FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelever til Det Juridiske Fakultet

Vi søger to kontorelever med speciale i offentlig administration, til at indgå i den administrative understøttelse af forskning og uddannelse på Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet.

Vi kan tilbyde dig en alsidig uddannelse som kontorelev, hvor du særligt kan opnå kompetencer inden for kommunikation, forvaltningsret og økonomi.

Om jobbet

Du vil komme til at arbejde i fakultetets to serviceafdelinger, Forskningsservice og Uddannelsesservice, hvor dygtige kolleger står klar til at sørge for, at du får et spændende og varieret elevforløb.

Vi sørger for et veltilrettelagt introduktionsforløb og udarbejder en individuel praktikplan til dig. En af dine kolleger vil være din faste elevansvarlige og dertil vil du få tilknyttet lokale oplæringsansvarlige kolleger, som vil støtte dig igennem hele dit elevforløb.

Uddannelsen er på 2 år og veksler mellem praktik på fakultetet og skoleforløb på en erhvervsskole. På 2. studieår arrangerer skolen en studietur til Bruxelles.

En arbejdsdag hos os

Som kontorelev hos os vil du møde alsidige fagområder, og du vil arbejde sammen med kolleger, der har forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Du vil indgå i et fællesskab med de øvrige kontorelever.

Du vil i løbet af uddannelsen blive oplært i flere jobfunktioner, og du vil få tildelt egne opgaver, som løses i tæt samarbejde med dine kolleger. Din arbejdsdag vil ofte indeholde en god blanding af nye udfordringer og opgaver, du er medansvarlig for over længere tid.

Dine opgaver vil bl.a. omfatte:

 • Sagsbehandling, f.eks. af ansøgninger om de studerendes studieforløb
 • Planlægning, f.eks. af eksaminer og undervisningstilrettelæggelse
 • Økonomi, f.eks. behandling af fakturaer og rejseafregninger
 • Kommunikation med studerende og videnskabeligt personale

Vores opgaver løses både ”front- og backoffice” og du vil derfor kunne stifte bekendtskab med forskellige former for brugerkontakt og få redskaber til at kommunikere godt både skriftligt og mundtligt.

Vi vægter samarbejde og tværfaglighed højt på vores arbejdsplads. Derfor arbejder vi aktivt med videndeling og udvikling af vores arbejdsprocesser. I dette arbejde vil vi også sætte pris på dine input og vinkler.

Det er vigtigt for os, at vores studerende og videnskabelige personale føler sig hørt og ordentligt behandlet, når de er i kontakt med os. Det er derfor væsentligt, at du er interesseret i at yde en god service og er nysgerrig på, hvordan vi kan blive bedre til at imødekomme vores brugeres behov.

Vores forventninger til dine personlige og faglige kvalifikationer

Vi lægger vægt på, at du

 • Er engageret, positiv og nysgerrig i din opgavetilgang
 • Kan arbejde selvstændigt, og tager ansvar for din egen læring
 • Har gåpåmod og er proaktiv
 • Er struktureret i din opgavetilgang
 • Ikke er bange for at skulle arbejde i systemer
 • Er god til dansk retskrivning
 • Har gode engelskkundskaber
 • Har kendskab til arbejdsmarkedet

Vores forventninger til dine uddannelsesmæssige kvalifikationer

Det er et krav, at du har bestået eller vil bestå en af følgende uddannelser:

 • EUX merkantil med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer
 • STX, HF, HTX inkl. 5 ugers EUS/HGS grundforløb
 • HHX
 • HG2/HGV eller HGS med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialer opnået før 1. august 2015
 • Du behersker Microsoft Office og har generelt flair for IT

Er du over 25 år og har gennemført en anden erhvervsuddannelse eller har relevant erhvervserfaring, skal du vedhæfte en realkompetencevurdering til din ansøgning. Realkompetencevurderingen skal være foretaget på en erhvervsskole.

Løn- og ansættelsesforhold:

Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og efter organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT. Er du mellem 18 og 24 år er startlønnen 14.598 kr. pr. måned eksklusiv pension. Og er du fyldt 25 år, er lønnen 21.119,08 kr. pr. måned eksklusiv pension. Din alder på ansættelsestidspunktet fastsætter løntrinnet. Arbejdstiden er på 37 timer pr. uge. Der foreligger en flekstidsaftale.

Ansøgning:

Send elektronisk ansøgning, bilagt CV samt dokumentation for uddannelse, ved at klikke på "Ansøg nu" knappen.

Ansøgningen skal være os i hænde senest den 12. april 2023.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 18.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset baggrund til at søge stillingen.

Har du spørgsmål til stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte kontorelevansvarlig Birgitte Aarup Dahl på birgitte.aarup.dahl@jur.ku.dk eller Studiechef Tinne Troelsen Geiger på tinne.troelsen.geiger@jur.ku.dk.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Københavns Universitet
Karen Blixens Pl. 16
2300 København

Datoer

Ansøgningsfrist: 12. april 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Kontorelevansvarlig, Birgitte Aarup Dahl
(+45) 35 32 38 91
birgitte.aarup.dahl@jur.ku.dk

Studiechef, Tinne Troelsen Geiger
(+45) 35 32 35 60 / (+45) 51 31 95 53Find vej

.

Det Juridiske Fakultet er ét af seks fakulteter ved Københavns Universitet. Fakultetet har ansvar for forskning, undervisning og formidling på det retsvidenskabelige område. Forskningen foregår bl.a. i forskningscentre og forskningsgrupper med fokus på tematiske satsningsområder. Fakultetet omfatter ca. 95 videnskabelige medarbejdere, ca. 55 ph.d.-studerende samt ca. 70 administrative medarbejdere. Desuden er der ca. 400 deltidsansatte undervisere til varetagelse af en del af undervisningen ved den juridiske uddannelse, der omfatter ca. 4.500 studerende. Flere oplysninger kan læses på http://jura.ku.dk/.

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®