FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøgningsfristen er udløbet

Start din karriere som kontorelev i Gældsstyrelsen i Grenaa

Drømmer du om en spændende og afvekslende hverdag med mulighed for ansvar og indflydelse, en fleksibel arbejdsplads der tager hensyn til balancen mellem privat- og arbejdsliv og om at arbejde med noget, der skaber værdi for samfundet? Så bliv elev hos os.

Vi har landets bedste elevpladser – derfor skal du vælge os 

Som elev hos os får du en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration samt en spændende og afvekslende hverdag, hvor du anses som værende en medarbejder på lige fod med andre.

Vi er en fleksibel arbejdsplads, der tager hensyn til balancen mellem privat- og arbejdsliv. Du bliver en del af et kollegialt fællesskab med et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på høj trivsel i dagligdagen. Du vil få mange fagligt dygtige og engagerede kolleger, som du kan sparre med og som altid er villige til at hjælpe dig.  

Derudover tilbyder vi en elevplads med;

  • ansvar og udfordringer, som tilpasses dine faglige og personlige kompetencer
  • mange kontaktflader i en stor forvaltning
  • stor betydning for samfundet, da du vil være med til at sikre finansieringen af den offentlige sektor
  • mange karriere- og uddannelsesmuligheder, hvis du bliver fastansat efter endt elevuddannelse.

”Det er en meget alsidig uddannelse, da jeg i min elevtid skifter mellem forskellige enheder. Det synes jeg er virkelig fedt, da jeg bliver introduceret til en masse forskellige opgaver. På den måde har jeg fået et godt overblik over, hvad Gældsstyrelsen er for en størrelse, og hvordan vi hænger sammen på kryds og tværs,” fortæller kontorelev i Grenå, Simone Høgh Petersen.

Arbejdsopgaver  

Du skal i løbet af din kontoruddannelse igennem nogle specifikke fagområder såsom sagsbehandling, administration, økonomi og kommunikation. Din uddannelse vil derfor i samråd med dig blive tilrettelagt, så du får et ophold i flere kontorer og dermed får et bredt kendskab til vores forskellige arbejdsopgaver og til de fire specifikke fagområder.

Som elev i Gældsstyrelsen er du med til at inddrive gæld til det offentlige. Arbejdet byder på en spændende hverdag med opgaver, der har stor bevågenhed både fra befolkningen og fra politisk side.

Som elev hos os kan dine arbejdsopgaver bl.a. være at:  

  • udføre sagsbehandling
  • kvalitetssikre borgere og virksomheders gæld
  • inddrive gæld hos borgere og virksomheder, inden gælden forælder
  • håndtere skriftlige og telefoniske henvendelser fra borgere og virksomheder, hvor det er vigtigt at bevare et højt serviceniveau og formå at fastholde en positiv og konstruktiv dialog.

Hvem kan søge? 

Du kan søge vores elevstillinger, hvis du synes ovenstående lyder spændende og samtidig opfylder adgangskravene til kontoruddannelsen med speciale i offentlig administration inden ansættelsesstart den 1. september 2023.

Du opfylder adgangskravene ved at have gennemført EUX eller HHX eller ved at have gennemført STX, HF eller HTX suppleret med et HGS/EUD/EUS-grundforløb. En HG afsluttet før 31/8-2015 kan i nogle tilfælde også opfylde adgangskravene.    

Er du ældre end 25 år og har relevant erhvervserfaring eller uddannelse, skal dine kompetencer vurderes af en studievejleder, så dit uddannelsesforløb kan tilrettelægges bedst muligt for dig. Hvis du allerede har en realkompetencevurdering, bedes denne vedlagt din ansøgning.

Kontakt og ansættelsesvilkår  

Send din ansøgning med CV, eksamensbevis samt eventuelt yderligere materiale via linket ”Ansøg nu” senest søndag den 17. april 2023. Vi forventer at afholde samtaler i uge 17. 

Der kan indgå en mindre personligheds- og logikanalyse i forbindelse med rekrutteringsprocessen, som blot er et samtaleværktøj, hvor der ikke er nogle rigtige eller forkerte svar. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. 

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst for kontorelever i staten.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Ansættelse er pr. 1. september 2023. Arbejdsstedet vil være på Bredstrupvej 40, 8500 Grenaa. For at få et bredere indblik i opgaverne i Gældsstyrelsen, skal du være forberedt på, at 6 måneder af din elevperiode vil foregå i Randers.

Skatteforvaltningen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Gældsstryrelsen
Bredstrupvej 40
8500 Grenaa

Datoer

Ansøgningsfrist: 17. april 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Anette Honoré
(+45) 72 38 75 25
Anette.Honore.Nielsen@GAELDST.dk

Michael Bo Hansen
(+45) 72 37 18 07
 Michael.Bo.Hansen@ADST.dkFind vej

.

Vær med til at gøre en forskel og sikre fundamentet for finansieringen af det danske samfund

Som elev i en af Skatteforvaltningens styrelser kommer du til at arbejde i en stor organisation, som består af syv specialiserede styrelser, der løser opgaver inden for hver deres kerneområde. Du bliver dermed del af en spændende hverdag, hvor der er stor variation i opgaverne.

De syv styrelser er Administrations- og Servicestyrelsen, Gældsstyrelsen, Motorstyrelsen, Skattestyrelsen, Toldstyrelsen, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen og Vurderingsstyrelsen.

Styrelserne tilbyder elevstillinger med speciale i offentlig administration og med arbejdsopgaver inden for f.eks. økonomi, administration, kommunikation og HR. På trods af de forskelligartede opgaver, er høj faglighed kernen i alle styrelserne, der sammen løser en stor samfundsopgave. Vi samarbejder og tænker på tværs af opgaver, fagligheder og styrelser i de daglige beslutninger, og når vi skal løse den samlede opgave. Og vi sikrer, at opgaven kommer sikkert i mål. Vil du være med?

Læs mere om de ledige elevstillinger og dine karrieremuligheder på styrelsernes hjemmesider.

() På lager
  Gem til senere

BUsINESS SUPPORT ELEV

DHL Aviation søger elev

The most international company in the world are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®