FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Vi søger en eftermarkedselev til vores Toyota-værksted!

Vil du arbejde med logistikstyring, lagerstyring samt værkstedsadministration i en større bilvirksomhed? Er du praktisk anlagt og fyldt med gåpåmod? Så er det dig, vi søger!

Start din karriere hos Arne Stubbe Automobiler A/S som eftermarkedselev. Her vil du få en spændende og attraktiv uddannelse, som et godt afsæt til dit fremtidige arbejdsliv.

Uddannelsen strækker sig over 2 år, og du vil blive en del af vores team, som har ansvaret for vores Toyota-værksted og -lager.

På værkstedet kommer du til at stå for modtagelse af kunder samt supportere med ordrebookinger og fakturering. På lagret håndteres reservedele og tilbehør til de biler, vi har på værksted. Her vil du få oplæring i varestyring, priskontrol samt andre logistiske områder.

Dine daglige opgaver vil blandt andet bestå af en kobling mellem administrative og praktiske opgaver, som der er i forbindelse med driften af et værksted. Herunder vil du få oplæring i ordrebookinger, kundehåndtering m.m.

Din profil

  • Du er færdig med 9. eller 10. klasse, og har minimum gennemgået EUD eller EUX.
  • Du er nysgerrig på at lære nye arbejdsmetoder
  • Du har en positiv tilgang til dine opgaver
  • Kørekort er en fordel, men ikke et krav
  • Du har flair for IT

Det praktiske

Du vil blive en del af vores afdeling i Måløv på adressen: Måløv Byvej 7, 2760 Måløv. Adressen ligger 500 meter fra Måløv S-togsstation.

Ansættelsesstart vil være hurtigst muligt, og vi vurderer derfor ansøgningerne løbende.

Uddannelsesforløbet hos os tager 2 år med løbende skoleophold kombineret med praktisk læring.

Under hele din forløbet vil du modtage fuld elevløn i henhold til uddannelsen.

Send din motiverede ansøgning og relevante eksamensbeviser via e-mail til: job@stubbe.dk. Angiv ”Eftermarkedselev Måløv” i mailens emnefelt.

Vil du vide mere eller har du spørgsmål, kan du kontakte Ole Kristensen på tlf. 44749055.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Arne Stubbe Automobiler A/S
Måløv Byvej 7
2750 Ballerup

Datoer

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Snarest muligt

Kontakt

Ole Kristensen
(+45) 44 74 90 55Find vej

.

Om Arne Stubbe Automobiler A/S

Arne Stubbe Automobiler A/S er et dynamisk bilfirma i Storkøbenhavn med afdelinger i Måløv/Ballerup og Roskilde. Vi forhandler mærkerne Toyota, Renault og Dacia. Vores virksomhed hører blandt eliten i bilbranchen målt på "anciennitet", omdømme, soliditet og volumen.

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S vægter vi trivsel blandt vores godt 100 medarbejdere højt. Vi tror nemlig på, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder. Vores succes afhænger derfor af vores medarbejdere – hvilket er din sikkerhed for en spændende og lærerig elevuddannelse.

() På lager
  Gem til senere

BUsINESS SUPPORT ELEV

DHL Aviation søger elev

The most international company in the world are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®