FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv kontorelev hos Guldager A/S

Søger du en kontoruddannelse i en international virksomhed i vækst? Så kan det være dig, vi leder efter hos Guldager!

Hos Guldager A/S kan vi tilbyde dig en uddannelse i et spændende og udviklende miljø med muligheder for at afprøve og udvikle dine kompetencer i samarbejde med dygtige kollegaer i vores kundecenter.

Hvem er vi?

Hos Guldager A/S er vi specialister i vandbehandling og korrosionsbeskyttelse, med mange årtiers erfaring samt den allernyeste viden og teknologi. Vi har et vidt forgrenet servicenet i Danmark og leverer vandbehandlingsanlæg til hele verden fra vores hovedkontor i Allerød samt datterselskaber i Belgien, Sverige, Norge, Tyskland og Schweiz.

Hvad tilbyder vi?

  • Først og fremmest fantastisk gode udviklingsmuligheder. Som elev vil dine arbejdsopgaver være varierende, og du får mulighed for at få indflydelse og tage ansvar, og du vil arbejde sammen med fagligt dygtige kollegaer
  • Nogle af arbejdsopgaverne vil være: Ordremodtagelse og ekspedition, assistance til eksterne sælgere, planlægning af serviceopgaver.
  • Der vil være masser af kundekontakt, men også en del administrative opgaver.
  • Du får du gode karrieremuligheder i en branche i rivende udvikling. Det er vores mål, at vores elever får job hos os efter endt uddannelse og efterfølgende gør karriere hos os.
  • Du kommer til at arbejde på vores kontor i Allerød og hvis du har lyst, giver vi dig mulighed for også at besøge vores firmaer i Schweiz og Belgien.
  • Daglig frokostordning og en personaleforening med sociale arrangementer, som du kan være med til at sætte dit præg på
  • Dygtige og imødekommende kollegaer, der gerne videndeler, og den positive jargon er ikke til at tage fejl af.

Hvem er du?

Som person er du målrettet og ansvarsbevidst. Du kan lide at arbejde systematisk med afvekslende opgaver, og du har flair og interesse for IT. Du er serviceminded, og du har lyst til at arbejde sammen med mange forskellige mennesker i et udviklende miljø.

Uddannelsens opbygning I løbet af de 2 år veksler du mellem praktisk læring og skoleophold på din nærmeste skole.

For at blive elev hos os, forventer vi, at du allerede har eller forventer at afslutte en af følgende uddannelser inden sommeren 2023:

  • HHX
  • STX, HTX, HF med 5 ugers EUS forløb
  • EUX business (kontor)

Kontakt din handelsskole, hvis du er i tvivl, om du har de rette adgangskrav.

Det vil være en fordel, hvis du har:

  • Kendskab til Microsoft 365.
  • Engelskkundskaber både skriftligt og mundtligt

Ansøgning

Fortæl i din ansøgning, hvorfor du kan se dig selv som vores nye kollega. Vedlæg dit CV.

Spørgsmål

For spørgsmål til stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte Brian Bonde Johansen på telefon 2268 4108.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt

Tiltrædelse: Snarest muligt

Arbejdssted: Allerød

Hjemmeside: www.guldager.com

Vi glæder os til at høre fra dig!<

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Guldager A/S
Hejrevang 1-5
3450 Allerød

Datoer

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Snarest muligt

Kontakt

Brian Bonde Johansen
(+45) 22 68 41 08



Find vej

.

Om Guldager A/S

Gennem snart et helt århundrede har Guldager A/S arbejdet med vand. Vi er et af Europas ældste firmaer indenfor vandbehandling, men det betyder ikke, at vi hviler på laurbærrene. Allerede for hundrede år siden var vi i spidsen for den teknologiske udvikling – og det er vi stadig. Hver gang vi lærer noget nyt, giver det nye muligheder for nye produkter og løsninger, og sådan har det faktisk altid været hos Guldager.

Vores mission er;
At være den foretrukne partner og leverandør for professionelle kunder indenfor servicebaseret, intelligent vandbehandling og beskyttelse af vandbærende systemer – med respekt for miljøet og til gavn for kundernes økonomi og slutbrugere.

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®