FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Få en alsidig uddannelse, med gode muligheder for en spændende karriererejse, i en stor international virksomhed. Vi søger netop nu en ny salgselev til at hjælpe med servicering af vores danske kunder.

Du bliver en del af vores interne salgsteam i Sdr. Felding, hvor nøgleordet er teamwork. Det interne salgsteam består af dedikerede kollegaer, som servicerer vores kunder samt back up for vores eksterne kollegaer, der besøger vores kunder. Du får tilknyttet en mentor, som løbende støtter, rådgiver og vejleder dig, så du får den bedst mulige uddannelse.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet: 

 • Telefonisk kundekontakt 
 • Tilbudsgivning 
 • Ordrebehandling 
 • Kontakt til interne afdelinger 

Du har: 

 • Lysten og evnen til at tale med mennesker 
 • Ansvarsfølelse, godt humør og sans for service og teamwork 
 • Teknisk flair og gode indlæringsevner 
 • Lysten til at arbejde i et miljø, hvor det går stærkt 
 • EUX Business (det studie kompetencegivende forløb) 
 • HHX – Handelsgymnasiet HTX, STX eller HF suppleret med et 5 ugers EUS5 forløb fra Handelsskolen

Vi tilbyder: 

 • En spændende og udfordrende uddannelse i en international koncern 
 • En grundig oplæring 
 • Gode og engagerede kollegaer 
 • En arbejdsplads, hvor tingene går stærkt 
 • Frihed under ansvar 

Ansøgning og kontakt 

Send din ansøgning via 'ansøg nu' og husk venligst at bekræfte, at vi må bruge dine personlige data til formålet. Angiv venligst ”salgselev” i emnefeltet på din mail. '

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Anita Christensen på achristensen@jeldwen.com, / direkte 96 99 68 57 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

SWEDOOR JW Danmark
Europavej 1
7280 Sønder Felding

Datoer

Ansøgningsfrist: 28. april 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Anita Christensen
(+45) 96 99 68 57
Achristensen@jeldwen.comFind vej

.

Om SWEDOOR JELD-WEN Danmark

JELD-WEN er en af de førende, globale producenter af vinduer, døre og behandlede kompositplader og -paneler. Virksomheden opererer i mere end 20 lande med 3,5 milliarder dollars i indtægter, hvoraf halvdelen kommer fra lande uden for USA. Med hovedsæde i Charlotte, North Carolina, leverer virksomheden produkter, som forbedrer æstetikken og funktionaliteten på boliger og kommercielle bygninger.

 JELD-WENs fulde spænd af produkter har opnået adskillige priser og påtegninger for pålidelighed, innovation og ekspertise. Derudover bidrager JELD-WEN med løsninger, som giver exceptionel værdi for bygherrer, arkitekter og husejere i hele verden.


I Skandinavien markedsføres JELD-WENs produkter under varemærket SWEDOOR.

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®