FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Sales Coordinator Trainee

Vi søger en Sales Coordinator Trainee med flair for koordinering og kundeservice. Er du på udkig efter udviklingsmuligheder og ny læring? Er du serviceminded og interesseret i at hjælpe kunder såvel som kollegaer? Ja? Så læs med her!

Hos Whiteaway Group har vi fortsat travlt med at udvikle vores position på hvidevaremarkedet i hele Skandinavien, og vores ambitioner for forretningen er høje. Vores ambitioner er et afsæt for nye ideer og projekter, som faciliterer udviklingen af vores medarbejdere og Whiteaway Group.

Som Sales Coordinator Trainee bliver du en del af vores interne salgs-backup for vores Wholesaleafdeling, hvor vi er specialister i salg til erhvervskunder. Du kommer til at indgå i et koordinatorteam med otte erfarne og ambitiøse kollegaer, som alle står klar til at bidrage til din læring og udvikling. Du kommer til at gennemgå et nøje tilrettelagt forløb således, at du bliver klædt ordentligt på til at arbejde med komplekse koordineringsopgaver i forbindelse med håndteringen af vores mange erhvervskunder. Du bliver en del af et team, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig og lære. Din udvikling og læring er en vigtig prioritet for hele teamet, og vi er ret gode til at sørge for den.

Jobbet

 • På sigt være den primære ansvarlige for håndtering af al koordinering og planlægning i relation til vores erhvervskunder
 • Medansvarlig for daglig ordrebehandling sammen med dine Sales Coordinator kollegaer
 • Tage imod henvendelser fra erhvervskunder via mail og telefon
 • Tage del i at levere den bedste kundeservice for vores mange kunder
 • Daglig koordinering med inhouse kollegaer, eksterne distributører samt agere backup for vores Key Account Managers

Din profil

 • Du har eller er på en relevant uddannelse – erfaring med koordinering og kundeservice er et plus
 • Du er dygtig til at koordinere – både for dig selv og andre
 • Du er en selvstarter, struktureret og stabil i dit arbejde
 • Du navigerer naturligt i IT systemer og er dygtig til at lære nyt. Kendskab til Navision og Excel er et plus, men ikke et krav
 • Du værdsætter at hjælpe kunder såvel som kollegaer

Vi tilbyder en ret fantastisk arbejdsplads, inklusiv:

 • Vi tror på, at korte beslutningsveje er grunden til vores innovative virksomhedskultur – den gode idé får fart på hos os
 • Et miljø der fordrer faglig sparring og personlig udvikling
 • Attraktive rammer for jobbet: fleksible arbejdstider (der skal være plads til et helt liv), sundhedsforsikring, frokostordning, fitness-rum, aktiv personaleforening. Blot for at nævne nogle

Spørgsmål og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Team Lead, Christina Hansen, på mail csh@whiteawaygroup.com. Send en kort ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Vi indkalder til samtale løbende og går efter opstart hurtigst muligt, når vi har fundet den rette kandidat. Vi modtager kun ansøgninger via eget rekrutteringssystem, som du bliver henvist til via 'ansøg nu'-knappen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Location

Whiteaway Group
Dusager 12
8200 Aarhus

Practical

Application deadline: As soon as possible
Accession: 1st of August

Contact

Christina Hansen
csh@whiteawaygroup.comFind vej

.

About Whiteaway Group

Whiteaway Group is an ambitious and successful E-commerce and retail business in rapid growth. Through a number of online shops and the franchise chains Skousen and Tretti we sell white goods and premium products for the home – to customers in all of Scandinavia. The idea for Whiteaway Group arose in the backroom of a Danish kitchen store. The foundation was innovation, business acumen and excellent customer experience. And it still is. Many years later we are the leading supplier in Scandinavia in our field and we are almost 300 dedicated employees working from offices in Aarhus and Stockholm.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®