FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Handelselev med speciale i Indkøb

Indkøb i en dynamisk, international virksomhed

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og spændende virksomhed? Som elev hos Geia Food får du mulighed for at lære og udvikle dig i en vækstvirksomhed med høje ambitioner og en stærk holdånd.

Jobbet

Som handelselev i Geia Food får du en 2-årig uddannelse, der indeholder mange varierede arbejdsopgaver inden for alle aspekter af indkøb. Gradvist får du mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder samtidig med, at du vil dygtiggøre dig teoretisk via 8-11 ugers skoleophold på handelsuddannelsen med speciale i indkøb.

Dine arbejdsopgaver med indkøb vil omfatte:

  • Daglig kontakt til leverandører i hele Europa
  • Vareoprettelse og vedligehold af stamdata i vores interne systemer
  • Emballageudvikling
  • Håndtering af vareprøver
  • Reklamationsbehandling
  • Administrative opgaver i indkøbsafdelingen

Øvrige arbejdsopgaver vil kunne omfatte:

  • Markedsanalyser
  • Deltage i udvikling af koncepter
  • Hjælpe med vedligehold af produktkatalog
  • Ad hoc-opgaver

Dit arbejdssted bliver Gammel Torv i Skælskør sammen med ca. 30 dygtige og engagerede kolleger i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø. Du vil blive en del af indkøbsteamet, og dine opgaver vil gå på tværs af produktkategorier. Teamet består af teamleder, indkøbere og indkøbskoordinatorer – og du vil have daglig sparring med dem alle. Din første arbejdsdag vil være efter sommerferien 2023, men kan tilpasses den rette kandidat.

Personen

For at få succes som handelselev i Geia Food, skal du være læringsparat, og du skal kunne arbejde selvstændigt med de opgaver, du får tildelt. Kontoret har et dynamisk og ofte travlt miljø, og det er derfor vigtigt, at du kan prioritere dine opgaver og have mange bolde i luften. Du skal have flair for detaljen, være talstærk, og du skal kunne lide at have kontakt til kunder og leverandører.

Som handelselev kommer du med det samme til at begå dig på både dansk og engelsk, så det er en forudsætning, at du har et højt niveau af engelsk, både skriftligt såvel som mundtligt. I øvrigt har du en passende uddannelsesmæssig baggrund som f.eks.:

Du har bestået eller forventer at bestå:

  • HHX, STX, HF, EUX eller HTX (HTX med 10 ugers tillægseksamen).
  • EUX, hvor du har færdiggjort grundforløb og studieår og er klar til 2 års elevtid i en virksomhed.
  • Markedsøkonom, handelsøkonom eller finansøkonom.

Dine muligheder

Efter din elevtid vil du have udviklet dig til en dygtig koordinator. Der vil være gode muligheder for at fortsætte karrieren som indkøbskoordinator, Supply Chain koordinator, salgskoordinator eller lignende hos Geia Food.

Ansøgning

Du er velkommen til at kontakte Teamleder Rikke Due på telefon +45 58166502 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på ”Ansøg nu” knappen.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Geia Food
Gammeltorv 3
4230 Skælskør

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Teamleder Rikke Due
(+45) 58 16 65 02



Find vej

.

Om Geia Food

Geia Food er den førende fødevarekonceptleverandør i Skandinavien. Geia Food er et værdiskabende bindeled mellem best-in-class fødevareproducenter i hele Europa og de skandinaviske detailkæder og foodservicekunder. Geia Food udvikler produkter og koncepter inden for en bred variation af produktgrupper med fokus på Private Label, Packers Brands og Geia Foods egne varemærker.

Geia Food er en virksomhed i kraftig vækst og omsætter for omkring 2,8 mia. kr., beskæftiger ca. 150 medarbejdere og har kontorer i Danmark, Sverige og Norge. Læs mere på www.geiafood.com

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®