FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

BLIV KONTORELEV MED SPECIALE I HR HOS BILTEMA DANMARK A/S

Biltema er i gang med et spændende væksteventyr, og det eventyr vil vi gerne have dig med på.

Hvis du vil have stor frihed, masser af ansvar og de allerbedste kolleger, så overvej lige om ikke du skal blive elev i Biltema! Som kontorelev hos os, får du en spændende og afvekslende uddannelse indenfor HR, som åbner masser af fremtidige karrieremuligheder for dig.

HVAD LAVER DU SOM KONTORELEV?

Du får en spændende arbejdsdag, som du også selv vil være med til at sætte præg på og du kan blandt andet glæde dig til at lære alle processer i en HR-afdeling. I dit uddannelsesforløb vil du primært arbejde med ansættelsesprocesser, lønbehandling samt refusionsansøgning. Som dine kompetencer vokser, vil du få selvstændige arbejdsområder og lære at prioritere dine arbejdsopgaver.

Du vil komme til at arbejde i en HR-afdeling, der er i udvikling og du vil være en del af processen i forbindelse med, at nye spændende tiltag skal iværksættes.

Din 2-årige uddannelsesperiode består af længerevarende praktikperioder og skoleophold på ZBC Slagelse. Uddannelsen giver dig en helt perfekt blanding af teori og praksis, og vi sørger for, at det er dig og din udvikling der er i fokus.

VI FORESTILLER OS, AT DU:

  • Har godt humør og gåpåmod, lyst til at lære og til at udvikle dig
  • Er omhyggelig og tager ansvar for, at dine opgaver løses godt
  • Har overblik og sørger for, at dine opgaver bliver udført til tiden
  • Er engageret, målrettet og har ambitioner
  • Gennemført en af nedenstående uddannelser:
  • EUX Business
  • HG2 kontor
  • HHX
  • STX, HF eller HTX kombineret med 5-ugers EUD/HGS

DERFOR SKAL DU VÆLGE BILTEMA

Biltema er en økonomisk solid virksomhed i rivende udvikling. Hverdagen er sjælden ens og som kontorelev bliver du en ligeværdig kollega i HR. Du vil få en spændende og alsidig hverdag og uddannelse.

Din hverdag vil foregå på vores hovedkontor i Slagelse og her vil du få 16 engageret kolleger fra Direktionen, Økonomi, IT, Marketing, Kundeservice og Drift. I HR er 2 vi medarbejdere og vi er et lille, men godt og velfungerende team. Omgangstonen er uformelt og stemningen er god.

ER DU INTERESSERET – OG HAR DU SPØRGSMÅL?

Så er du meget velkommen til at kontakte HR-ansvarlig Nadia Skovgaard via nadia.skovgaard@biltema.com

Vi afholder løbende samtaler og stillingen bliver besat, så snart vi finder den rette kandidat. Send din ansøgning bilagt relevante papirer, CV og referencer senest søndag 16. april 2023.

Vi forholder os retten til at tage opslaget ned, når vi har fundet den rette kandidat.

Er du fyldt 25 år og har bestået din eksamen efter 1. august 2015, bedes du fremsende din realkompetencevurdering (RKV) eller du skal kontakte en handelsskole med henblik på at få udarbejdet en realkompetencevurdering (RKV), som skal vedlægges din ansøgning. Hvis du har spørgsmål om adgangskrav og uddannelsesretning, kan du kontakte nærmeste handelsskole.

Du skal desuden vedlægge relevante eksamensbeviser til din ansøgning/CV. Har du endnu ikke modtaget dit eksamensbevis, så vedlæg dine standpunktskarakterer. Hvis du har modtaget merit for dele af adgangskravene, skal du også vedlægge disse.

Stillingen er med opstart 1. august 2023 eller efter aftale.

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Biltema Danmark
Japanvej 18
4200 Slagelse

Datoer

Ansøgningsfrist: 16. april 2023
Tiltrædelse: 1. august 2023

Kontakt

HR-ansvarlig, Nadia Skovgaard
nadia.skovgaard@biltema.comFind vej

.

På få år er Biltema-navnet slået fast i Danmark som et anerkendt varemærke, hvilket kan aflæses i den solide fremgang, vi oplever i disse år. I Danmark er der lige nu 16 Biltema varehuse og flere er på vej - i norden er der mere end 150 varehuse. Biltemas koncept bygger på at tilbyde et bredt varesortiment for både familier og professionelle kunder til faste lave priser.

Du kan læse mere om BILTEMA og vores værdier på:

https://biltemadanmark.teamtailor.com/

() På lager
  Gem til senere

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®