FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøg nu

BLIV SALGSELEV I BILTEMA ROSKILDE

VIL DU HAVE BRANCHENS BEDSTE ELEVUDDANNELSE SOM SALGSASSISTENT

Biltema er i gang med et spændende væksteventyr, og det eventyr vil vi gerne have dig med på. Hvis du vil have stor frihed, masser af ansvar og de allerbedste kolleger, så overvej lige om ikke du skal blive elev i Biltema! Som salgsassistentelev hos os, får du en spændende og afvekslende uddannelse, som åbner masser af fremtidige karrieremuligheder for dig, både hos os i Biltema og i resten af detailbranchen.

HVAD LAVER DU SOM SALGSASSISTENTELEV?

Dine dage er aldrig ens og du kan blandt andet glæde dig til at komme til at lære at vejlede og servicere kunder, bestille varer, eksponere varer, opbygge inspirerende oplæg med varer i varehuset, lagerstyring og generel varehusdrift. Du får med alt det mulighed for at vise din servicemindede natur og give vores kunder Danmarks bedste kundeservice.

I din 2-årige uddannelsesperiode er du også på skoleophold i 12 uger. Skoleopholdene foregår på ZBC i Slagelse og du bor på skolen sammen med de andre elever fra Biltemas varehuse. De 12 ugers skoleophold er fordelt over hele uddannelsesperioden og når du ikke er på skole, arbejder du i varehuset, hvor du kan komme ud at bruge alt det spændende, du har lært på skoleopholdet i praksis. Uddannelsen giver dig en helt perfekt blanding af teori og praksis, og vi sørger for, at det er dig og din udvikling der er i fokus.

DIN BAGGRUND ER IKKE SÅ AFGØRENDE, MEN VI FORESTILLER OS, AT DU HAR:

  • Godt humør og gåpåmod, lyst til at lære og til at udvikle dig
  • Fokus på at give vores kunder Danmarks bedste kundeservice
  • Gennemført en af nedenstående uddannelser:
  • EUD/EUX Business
  • HHX
  • STX, HF eller HTX kombineret med 5-ugers EUD/HGS

DERFOR SKAL DU VÆLGE BILTEMA

I Biltema gør vi tingene helt anderledes end andre kæder. Vi tager dig med på en unik rejse i dansk detailhandel. To fantastiske år med gode og hjælpsomme kollegaer, og masser af ny viden om varehusdrift, profil, koncept, personligt salg, økonomi og en masse spændende produkter, du ikke finder andre steder.

HØJERE LØN

For at tiltrække de helt rigtige kandidater, tilbyder Biltema en højere løn under uddannelsen. Det er da værd at overveje, ikke?

ER DU INTERESSERET – OG HAR DU SPØRGSMÅL?

Så er du meget velkommen til at kontakte varehuschef Steven Bradley via manager.roskilde@biltema.com

Vi afholder løbende samtaler og stillingen bliver besat så snart vi finder den rette kandidat. Send derfor din ansøgning bilagt relevante papirer, CV og referencer hurtigst muligt.

Vi glæder os meget til at læse din ansøgning.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Biltema Danmark
Industrivej 64
4000 Roskilde

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. august 2023

Kontakt

Varehuschef, Steven Bradley
manager.roskilde@biltema.comFind vej

.

På få år er Biltema-navnet slået fast i Danmark som et anerkendt varemærke, hvilket kan aflæses i den solide fremgang, vi oplever i disse år. I Danmark er der lige nu 16 Biltema varehuse og flere er på vej - i norden er der mere end 150 varehuse. Biltemas koncept bygger på at tilbyde et bredt varesortiment for både familier og professionelle kunder til faste lave priser.

Se mere på www.biltema.dk.

() På lager
  Gem til senere

BUsINESS SUPPORT ELEV

DHL Aviation søger elev

The most international company in the world are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®