FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Er du vores nye økonomielev? 

Drømmer du om en fremtid inden for regnskab og økonomi? Er du kvalitetsbevidst, energisk, servicemindet og klar til at tage hul på din karriere i en spændende og international virksomhed? Så har vi den perfekte elevplads til dig. Mil-tek Danmark A/S er en miljøvirksomhed, som siden 1992 har produceret og udviklet udstyr til komprimering af affald primært til genanvendelse. Mil-tek Danmark A/S eksporterer ca. 90% af produktionen til ca. 30 lande via franchisetagere. Mil-tek Danmark A/S har egne selskaber i 5 lande samt ejerskab i andre ca. 25 selskaber. Vi har ofte besøg af udenlandske forretningsforbindelser, så derfor forventer vi, at du behersker minimum dansk og engelsk i skrift/tale.

Hvad kan du forvente?

Du bliver en fast del af vores økonomi/administration/HR-afdeling, som udover CFO, består af Financial controller, og vil på lige fod tage del i de daglige opgaver. Du får ansvar for egne opgaver, og skal være parat til at tage udfordringen op. Vi vil selvfølgelig hjælpe dig og klæde dig på til opgaverne, så du kan udvikle dig fagligt og personligt. Du får en bred indsigt i økonomifunktionens arbejdsområder, hvor du får opgaver inden for bl.a. bogføring, månedsafslutning og ordre/fakturering samt HR-opgaver som kontrakter, lønberegning og rapportering.

I din elevtid sikrer vi, at du får viden og forståelse for forretningen ved besøg i de andre afdelinger i virksomheden (salg, marketing, udvikling, service, logistik- og montage). Hos Mil-tek Danmark A/S er der muligheder for dem, der kan og vil – vi støtter dig, og giver dig de redskaber, du har brug for. Vi hjælper hinanden og arbejder mod fælles mål. Derfor er det vigtigt for vores fælles succes, at du er en teamplayer, som kan lide at ingen dage er ens.

Vi forventer at du:

  • er ambitiøs og en talknuser
  • er resultatorienteret og kvalitetsbevidst 
  • arbejder struktureret og selvstændigt
  • har flair for IT-værktøjer, herunder Excel

Hvem er du:

Vi forventer du har afsluttet HHX eller EUX, eller afslutter den til sommer, eller har afsluttet en eksamen, der giver adgang til uddannelsesforløbet.

Interesseret?

Vil du være en del af vores spændende arbejdsplads og synes du, at en elevplads hos os kunne være noget for dig, vil vi gerne høre fra dig snarest muligt. Send os din ansøgning og/eller dit CV via 'ansøg nu' knappen. Vi afholder løbende samtaler og venter gerne på den rigtige elev. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte vores CFO, Per Halgaard på e-mail: pha@miltek.dk eller tlf. 2143 1617.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Mil-tek Danmark A/S
Torstedvej 4-8
6990 Ulfborg

Datoer

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt
Tiltrædelse: primo august 2023

Kontakt

Per Halgaard
(+45) 21 43 16 17
pha@miltek.dk



Find vej

.

Om Mil-tek Danmark

Vores mission er at minimere alle former for affald for virksomheder af enhver størrelse, ved at hjælpe med at implementere effektive affaldsløsninger, der optimerer den gennemgående affaldshåndtering.

Vores vision er at være en førende leverandør af affaldspressere og komprimatorer, med omfattende ekspertise inden for affald og håndtering heraf, genbrug, teknologi og økonomi, i et sikkert og sundt miljø. Med en Mil-tek-løsning skal vores kunder kunne håndtere deres affald på den mest effektive og omkostningsbesparende måde.

Vi er på nuværende tidspunkt til stede i mere end 30 lande og har leveret over 53.000 affaldsløsninger på verdensplan. Mil-teks ballepressere og komprimatorer sælges i Danmark samt gennem dedikerede franchisetagere verden over.;

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®