FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Er du vores nye økonomielev? 

Drømmer du om en fremtid inden for regnskab og økonomi? Er du kvalitetsbevidst, energisk, servicemindet og klar til at tage hul på din karriere i en spændende og international virksomhed? Så har vi den perfekte elevplads til dig. Mil-tek Danmark A/S er en miljøvirksomhed, som siden 1992 har produceret og udviklet udstyr til komprimering af affald primært til genanvendelse. Mil-tek Danmark A/S eksporterer ca. 90% af produktionen til ca. 30 lande via franchisetagere. Mil-tek Danmark A/S har egne selskaber i 5 lande samt ejerskab i andre ca. 25 selskaber. Vi har ofte besøg af udenlandske forretningsforbindelser, så derfor forventer vi, at du behersker minimum dansk og engelsk i skrift/tale.

Hvad kan du forvente?

Du bliver en fast del af vores økonomi/administration/HR-afdeling, som udover CFO, består af Financial controller, og vil på lige fod tage del i de daglige opgaver. Du får ansvar for egne opgaver, og skal være parat til at tage udfordringen op. Vi vil selvfølgelig hjælpe dig og klæde dig på til opgaverne, så du kan udvikle dig fagligt og personligt. Du får en bred indsigt i økonomifunktionens arbejdsområder, hvor du får opgaver inden for bl.a. bogføring, månedsafslutning og ordre/fakturering samt HR-opgaver som kontrakter, lønberegning og rapportering.

I din elevtid sikrer vi, at du får viden og forståelse for forretningen ved besøg i de andre afdelinger i virksomheden (salg, marketing, udvikling, service, logistik- og montage). Hos Mil-tek Danmark A/S er der muligheder for dem, der kan og vil – vi støtter dig, og giver dig de redskaber, du har brug for. Vi hjælper hinanden og arbejder mod fælles mål. Derfor er det vigtigt for vores fælles succes, at du er en teamplayer, som kan lide at ingen dage er ens.

Vi forventer at du:

  • er ambitiøs og en talknuser
  • er resultatorienteret og kvalitetsbevidst 
  • arbejder struktureret og selvstændigt
  • har flair for IT-værktøjer, herunder Excel

Hvem er du:

Vi forventer du har afsluttet HHX eller EUX, eller afslutter den til sommer, eller har afsluttet en eksamen, der giver adgang til uddannelsesforløbet.

Interesseret?

Vil du være en del af vores spændende arbejdsplads og synes du, at en elevplads hos os kunne være noget for dig, vil vi gerne høre fra dig snarest muligt. Send os din ansøgning og/eller dit CV via 'ansøg nu' knappen. Vi afholder løbende samtaler og venter gerne på den rigtige elev. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte vores CFO, Per Halgaard på e-mail: pha@miltek.dk eller tlf. 2143 1617.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Mil-tek Danmark A/S
Torstedvej 4-8
6990 Ulfborg

Datoer

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt
Tiltrædelse: primo august 2023

Kontakt

Per Halgaard
(+45) 21 43 16 17
pha@miltek.dkFind vej

.

Om Mil-tek Danmark

Vores mission er at minimere alle former for affald for virksomheder af enhver størrelse, ved at hjælpe med at implementere effektive affaldsløsninger, der optimerer den gennemgående affaldshåndtering.

Vores vision er at være en førende leverandør af affaldspressere og komprimatorer, med omfattende ekspertise inden for affald og håndtering heraf, genbrug, teknologi og økonomi, i et sikkert og sundt miljø. Med en Mil-tek-løsning skal vores kunder kunne håndtere deres affald på den mest effektive og omkostningsbesparende måde.

Vi er på nuværende tidspunkt til stede i mere end 30 lande og har leveret over 53.000 affaldsløsninger på verdensplan. Mil-teks ballepressere og komprimatorer sælges i Danmark samt gennem dedikerede franchisetagere verden over.;

() På lager
  Gem til senere

Revisorelev

Start din karriere hos Ecovis Danmark

Går du og drømmer om en karriere som revisor, og ønsker du at blive en del af et team bestående af både erfarne medarbejdere blandet med ambitiøse aspiranter som dig selv? Så skal du søge stillingen som revisorelev hos Ecovis Danmark i Ringsted.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®