FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøg nu

Sales Coordinator Trainee

Vi søger en Sales Coordinator Trainee med flair for koordinering og kundeservice. Er du på udkig efter udviklingsmuligheder og ny læring? Er du serviceminded og interesseret i at hjælpe kunder såvel som kollegaer? Ja? Så læs med her!

Hos Whiteaway Group har vi fortsat travlt med at udvikle vores position på hvidevaremarkedet i hele Skandinavien, og vores ambitioner for forretningen er høje. Vores ambitioner er et afsæt for nye ideer og projekter, som faciliterer udviklingen af vores medarbejdere og Whiteaway Group.

Som Sales Coordinator Trainee bliver du en del af vores interne salgs-backup for vores Wholesaleafdeling, hvor vi er specialister i salg til erhvervskunder. Du kommer til at indgå i et koordinatorteam med otte erfarne og ambitiøse kollegaer, som alle står klar til at bidrage til din læring og udvikling. Du kommer til at gennemgå et nøje tilrettelagt forløb således, at du bliver klædt ordentligt på til at arbejde med komplekse koordineringsopgaver i forbindelse med håndteringen af vores mange erhvervskunder. Du bliver en del af et team, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig og lære. Din udvikling og læring er en vigtig prioritet for hele teamet, og vi er ret gode til at sørge for den.

Jobbet

 • På sigt være den primære ansvarlige for håndtering af al koordinering og planlægning i relation til vores erhvervskunder
 • Medansvarlig for daglig ordrebehandling sammen med dine Sales Coordinator kollegaer
 • Tage imod henvendelser fra erhvervskunder via mail og telefon
 • Tage del i at levere den bedste kundeservice for vores mange kunder
 • Daglig koordinering med inhouse kollegaer, eksterne distributører samt agere backup for vores Key Account Managers

Din profil

 • Du har eller er på en relevant uddannelse – erfaring med koordinering og kundeservice er et plus
 • Du er dygtig til at koordinere – både for dig selv og andre
 • Du er en selvstarter, struktureret og stabil i dit arbejde
 • Du navigerer naturligt i IT systemer og er dygtig til at lære nyt. Kendskab til Navision og Excel er et plus, men ikke et krav
 • Du værdsætter at hjælpe kunder såvel som kollegaer

Vi tilbyder en ret fantastisk arbejdsplads, inklusiv:

 • Vi tror på, at korte beslutningsveje er grunden til vores innovative virksomhedskultur – den gode idé får fart på hos os
 • Et miljø der fordrer faglig sparring og personlig udvikling
 • Attraktive rammer for jobbet: fleksible arbejdstider (der skal være plads til et helt liv), sundhedsforsikring, frokostordning, fitness-rum, aktiv personaleforening. Blot for at nævne nogle

Spørgsmål og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Team Lead, Christina Hansen, på mail csh@whiteawaygroup.com. Send en kort ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi indkalder til samtale løbende og går efter opstart hurtigst muligt, når vi har fundet den rette kandidat. Vi modtager kun ansøgninger via eget rekrutteringssystem, som du bliver henvist til via 'ansøg nu'-knappen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Location

Whiteaway Group
Dusager 12
8200 Aarhus

Practical

Application deadline: As soon as possible
Accession: 1st of August

Contact

Christina Hansen
csh@whiteawaygroup.comFind vej

.

About Whiteaway Group

Whiteaway Group is an ambitious and successful E-commerce and retail business in rapid growth. Through a number of online shops and the franchise chains Skousen and Tretti we sell white goods and premium products for the home – to customers in all of Scandinavia. The idea for Whiteaway Group arose in the backroom of a Danish kitchen store. The foundation was innovation, business acumen and excellent customer experience. And it still is. Many years later we are the leading supplier in Scandinavia in our field and we are almost 300 dedicated employees working from offices in Aarhus and Stockholm.

() På lager
  Gem til senere

Revisorelev

Start din karriere hos Ecovis Danmark

Går du og drømmer om en karriere som revisor, og ønsker du at blive en del af et team bestående af både erfarne medarbejdere blandet med ambitiøse aspiranter som dig selv? Så skal du søge stillingen som revisorelev hos Ecovis Danmark i Ringsted.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®