FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelever inden for studieadministration søges til internationalt miljø

Ønsker du at arbejde i et internationalt miljø i centrum af København, hvor du får mulighed for at få en bred kontoruddannelse inden for studieadministration? Interesserer du dig for uddannelsesområdet, og har du lyst til at være i tæt kontakt med studerende og undervisere? Vil du arbejde i en stor organisation, som er i evig forandring? Trives du med at arbejde tæt sammen med andre og levere god service? Så skal du søge en elevplads på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet. 

Som elev hos os vil du opleve, at du i løbet af din elevtid får opgaver med større og større ansvar, så du løbende udvikler dig fagligt og personligt. Vi tilrettelægger et fokuseret forløb inden for studieadministration, hvor du kommer til at arbejde med forskellige studieadministrative områder, så du får indblik i, hvordan vi arbejder sammen og løser opgaverne i fællesskab. Du vil få en spændende og afvekslende kombination af praktik og skole. 

Du deltager i et introduktionsforløb sammen med andre kontorelever, og vi sørger for, at du får oplæring i alle dine opgaver. 

Når du har gennemført din uddannelse som elev, har du opnået praktisk erfaring med studieadministration og studieadministrative IT-systemer, som anvendes bredt på universiteter, professionshøjskoler mv. Det giver dig gode beskæftigelsesmuligheder, både i uddannelsessektoren og i andre offentlige organisationer. 

Som elev kan du blandt andet komme til at arbejde med: 

  • Sagsbehandling, f.eks. i forbindelse med optag af studerende og udstedelse af beviser 
  • Sagsbehandling for udvekslingsstuderende 
  • Betjening af studerende i Studenterservice
  • Undervisningsplanlægning, herunder skemalægning, kursustilmelding, regeltjek 
  • Eksamensplanlægning og –administration, herunder specialeadministration 
Som elev ser vi gerne, at du 

  • er engageret og har gjort dig klart, at det er en elevuddannelse inden for studieadministration, som du brænder for 
  • er detaljeorienteret med sans for systematik og orden 
  • har flair for IT og nemt ved at sætte dig ind i nye IT-systemer
  • tager ansvar for dine opgaver og egen læring 
  • er serviceminded med lyst til kontakt med studerende og undervisere 
  • er mødestabil 
Da en del af underviserne og de studerende ikke taler dansk, skal du kunne begå dig mundtligt og skriftligt på engelsk. 

Det er et krav, at du har bestået eller vil bestå en af følgende uddannelser: 

  • EUX merkantil 
  • STX, HF, HTX inkl. 5 ugers EUS 
  • HHX 
  • HG2/HGV eller HGS med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialet offentlig administration opnået på gammel ordning (påbegyndt før 1. august 2015) 
Er du over 25 år og har gennemført en anden erhvervsuddannelse end ovenstående eller har relevant erhvervserfaring, skal du vedhæfte en realkompetencevurdering til din ansøgning. Realkompetencevurderingen skal være foretaget på en erhvervsskole.

Løn- og ansættelsesforhold: 

Vi søger elever til et toårigt uddannelsesforløb med start den 1. september 2023. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer, og vi har flextid. Løn og ansættelse sker efter Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og efter organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og HK/STAT. Er du mellem 18 og 24 år er startlønnen 14.598 kr. pr. måned eksklusiv pension. 

Og er du fyldt 25 år, er lønnen 21.119,08 kr. pr. måned eksklusiv pension. Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 

Vil du vide mere? 

Så kontakt sektionsleder Anne-Marie Sikker Sørensen på mail amss@samf.ku.dk

Københavns Universitet samarbejder med Niels Brock, hvor skoleforløbet som udgangspunkt foregår, men det er også muligt at blive tilknyttet en anden skole. 

Vil du søge? 

Når du søger, vil vi gerne have dit CV, en ansøgning og dine eksamensbeviser. Dit CV skal indeholde oplysninger om din uddannelse, dine erhvervserfaringer og dine sprogkompetencer. I din ansøgninger vil vi gerne have, at du redegør for, hvorfor du har valgt at uddanne dig til studieadministrativ medarbejder. 

Du søger elevstillingen via Jobportalen (tryk på linket "ANSØG NU'), senest 10. april 2023. Vi afholder samtaler umiddelbart derefter, og der kan indgå en skriftlig opgave i forlængelse af samtalen af ca. ½ times varighed. Der kan derudover indgå andre tests i rekrutteringsforløbet.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Københavns Universitet
Øster Farimagsgade 5
1353 København

Datoer

Ansøgningsfrist: 10. april 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Sektionsleder Anne-Marie Sikker Sørensen
(+45) 35 33 24 03

amss@samf.ku.dk

Find vej

.

Om Københavns Universitet

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®