FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev – vi har brug for dig

Vi søger tre nye kontorelever pr. 1. september 2023

Bliv én af de tre nye kontorelever, der får:

  • En 2-årig allround kontoruddannelse med speciale i offentlig administration i Rødovre Kommune.
  • Et skoleophold på NieIs Brock.
  • En betalt studietur til Bruxelles.

Derfor skal du vælge at blive kontorelev hos os

Du får en alsidig og spændende uddannelse i Rødovre Kommune med indblik i mange forskellige opgaver. Første år skal du stifte bekendtskab med blandt andet personaleadministration og økonomi. Andet år får du selv indflydelse på, hvilke afdelinger du vil prøve kræfter med i et 2 x 6 måneders forløb. Vi skræddersyer det program, der passer bedst til dig, dine ønsker og dine kompetencer.

Som kontorelev med speciale i offentlig administration garanterer vi dig, at din viden fra dit studie bliver bragt i spil, og at du får erfaring med administration, kommunikation og økonomi på tværs af afdelinger og på et højt fagligt niveau.

Vi arbejder i et uformelt arbejdsmiljø, hvor der både er plads til grin og til at udfolde sig fagligt og socialt.

Du får også et godt netværk, da både 1. årseleverne og 2. årseleverne mødes til sparring og fællesskab. Du vil komme på kommunens kurser og blive vist rundt i organisationen, så du kan opleve hvilke samfundsvigtige opgaver vi løfter.

Det siger vores nuværende elever

Simon, 1. årselev: ”Jeg søgte elevpladsen i Rødovre Kommune grundet uddannelsesforløbet. Jeg synes, at fællesskabet er super godt her i Rødovre Kommune. Alle mine kollegaer tog rigtig godt imod mig, og man følte sig allerede som en del af fællesskabet på første dag. Hvis du leder efter en spændende elevplads, der er med til at udvikle dig fagligt, og ikke mindst personligt med gode fællesskaber, kan jeg helt sikkert anbefale Rødovre Kommune.”

Amalie, 2. årselev: ”I løbet af mine to år har jeg selv haft indflydelse på min uddannelse, hvilket også motiverer til at ville lære nye ting. Rødovre Kommune er som arbejdsplads meget fleksibel. Der er rig mulighed for at være sig selv, og for at dygtiggøre sig.”

Om dig

Du er klar til et uddannelsesforløb, der stiller krav til dig. Du er selvstændig, ansvarsbevidst og initiativrig, og du skal være god til at samarbejde, da du kommer rundt i mange forskellige afdelinger og arbejdskulturer. Du har gode danskkundskaber, flair for talbehandling og erfaring med Office-pakken.

Hvem kan søge stillingerne?

Du skal have bestået, eller forvente at bestå, en af følgende uddannelser inden 1. september 2023:

  • EUX - Kombineret erhvervs- og gymnasialuddannelse med fagretningen kontor.
  • STX/HTX/HF - Gymnasialuddannelse + handelsskolens 10 ugers grundforløb (EUD-S) med fagretningen kontor.
  • HHX - Højere Handelseksamen + handelsskolens 5 ugers skoleforløb (EUD-S) med fagretningen kontor.

Er du 25 år eller derover og ikke har et af ovenstående forløb, skal du kontakte en erhvervsskole med henblik på at blive realkompetencevurderet (RKV) - se www.optagelse.dk. RKV´en skal sendes sammen med ansøgningen.

Er du i tvivl, om du opfylder kravene, kan du altid kontakte en erhvervsskole.

Læs mere om adgangskrav og uddannelsen på www.uddannelsesnaevnet.dk

Arbejdstid og løn

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Du bliver aflønnet efter gældende overenskomst mellem KL og HK/Kommunal.

Få mere at vide

Du kan læse mere om at være elev i Rødovre Kommune på vores hjemmeside www.rk.dk.

Du er også meget velkommen til at ringe til Helle Erlandsen på telefon 36 37 71 20 eller 2. års elev Amalie Kofod Nissen på telefon 36 37 85 41.

Ansøgning

Vi skal have din ansøgning elektronisk – klik på "ansøg nu" knappen

Send din ansøgning med kopi af eksamensbevis eller seneste terminskarakterer og andre relevante bilag. Vi holder ansættelsessamtaler den 22. og 23. maj 2023.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfristen er mandag den 1. maj 2023.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Rødovre Kommune
Rødovre Parkvej 150
2610 Rødovre

Datoer

Ansøgningsfrist: 1. maj 2023
Tiltrædelse: 1. september 2023

Kontakt

Helle Erlandsen
(+45) 36 37 71 20

2. års elev Amalie Kofod Nissen
(+45) 36 37 85 41Find vej

.

Nuværende elev Simon fortæller:

”Jeg søgte elevpladsen i Rødovre Kommune grundet uddannelsesforløbet. Jeg synes, at fællesskabet er super godt her i Rødovre Kommune. Alle mine kollegaer tog rigtig godt imod mig, og man følte sig allerede som en del af fællesskabet på første dag. Hvis du leder efter en spændende elevplads, der er med til at udvikle dig fagligt, og ikke mindst personligt med gode fællesskaber, kan jeg helt sikkert anbefale Rødovre Kommune.”

() På lager
  Gem til senere

BUsINESS SUPPORT ELEV

DHL Aviation søger elev

The most international company in the world are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®