FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Handelselev med speciale i Salg

Salg i en dynamisk international fødevarevirksomhed

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og spændende virksomhed? Som elev hos Geia Food får du mulighed for at lære og udvikle dig i en vækstvirksomhed med høje ambitioner og en stærk holdånd.

Jobbet

Som elev i Geia Food får du en 2-årig uddannelse, der indeholder mange varierede arbejdsopgaver inden for alle aspekter af salg. Gradvist får du mere ansvar og flere selvstændige arbejdsområder samtidig med, at du vil dygtiggøre dig teoretisk via 8-11 ugers skoleophold på Aalborg Handelsskole.

Dine arbejdsopgaver med indkøb vil omfatte:

  • Daglig kontakt til forskellige kunder indenfor både Detail og Foodservice
  • Servicering af kunder med produktinformation og salgsmateriale
  • Afsendelse af vareprøver og andre praktiske opgaver
  • Support til Salgskoordinatorer og Sælgere
  • Problemløsning og support på tværs af afdelinger

Du vil arbejde på adressen Fuglevænget 9 i Aalborg sammen med ca. 60 dygtige og engagerede kolleger i et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø. Du vil blive tilknyttet Geia Foods danske salgsafdeling, som består af et team på ca. 20 personer. Din første arbejdsdag vil være i september 2023 eller gerne så hurtigt som muligt.

Personen

Som salgselev i Geia Food skal du være læringsparat, detaljeorienteret og serviceminded, og du skal kunne arbejde selvstændigt med de opgaver, du får tildelt. Der bliver arbejdet i et dynamisk og travlt miljø, og det er derfor vigtigt, at du kan lide at have et arbejde, hvor ikke to dage er ens. Det betyder også, at du skal være god til at prioritere dine opgaver og bevare overblikket, selv når det går stærkt. Det vil være en fordel, at du har kendskab til at arbejde i Excel og at du er god til at navigere i mange forskellige systemer.

Som elev kommer du til at begå dig primært på dansk, men af og til også engelsk så det er en forudsætning, at du har et rimeligt niveau på begge sprog, både skriftligt såvel som mundtligt.

Som elev kommer du til at begå dig primært på dansk, men af og til også engelsk så det er en forudsætning, at du har et rimeligt niveau på begge sprog, både skriftligt såvel som mundtligt.

For at komme i betragtning til stillingen som elev, skal du have bestået følgende:

  • HHX eller
  • HTX, STX eller HF suppleret med et 5 ugers EUS5 forløb fra Handelsskolen eller
  • HG2 / EUD (GF2) / EUX (det studiekompetencegivende forløb)

Det kan også være, at du har færdiggjort en markedsføringsøkonom, handelsøkonom eller serviceøkonom.

Alle ansøgere på 25 år eller derover, som har opstartet grundforløbet efter 1. august 2015, skal medsende en uddannelsesplan, som kan rekvireres via henvendelse til den lokale Handelsskole.

Dine muligheder

Efter din elevtid vil du have oparbejdet et grundlæggende kendskab til opgaverne i en salgsafdeling, ligesom du vil have fået kendskab til hele værdikæden. Der vil desuden være gode muligheder for at fortsætte karrieren hos Geia Food efter endt elevtid.

Ansøgning

Du er velkommen til at kontakte Teamleder Helle Møller Sørensen på telefon 96 34 15 68 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på ”Ansøg nu” knappen.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Geia Food
Fuglevænget 9
9000 Aalborg

Datoer

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Teamleder Helle Møller Sørensen
(+45) 96 34 15 68



Find vej

.

Om Geia Food

Geia Food er den førende fødevarekonceptleverandør i Skandinavien. Geia Food er et værdiskabende bindeled mellem best-in-class fødevareproducenter i hele Europa og de skandinaviske detailkæder og foodservicekunder. Geia Food udvikler produkter og koncepter inden for en bred variation af produktgrupper med fokus på Private Label, Packers Brands og Geia Foods egne varemærker.

Geia Food er en virksomhed i kraftig vækst og omsætter for omkring 2,8 mia. kr., beskæftiger ca. 150 medarbejdere og har kontorer i Danmark, Sverige og Norge. Læs mere på www.geiafood.com

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®