FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

BLIV SALGSELEV I BILTEMA HOLBÆK

VIL DU HAVE BRANCHENS BEDSTE ELEVUDDANNELSE SOM SALGSASSISTENT

Biltema er i gang med et spændende væksteventyr, og det eventyr vil vi gerne have dig med på. Hvis du vil have stor frihed, masser af ansvar og de allerbedste kolleger, så overvej lige om ikke du skal blive elev i Biltema! Som salgsassistentelev hos os, får du en spændende og afvekslende uddannelse, som åbner masser af fremtidige karrieremuligheder for dig, både hos os i Biltema og i resten af detailbranchen.

HVAD LAVER DU SOM SALGSASSISTENTELEV?

Dine dage er aldrig ens og du kan blandt andet glæde dig til at komme til at lære at vejlede og servicere kunder, bestille varer, eksponere varer, opbygge inspirerende oplæg med varer i varehuset, lagerstyring og generel varehusdrift. Du får med alt det mulighed for at vise din servicemindede natur og give vores kunder Danmarks bedste kundeservice.

I din 2-årige uddannelsesperiode er du også på skoleophold i 12 uger. Skoleopholdene foregår på ZBC i Slagelse og du bor på skolen sammen med de andre elever fra Biltemas varehuse. De 12 ugers skoleophold er fordelt over hele uddannelsesperioden og når du ikke er på skole, arbejder du i varehuset, hvor du kan komme ud at bruge alt det spændende, du har lært på skoleopholdet i praksis. Uddannelsen giver dig en helt perfekt blanding af teori og praksis, og vi sørger for, at det er dig og din udvikling der er i fokus.

DIN BAGGRUND ER IKKE SÅ AFGØRENDE, MEN VI FORESTILLER OS, AT DU HAR:

  • Godt humør og gåpåmod, lyst til at lære og til at udvikle dig
  • Fokus på at give vores kunder Danmarks bedste kundeservice
  • Gennemført en af nedenstående uddannelser:
  • EUD/EUX Business
  • HHX
  • STX, HF eller HTX kombineret med 5-ugers EUD/HGS

DERFOR SKAL DU VÆLGE BILTEMA

I Biltema gør vi tingene helt anderledes end andre kæder. Vi tager dig med på en unik rejse i dansk detailhandel. To fantastiske år med gode og hjælpsomme kollegaer, og masser af ny viden om varehusdrift, profil, koncept, personligt salg, økonomi og en masse spændende produkter, du ikke finder andre steder.

HØJERE LØN

For at tiltrække de helt rigtige kandidater, tilbyder Biltema en højere løn under uddannelsen. Det er da værd at overveje, ikke?

ER DU INTERESSERET – OG HAR DU SPØRGSMÅL?

Så er du meget velkommen til at kontakte varehuschef Claus Rasmussen via manager.holbaek@biltema.com

Vi afholder løbende samtaler og stillingen bliver besat så snart vi finder den rette kandidat. Send derfor din ansøgning bilagt relevante papirer, CV og referencer hurtigst muligt.

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Biltema Danmark
Frejasvej 2
4300 Holbæk

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. august 2023

Kontakt

Varehuschef, Claus Rasmussen
manager.holbaek@biltema.comFind vej

.

På få år er Biltema-navnet slået fast i Danmark som et anerkendt varemærke, hvilket kan aflæses i den solide fremgang, vi oplever i disse år. I Danmark er der lige nu 16 Biltema varehuse og flere er på vej - i norden er der mere end 150 varehuse. Biltemas koncept bygger på at tilbyde et bredt varesortiment for både familier og professionelle kunder til faste lave priser.

Se mere på www.biltema.dk.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®