FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Speditørelev hos HCS

Skal du med på vinderholdet? Hos HCS får du som speditørelev masser af ansvar fra dag 1 i en dynamisk hverdag, i et ungdommeligt og internationalt miljø.

Den dygtige speditør er kendetegnet ved godt købmandskab, handlekraft, effektivitet, god kunderådgivning og fremfor alt at være serviceminded.? Som speditør i HCS er dit univers dynamisk og foregår i et internationalt miljø med kontakt til mange lande. Helt basalt handler det om at skaffe dine kunder de bedste tilbud til den bedste pris og tjene sine penge ved at udnytte logistikkapaciteten til det yderste. På den måde er du som speditør med til at gøre en forskel i forhold til miljøet, ved at sikre den bedst mulige udnyttelse af ressourcerne ved den mindst mulige belastning af miljøet i forbindelse med den globale udveksling af varer.

Det får du som elev i HCS

Du får en virkelig god 2-årig elevuddannelse med gode muligheder for at præge din egen udvikling. Du ansættes pr. 1. september 2023, og vi lægger ud med et grundigt introduktionsforløb, som sammen med skoleforløbene på i alt 10-12 uger danner en solid basis for det videre forløb.?

I dit elevforløb vil du få indsigt i planlægning, tilrettelæggelse, styring og salg af internationale transportydelser og mulighed for at specialisere dig inden for det område, du brænder mest for.

Vi kan garantere dig en hektisk, men spændende hverdag på vores hovedkontor i Glostrup. I sektionen for internationale transporter har vi dagligt ansvaret for ca. 900 biler på vejene i hele Europa, og du vil undervejs i dit elevforløb få indsigt i planlægning, tilrettelæggelse, styring og salg af internationale transportydelser.

Vi forventer en klar professionel holdning til indsats og arbejdsdisciplin, så du hurtigt er klar til at få dine egne arbejds- og ansvarsområder, og kan indgå i løsningen af de daglige opgaver. Hos HCS er ansvaret lige så stort som udfordringerne og mulighederne.

Desuden har vi en personaleforening, som sørger for sociale arrangementer som f.eks. julefrokost, sommerfest, generalforsamling og DHL-løb, hvor du kan hygge dig sammen med dine kolleger.

Vi tilbyder også kantineordning, hvor du kan vælge mellem varme retter, salatbar, rugbrød og pålæg, frugt og meget mere, som alt samme indtages i vores flotte kantine.

Vi forventer af dig, at

 • du har afsluttet eller afslutter en HHX, STX, HF eller EUX eksamen med et godt resultat.
 • du har gennemført det 5 ugers EUS opkvalificeringsforløb, hvis nødvendigt jf. din uddannelsesmæssige baggrund.
 • du taler og skriver flydende dansk.
 • du har gode kundskaber i engelsk og gerne også tysk samt forstår de skandinaviske sprog.
 • du har flair for tal.
 • du har kendskab til MS Office pakken på brugerniveau.
 • desuden skal du have nogle mål og ønsker for fremtiden, som du ikke er bange for at kæmpe for.

Vi lægger vægt på, at

 • du er servicemindet og kan holde mange bolde i luften.
 • du er nysgerrig efter at lære og udvikle dig.
 • du har en høj arbejdsmoral og følger opgaverne til dørs.
 • du trives i en virksomhed, hvor det går stærkt.

Interesseret?

Send os hurtigst muligt din ansøgning bilagt CV og relevante eksamenspapirer via "Ansøg nu" knappen. Det er vigtigt, at du i din ansøgning laver en uddybende beskrivelse af din personlige motivation for at ønske at uddanne dig som speditør, herunder hvor interessen er opstået, og hvorfor du mener, dette er vejen for dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

HCS A/S Transport & Spedition
Hvissingevej 100
2600 Glostrup

Datoer

Ansøgningsfrist: 10. april 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Information

hcs.dk

Find vej

.

Om HCS A/S

HCS A/S Transport & Spedition er en af Danmarks store transport- og miljøvirksomheder med mere end 500 ansatte fordelt på 14 lokationer i 7 lande, og er en førende leverandør indenfor hovedområderne Transport & Spedition og Miljø & Affald.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®