske sagsbehandling
  • Telefonbetjening, omstilling af samtaler og besvarelse af henvendelser vedrørende sagsbehandling
  • IT- support, herunder implementering og understøttelse

Som elev har du medindflydelse på hvordan din elevplan sammensættes, og du vil løbende evaluere planen sammen med din elevvejleder.

Bliv elev i et spændende læringsmiljø

Vi forestiller os, at du er:

  • imødekommende og positiv i dit samarbejde med andre
  • klar på alsidige arbejdsopgaver i en travl og ofte uforudsigelig hverdag
  • arbejder systematisk med opgaverne, både selvstændigt og i samarbejde med andre
  • dygtig til at formulere dig både skriftligt og mundtligt
  • serviceminded og kvalitetsbevidst
  • ansvarsbevidst og har fokus på selv at gøre en indsats for at opnå resultater

I Arbejdstilsynet er IT helt central for vores fælles opgaveløsning, og vi er pt. i gang med en større ombygning af vores IT systemer. Det er en stor fordel, hvis du har interesse og flair for at arbejde med diverse IT systemer, da det vil være en stor del af din hverdag.

Uddannelsesmæssige krav

Du skal have bestået eller forvente at bestå:

  • EUX
  • HHX
  • HF, STX, HTX suppleret med et 5 ugers grundforløb
  • HG grundforløb/HGS med speciale i offentlig administration, som er udstedt før 1. august 2015

Hvis du er fyldt 25 år inden grundforløbets start, skal du også have en realkompetencevurdering.

Du kan læse mere om adgangskrav til offentlig administration på www.uddannelsesnaevnet.dk

Løn- og ansættelsesvilkår

Vi har 2 ledige stillinger som kontorelev med speciale i offentlig administration. Stillingerne er fuldtidsstillinger med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer. Vi vil gerne have, at du starter den 1. september 2023.

Du ansættes som udgangspunkt til en 2-årig kontoruddannelse, hvor du i et sammenhængende forløb kombinerer praktik hos os med ca. 15 ugers skoleophold samt afsluttende fagprøve, fordelt over hele perioden.

Du bliver ansat efter OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Arbejdsstedet er Tilsynscenter Nord, Over Hadstenvej 48, 8370 Hadsten.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte elevansvarlige Marianne Lovmand på tlf. nr. 7220 9901 eller mail mls@at.dk.

Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv, evt. realkompetencevurdering og eksamenspapirer (eller seneste karakterudskift) elektronisk senest mandag den 3. april 2023 kl. 12.00, via "ansøg nu" knappen.

Vi forventer at gennemføre samtaler i uge 16.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Arbejdstilsynet, Tilsynscenter Nord
Over Hadstenvej 48
8370 Hadsten

Datoer

Ansøgningsfrist: 3. april 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Elevansvarlig, Marianne Lovmand
(+45) 72 20 99 01
mls@at.dk



Find vej

.

Vi arbejder for flest muligt i job på et bæredygtigt arbejdsmarked

Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet og er en del af Beskæftigelsesministeriet. I Arbejdstilsynet har vi et fælles mål om et sikkert og sundt arbejdsliv for alle. Derfor arbejder vi hver dag for at flytte arbejdsmiljøet på virksomhederne i den rigtige retning.

Du bliver del af en organisation med mange forskellige fagligheder, hvor vi vægter samarbejde, sparring og feedback højt. Og hvor vi er ambitiøse og hele tiden arbejder for at styrke vores arbejde. Vi har en spændende og afvekslende hverdag med en uformel omgangstone og lægger vægt på et stærkt arbejdsfællesskab, sundhedsfremme og godt kollegaskab.

Hos os er der gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt gode karrieremuligheder inden for hele Beskæftigelsesministeriets koncern. Vi ønsker, at vores medarbejdere kan have et ambitiøst og meningsfuldt arbejdsliv, som giver plads til at leve det liv, man gerne vil uden for arbejdet.

Du kan læse mere om os og vores arbejde på www.at.dk
() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®