FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi har måske Danmarks bedste elevplads. Skal den være din?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Kontorelev i Domstolsstyrelsen

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole inden for specialet offentlig administration.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Aabenraa Kommune søger kontorelever

Vi har måske Danmarks bedste elevplads. Skal den være din?

Elev i IKEA

Ta’ en 2-årig elevuddannelse hos os, og bliv vores nye salgsassistent, logistikassistent eller dekoratør.

Kontorelev i Domstolsstyrelsen

Bliv kontorelev ved Danmarks Domstole inden for specialet offentlig administration.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Er du vores nye økonomielev? 

Drømmer du om en fremtid inden for regnskab og økonomi? Er du kvalitetsbevidst, energisk, servicemindet og klar til at tage hul på din karriere i en spændende og international virksomhed? Så har vi den perfekte elevplads til dig. Mil-tek Danmark A/S er en miljøvirksomhed, som siden 1992 har produceret og udviklet udstyr til komprimering af affald primært til genanvendelse. Mil-tek Danmark A/S eksporterer ca. 90% af produktionen til ca. 30 lande via franchisetagere. Mil-tek Danmark A/S har egne selskaber i 5 lande samt ejerskab i andre ca. 25 selskaber. Vi har ofte besøg af udenlandske forretningsforbindelser, så derfor forventer vi, at du behersker minimum dansk og engelsk i skrift/tale.

Hvad kan du forvente?

Du bliver en fast del af vores økonomi/administration/HR-afdeling, som udover CFO, består af Financial controller, og vil på lige fod tage del i de daglige opgaver. Du får ansvar for egne opgaver, og skal være parat til at tage udfordringen op. Vi vil selvfølgelig hjælpe dig og klæde dig på til opgaverne, så du kan udvikle dig fagligt og personligt. Du får en bred indsigt i økonomifunktionens arbejdsområder, hvor du får opgaver inden for bl.a. bogføring, månedsafslutning og ordre/fakturering samt HR-opgaver som kontrakter, lønberegning og rapportering.

I din elevtid sikrer vi, at du får viden og forståelse for forretningen ved besøg i de andre afdelinger i virksomheden (salg, marketing, udvikling, service, logistik- og montage). Hos Mil-tek Danmark A/S er der muligheder for dem, der kan og vil – vi støtter dig, og giver dig de redskaber, du har brug for. Vi hjælper hinanden og arbejder mod fælles mål. Derfor er det vigtigt for vores fælles succes, at du er en teamplayer, som kan lide at ingen dage er ens.

Vi forventer at du:

  • er ambitiøs og en talknuser
  • er resultatorienteret og kvalitetsbevidst 
  • arbejder struktureret og selvstændigt
  • har flair for IT-værktøjer, herunder Excel

Hvem er du:

Vi forventer du har afsluttet HHX eller EUX, eller afslutter den til sommer, eller har afsluttet en eksamen, der giver adgang til uddannelsesforløbet.

Interesseret?

Vil du være en del af vores spændende arbejdsplads og synes du, at en elevplads hos os kunne være noget for dig, vil vi gerne høre fra dig snarest muligt. Send os din ansøgning og/eller dit CV via 'ansøg nu' knappen. Vi afholder løbende samtaler og venter gerne på den rigtige elev. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte vores CFO, Per Halgaard på e-mail: pha@miltek.dk eller tlf. 2143 1617.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Mil-tek Danmark A/S
Torstedvej 4-8
6990 Ulfborg

Datoer

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt
Tiltrædelse: primo august 2023

Kontakt

Per Halgaard
(+45) 21 43 16 17
pha@miltek.dkFind vej

.

Om Mil-tek Danmark

Vores mission er at minimere alle former for affald for virksomheder af enhver størrelse, ved at hjælpe med at implementere effektive affaldsløsninger, der optimerer den gennemgående affaldshåndtering.

Vores vision er at være en førende leverandør af affaldspressere og komprimatorer, med omfattende ekspertise inden for affald og håndtering heraf, genbrug, teknologi og økonomi, i et sikkert og sundt miljø. Med en Mil-tek-løsning skal vores kunder kunne håndtere deres affald på den mest effektive og omkostningsbesparende måde.

Vi er på nuværende tidspunkt til stede i mere end 30 lande og har leveret over 53.000 affaldsløsninger på verdensplan. Mil-teks ballepressere og komprimatorer sælges i Danmark samt gennem dedikerede franchisetagere verden over.;

() På lager
  Gem til senere

Revisortrainees & Graduates

Bliv revisortrainee eller graduate hos EY

Kunne en karriere inden for rådgivning og revision være noget for dig? Så start et uddannelsesforløb hos EY sammen med et hold af andre unge, og tag de første skridt mod at blive fremtidens revisor.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

kontorelev

Bliv kontorelev i Roskilde Kommune

Som kontorelev i Roskilde Kommune får du lov til at prøve kræfter med kontorfaget i forskellige afdelinger, hvor opgaverne varierer meget. Kom med på holdet på en arbejdsplads, hvor vi er ambitiøse og brænder for at gøre en forskel for borgerne.

Revisortrainees

Aros Revision søger revisortrainees

Vi sørger for, at du får en traineeuddannelse, der klæder dig godt på både teoretisk og praktisk, så du er klar til din arbejdsmæssige fremtid hos os.

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®